|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 5.9.2007 22:03:15
|
|
|
|
Anonimen
|
zna bit da si bla noseča in je tole spontani splav
|
|
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 5.9.2007 22:08:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, sem naredila par testov medtem, ko mi je izostajala M, pa so bili negativni.
|
|
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 5.9.2007 22:11:28
|
|
|
|
StBarbara
|
hm...pred dvema mesecema sem imela zgodnji spontani splav, pa je bilo podobno, kar močna krvavitev, malo večji kosi in bolečine...sam test je pa bil pozitiven pri meni.
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 5.9.2007 22:14:27
|
|
|
|
Anonimen
|
A bi led pomagal zaustaviti krvavitev?
|
|
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 5.9.2007 22:17:45
|
|
|
|
belavrtnica
|
Led ne vem če je primeren, lahko se prehladiš.
|
|
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 5.9.2007 22:22:27
|
|
|
|
tinkamiška
|
Njbolje je, da miruješ, ampak, če imaš slab občutek pa pojdi raje v ZD...boljše, da veš, da je vse vredu, kot, da si v dvomih in bi mogoče res šlo kaj narobe... Tinka
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 5.9.2007 22:50:03
|
|
|
|
lindy
|
ja krvavitev ponavadi zaustavi led, položi si ga ne trebuh, mi je ravno zadnjič znanka razlagala, da so ji tako ustavli krvavitve po porodu! Upam, da bo bolje...
|
|
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 5.9.2007 22:57:11
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz bi pa kar h zdravniku šla.
|
|
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 6.9.2007 2:30:36
|
|
|
|
mojca345
|
no temu bi jaz rekla, malo močnejša menstruacija. poznam to. boli me ko hudič vsaki mesec in tudi mi gredo ven kosi strjene krvi.
|
|
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 6.9.2007 8:48:04
|
|
|
|
Shani
|
Lahko si imela polipe in je zaradi tega prišlo do nenadne krvavitve in tudi do večjih kosov, saj pri meni je bilo tako pred tremi meseci, da sem tretji dan M imela nenormalne krvavitve ter iz mene so padali tudi nenormalni kosi in razlaga je, da sem imela v maternici polipe. Meni se je potem umirilo 6 dan in od takrat sem imela zopet normalne M. Tudi meni je zamujala M 9 dni in sem delala teste pa nisem bila noseča ampak sem dobila hudo M. Počivaj in počakaj če se ti ne bo umirilo pa pejd k zdravniku oz. pokliči svojo G in nej te pregleda v naslednjem cikluso če je maternica čista.
|
|
|
|
|
RE: NUJNO - nenormalna krvavitev 7.9.2007 15:42:33
|
|
|
|
Lamelca
|
Tudi pri nas imamo izkušnje z hudo krvavitvijo in s še hujšimi bolečinami. Moja G. mi je svetovala da naj, ko se mi začne M , grem lepo v lekarno in naj kupim NAGLESIN-S, za začetek vzamem dva nato po potrebi po enga na 8-10 ur. In dekleta,da veste to se popolnoma obnese! Prej nisem mogla tud na WC ne ker sem umirala od bolečin po NAGLESINU-S pa je dan tekel veliko lažje, morda celo za malenkost zmanša krvavitev, tako da je potem kakšen dan dlje vendar so super pa še brez recepta se jih da dobit! Poskusite
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
silvestrovoNaTaŠa*Ali bote za silvestrovo dale vaše male sončke v varstvo ali pa bojo z vami?da, v varstvo (
9%)

ne (
91%)
Število vseh glasov: 190Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!