Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: KAko naj spravim rjo iz oblačil? 12.9.2007 15:06:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Cilit bang...bang in umazanije ni več. Ne vem, tam kovanec začara, da je spet srebrn, morda bi se dalo tudi cunje.
|
|
|
|
RE: KAko naj spravim rjo iz oblačil? 12.9.2007 15:07:45
|
|
|
|
digi
|
Hm?! A misliš, da ne bo barva zblajhala?!
|
|
RE: KAko naj spravim rjo iz oblačil? 12.9.2007 15:08:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm?! A misliš, da ne bo barva zblajhala?! Ej, pojma nimam, ponavadi je veljalo, da za rjo ni pomoči. Edino ta glupi Cilit bang mi je prišel na pamet...počakaj na kakšen bolj pameten nasvet
|
|
|
|
RE: KAko naj spravim rjo iz oblačil? 12.9.2007 15:11:26
|
|
|
|
rr.mm.dd
|
"A je to!"
|
|
|
|
RE: KAko naj spravim rjo iz oblačil? 12.9.2007 15:18:54
|
|
|
|
*pepelka*
|
Poskusi nakapati s sokom limone, pa še kakšen odstranjevalec madežev daj gor in zdrgni s krtačko. Morda bp šlo nekoliko ven, ne vem pa če bo šlo povsem.
|
|
|
|
RE: KAko naj spravim rjo iz oblačil? 12.9.2007 15:21:54
|
|
|
|
blue sky
|
Poskusi z limoninim sokom ali citronsko kislino.
|
|
|
|
RE: KAko naj spravim rjo iz oblačil? 12.9.2007 16:01:27
|
|
|
|
pety78
|
Sem že pisala enkrat.... Naša mati je delala tako...menda.... Košček limone ne flek, čez kuhinjsko krpo in gor vroč likalnik. Mislim da je tako zaporedje...
|
RE: KAko naj spravim rjo iz oblačil? 12.9.2007 16:44:18
|
|
|
|
LuNa73
|
se dobi v teh mal bolj založenih trgovinah odstrajevalec madežev glede na madež.. nek dr... pol naprej pa ne vem! take male stekleničke so!
|
|
|
|
RE: KAko naj spravim rjo iz oblačil? 12.9.2007 20:24:32
|
|
|
|
digi
|
Hvala vsem, bom nekaj poskusla pa vam javim kako in kaj, saj izgubit nimam kaj. Al cote z rjo al pa zblajhane
|
|
RE: KAko naj spravim rjo iz oblačil? 12.9.2007 21:38:45
|
|
|
|
dmavrel
|
Jaz za kakršne koli fleke uporabljam Pre Wash, od Amwaya ( upam, da sem prav napisala )!
|
|
|
|
RE: KAko naj spravim rjo iz oblačil? 12.9.2007 21:46:05
|
|
|
|
mojsoncek
|
wild guess... mogoce bi pa slo s Coca Colo
|
|
RE: KAko naj spravim rjo iz oblačil? 13.9.2007 17:41:24
|
|
|
|
digi
|
Evo sprobala sem kar navadni cilit in da povem, da je al bina zmagala.... Nič zblajhano, rja šla pa pa... AL bina še vredu da gledaš TV reklame
|
|
RE: KAko naj spravim rjo iz oblačil? 4.10.2013 11:12:04
|
|
|
|
No comment
|
Kaj pa pravi Al bina?
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecu3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
Igralnice.
пеперутка16
Kako pogosto peljete svojega otroka/svoje otroke v igralnice?