|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 21:24:21   
emaa
Ne filozofiraš, vsaka stvar je za neki dobra. Sem se npr zadnič ful nasmejala, ko je bambi rekla, da je njen sanjal, da je CB delal in bil noseč. Sem mojmu razlagala (mu je mal težko poslušat o RR), pa me je presenetu, ko je rekel, da je mel že podobne sanje, je pač on test delal, je bil pozitiven, noseča sem bla pa jaz. nazadnje sva bla na obisku pr kolegih, ko je sestra rodila, rok je imela isti čas, ko bi imela jaz. Pa ni hotu dojenčka pogledat, ker ga preveč boli, da midva svojga nimava. Jest se tuki skašlam, on pa včasih pr men, ponavad pa zadrži, se pa takrat potrudim pa ga mal bol pocartam.
Drž se naprej
Lp
Ema:)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 21:33:18   
pika74
No, to sm hotla slisat. Ema, tud mojmu je mal odvec poslusat o RR. In glih tko mu je tezko pogledat :duda:, ker si jih fuuuuuuul zeli. Sam se mi zdi, da se vcasih sploh ne zavedamo kok so te stvari tezke za naso psiho. Neki si zelis, pa vsak mesc te ubije. Po kosckih te ubija in ubija. Vcasih si mislm, da bi res rabl ksnga psihiatra. Ma ne zarad tega, k nam ksn kolesck fali. ZAto, k nam ena pikica fali.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 21:33:21   
Anitka
Pia 73 se takoj preselim kam bližje k vam in bom tam varovala vaše malčke.

:metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
28.11.2004 21:37:41   
Pia73
Anitka, če prideš bližje k meni živet, ti bom jaz rihtala otročke za čuvat. Sem full dober posrednik,...
Preverjeno,...:metulj:

Ja, mojga tud nič ne zanima o RR, pa tud ne razlagam,... Sam zadnjič, ko sem se pa srečala z Piko74 sem mu pa povedala, pa je bil vesel, pa za MM štumfe sem mu tud povedala, za take stvari mu še kaj povem glede zanositve pa običajno ne, no.

Lp Pia73 :metulj:

Punčke moje,... :zaspan::zaspan::zaspan: NOČKO :zaspan::zaspan::zaspan:

Saj še ne grem spat, me še nekaj dela čaka,...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
29.11.2004 15:19:49   
Candy
Pozdravljeni, jaz sem nova tule v vaši družbi :sloncek:. Tudi midva z možem si želiva nove družbice, pa nekak se ne odloči priti v naš dom.

Jaz v nasprotju z večino vas, kar prebiram tule, se nisem odločila za nobeno preiskavo, kajti jaz menim, da se otroček odloči za naju, ko bo prav trenutek, če pa ne pa pač ne.

Meni predstavlja otrok jasno da veliko željo, pa veliko priložnost, doživeti svet na nov način, podariti vso materinsko ljubezen, ampak po drugi plati pa kvalitete mojega življenja ne nameravam podrediti samo tej krasni izkušnji.

Če bo, ko bo, super :bravo:, če pa ne, bom pa prikrajšana za prekrasno izkušnjo, ampak življenje bo še vedno imelo vse ostale čare.

Vsem s to željo v pričakovanju izpolnitve želim,da se vam izpolni in da pridete do svoje sreče na način, za katerega ste se odločile.

Nikoli ne izgubite poguma :metulj::bravo:.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
29.11.2004 16:04:28   
Pikipoki
Lep pozdrav vsem! Še posebno Piki74. Sva isti letnik - dobra generacija, kajne?!:)

Pri naju je problem pri možu. Ima premalo plavalčkov za normalno oploditev. Naredila sem preiskave in zdaj čakam na 10. januar, ko sem naročena v MB v ambulanti za neplodnost.
In upava ... Drživa pesti. Že razmišljava, kako bo, ko bo ...
Moj pravi, da upanje umre zadnje. Težko se je sprijaznil s slabimi izvidi - ni jokal, ni preklinjal, ni molil, samo premišljal. In mi potem rekel: Moški sem. In mi to drugače doživljamo. Moram preboleti. V sebi, sam. Razumela sem. Vprašal me je, če mi je žal, da sem se poročila z njim. Povedala sem, da je vseeno, da bi se v vsakem primeru poročila z njim, čeprav bi vedela. Z njim sem srečna.:)

Najhuje je, ko gledam njegovo dveletno nečakinjo. Imam jo ful rada, ampak tudi samo si želim takšno majhno punčko 8ali fantka). Zdaj bo dobila še bratca. Kar malo strah me je, ko bom videla otročka in vedela, da ga jaz še nimam ...


Joj, tako hudo je včasih. Včasih kar jokam, pa se poberem, pa poskušam čim manj misliti.
Vsem želim lep dan.:)


LP :sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Zdej sm pa jst mal na tleh...
29.11.2004 16:06:45   
Candy
Pikipoki, veseli se vajine ljubezni in želim ti, da bi se vama izpolnila vroča želja.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?