Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 21:55:49
Anonimen
matka mi je včer rekla da je slišala nekje da baje država plača mamam ali očetom en dan dopusta in sicer tistim, ki otroke prvič peljejo v vrtec ali šolo. a kera kej ve o tem da bi blo res?
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:07:55
Anonimen
evo neki sem zbrskala. nekatera družinam prijazna podjetja to prakticirajo ne pa država. očitno ne delam v družini prijaznemu podjetju ker o tem ne vem nič. no sej grem jutr odpoved dat :P http://zaposlitev.dnevnik.si/aktualno/Default.aspx?n=550
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:38:45
arielca
Družinam prijazna podjetja plačajo en dan dopusta vsem staršem, ki imajo otroka ali v vrtcu ali v šoli.
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 22:54:18
daša
Po ZDR pripada staršema (obema) za vsakega otroka do - mislim da do 15 leta 1 dan dopusta- vsako leto, nima veze z uvajanjem v vrtec oz. šolo. Da bi bilo še kaj posebej, pa samo res najbrž drućini naklonjena podjetja.
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 23:00:12
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: daša
Po ZDR pripada staršema (obema) za vsakega otroka do - mislim da do 15 leta 1 dan dopusta- vsako leto, nima veze z uvajanjem v vrtec oz. šolo. Da bi bilo še kaj posebej, pa samo res najbrž drućini naklonjena podjetja.
DAŠA to je drugo. en dan dobiš že tko al tko z odločbo o dopustu. to je pa extra dan za uvajneje v vrtec al pa šolo ki ga nudijo prijazna podjetja..družinam prijazna hočm rečt
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 4.9.2007 23:47:31
abi
Jap, LARA ima prav, tista podjetja ki so dobile licenco:"družini prijazno podjetje naj bi to zadevo prakticirala. Drugi september bom tudi jaz izkoristila ugodnost.
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 5.9.2007 14:28:32
cmokec
evo neki sem zbrskala. nekatera družinam prijazna podjetja to prakticirajo ne pa država. očitno ne delam v družini prijaznemu podjetju ker o tem ne vem nič. no sej grem jutr odpoved dat :P
IZVIRNO SPOROČILO: LARA
evo neki sem zbrskala. nekatera družinam prijazna podjetja to prakticirajo ne pa država. očitno ne delam v družini prijaznemu podjetju ker o tem ne vem nič. no sej grem jutr odpoved dat :P http://zaposlitev.dnevnik.si/aktualno/Default.aspx?n=550
To sem mislila, če misliš resno.
RE: plačan prost dan za uvajanje v šolo/vrtec? 6.9.2007 7:22:07
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec
evo neki sem zbrskala. nekatera družinam prijazna podjetja to prakticirajo ne pa država. očitno ne delam v družini prijaznemu podjetju ker o tem ne vem nič. no sej grem jutr odpoved dat :P
IZVIRNO SPOROČILO: LARA
To sem mislila, če misliš resno.
ja resno. včer sem jo dala . grem v novo službo. spet