|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Potni stroški
18.9.2007 6:59:49   
zajko
Vsaki dan naredim vsaj 200 km,da lahko obiščem svojega otroka v bolnišnici.Tam ne morem biti,ker nisem doječa mati.A ima katera kakšno podobno izkušnjo ?Je kakšna varjanta za pridobitev potnih stroškov?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Potni stroški
18.9.2007 9:13:42   
emaa
Meni so rekli, da ti pediater izstavi napotnico, ki ti jo v bolnici vsak dan potrdijo in da greš z njo na ZZZS. Ne vem pa koliko drži, meni pediatrinja ni hotela izdati napotnice, za k svoji zdravnici pa nisem imela časa. 

(odgovor članu zajko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Potni stroški
18.9.2007 9:32:11   
Naty*Taja
Hojla! Pri pediatrinji dobiš tak obrazec, podoben napotnici. Potem pa tja noter vpišeš datume odhodov v bolnico in koliko ur si porabila za vsak tak obisk. Te obiske ti morajo potrdit pristojni za oddeled na katerem je tvoj otrok potem pa tole neseš na zzzs, jim daš še tekoči račun in ti nakažejo denar.
Ne vem sicer kako je, če otročka obiskuješ, vem pa da to drži, če ga voziš na preglede oz. si z njim hospitaliziran (doječe mamice)
Pri meni je bilo tako, da sva bili z malo hospitalizirani takoj po porodu na pediatrijo v LJ. Potem pa smo hodili do enega leta na kontrole - vse te datume sem vpisala not in obrazec s kopijami izvidov poslala na pediatrijo, kjer so mi na neonatalnem  in kardiološkem oddeleku potrdili. Potem so mi to poslali po pošti nazaj in jaz sem ravno včeraj nesla na zzzs. Sem misla, kako bo to dolgo trajalo in da bodo kej komplicirali, pa nič. Gospa me je samo prosila za bančno kartico, da si je napisala TR in moje podatke, in mi je rekla, da bo nakazilo v četrtek! Res sem bila presenečena...
Se pa pozanimaj, če samo za obiske to tudi velja. Mogoče bi ti tak obrazec mogla res v tem primeru dat tvoja osebna zdravnica.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Potni stroški
18.9.2007 11:22:47   
klaja
Kolikor vem, za obiske to ne velja, samo če hodite na preglede. Nisem pa sigurna, najboljše da pokličeš pediatra in ga povprašaš.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Potni stroški
18.9.2007 20:56:08   
Pi-kica 1
Tudi moja informacija je taka, da za obiske ne velja, le za hospitalizacije in preglede.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Potni stroški
19.9.2007 19:38:38   
Anonimen
ZA obiske ne velja.

(odgovor članu Pi-kica 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Potni stroški
21.9.2007 8:59:47   
Naty*Taja
No konec koncev pa mislim, da se itak ne splača -  sem misla, da me bo kap, ko sem včeraj pogledala nakazilo - za 5 pregledov iz CE v LJ, ki so ponavadi trajali celo dopoldne, smo dobili celih 23,58 eur!
Škoda časa in poti. Se ne bom več šla!
Sej nekaj res je, ampak tolkle smo mi porabli sam za parkirnini, kje pa je še kak bencin, amortizacija avta, dragocen čas in predvsem naši živčki?!
No ja, res se ne grem več.

_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Potni stroški
14.9.2009 19:01:30   
nina1234
Zavod za zdreavstveno zavarovanje ti krije 10%vrednosti litra bencina na kilometer celotni znesek pa  zmanjšajo še za 3 % minimalne plače približno (17 eur).Groza kaj delajo!!!

(odgovor članu zajko)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Potni stroški
15.9.2009 21:02:48   
doroteja23
Ja pa kaj ni nek zakon, da ti pripada bivanje z otrokom v bolnici starim do 5 let al kak nekak! Al tega več ni, ker je nova vlada!?

(odgovor članu zajko)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroke uspavam zgodaj
Moji otroci so vedno šli zgodaj spat. Zapadli smo v rutino, ko so smo se odrekli dnevnemu spancu, približno tretje ali č...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?