Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 12:22:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj bi pa jaz rekla,ki imam hčer,ki obiskuje kuharsko,pa komi kdaj se spravi za štedilnik?Pa še to na pol.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 12:22:52
|
|
|
|
Bubamaraa
|
se pri takem konzumiranju pijače človk zatuhta....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 12:25:14
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Neva sej jaz ful rada kuham.. .. sam pa res ful občudujem moške, ki znajo kuhati... ker moj bodoči "tast" je tak kuhar, da kapo dol pred njim.. in isto moja bodoča "tašča" ... sam njun sine je en tak zgubljen primer kar se kuhne tiče, da kot ne bil njun...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 12:25:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 se pri takem konzumiranju pijače človk zatuhta.... Saj dobr, da se sploh spomniš, da je bil Heineken . Najbrž se te je globoko dotaknil
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 12:25:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kaj bi pa jaz rekla,ki imam hčer,ki obiskuje kuharsko,pa komi kdaj se spravi za štedilnik? Da ima prijazno mami
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 12:28:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kaj bi pa jaz rekla,ki imam hčer,ki obiskuje kuharsko,pa komi kdaj se spravi za štedilnik? Da ima prijazno mami Raje reci,da butasto,ki ne zna bit dosledna in udart po mizi
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 12:30:16
|
|
|
|
Bubamaraa
|
jaz sem pa itak pila koktelj "Sex on the beach" sam moj se je preveč zanimal za njihove hostese, ko so vez čas mele poln pladen Heinekena...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 12:31:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Kaj bi pa jaz rekla,ki imam hčer,ki obiskuje kuharsko,pa komi kdaj se spravi za štedilnik? Da ima prijazno mami Raje reci,da butasto,ki ne zna bit dosledna in udart po mizi ne, ne, to pa ne. Si preveč prijazna
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 12:32:39
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR ne, ne, to pa ne. Si preveč prijazna AMEN...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 12:34:32
|
|
|
|
Anonimen
|
ne, ne, to pa ne. Si preveč prijazna Ti kar prijazno,jaz pa priznam,da sem jih krepko polomila,ker sem jih razvajala. Ojej,pravkar ko pišem z enim uhom poslušam poročila.Tale polarni mraz ze zahteval prvo žrtev Dva meseca star dojenček v romskem naselju,ki so ga dali spat v avto je zaradi mraza umrl
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 12:36:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti kar prijazno,jaz pa priznam,da sem jih krepko polomila,ker sem jih razvajala. Punčke smo za razvajat, fantje pa za vzgajat
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 12:39:00
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 ne, ne, to pa ne. Si preveč prijazna Ti kar prijazno,jaz pa priznam,da sem jih krepko polomila,ker sem jih razvajala. Ojej,pravkar ko pišem z enim uhom poslušam poročila.Tale polarni mraz ze zahteval prvo žrtev Dva meseca star dojenček v romskem naselju,ki so ga dali spat v avto je zaradi mraza umrl ****....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 12:50:48
|
|
|
|
Anonimen
|
MIč pri nas ne drži sem razvadila vse tri.hčere in sina No še sreča,da je sina dobila v roke fajn dečva,ki ga prevzgaja Romana,si pa kratka in jedrnata
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 12:58:05
|
|
|
|
Bubamaraa
|
če je res en "****", da umrle dojenček.... glede vzgoje in razvajanja pa vidim, da tud sama delam isto....razvajam jo itak..pol pa še moji straši, dajo piko na i .... tko, da hvala bogu, da ko vsaj rečem Danaji da mi naj kaj pomaga mi rade volje pomaga (npr. pospravljanje igrač....) ...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 12:58:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 razvadila vse tri.hčere in sina A kar štiri otroke imaš?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 13:01:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: neva6 razvadila vse tri.hčere in sina A kar štiri otroke imaš? Bi se reklo,če prištejem vnuka.Malo nerodno sem se izrazila.Vse tri vejica,dve hčeri in enega sina
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 13:03:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ja,tako je pač,saj imajo pa druge dobre lastnosti. tako,da se kompenzira.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 13:05:19
|
|
|
|
Anonimen
|
A, zdaj zastopim. Jih je pa še vedno velik, trije plus eden
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 13:09:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A, zdaj zastopim. Jih je pa še vedno velik, trije plus eden In,ko bo prišel čas,še kakšen vnuk ali vnuki,pa bo še bolj polna hiša
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 13:37:53
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A, zdaj zastopim. Jih je pa še vedno velik, trije plus eden In,ko bo prišel čas,še kakšen vnuk ali vnuki,pa bo še bolj polna hiša In polno veselja!
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 13:54:10
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
No, se moram tudi jaz považit - moj tut kuha. Sploh golaž. Pa bograč. Pa ribe ful rad peče. Pa večerjo mi doskrat pripravi. Res je zlat Zdaj pa bejžte dol s te teme!
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 14:09:07
|
|
|
|
Anonimen
|
...kok pa znate ve človeka v dobro voljo spravit, ko sam v nedeljo opoldan žuli sendvič s šunko
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 14:11:06
|
|
|
|
purple
|
Pikec pridi k nam na srno.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 14:13:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Hmmmmm...a je golaž? Drgač se mi zdi da mam tud jst še eno nogo v zmrzovalniku...morm prevert. No če bi vabla na kako drugo mlado meso....
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 21.10.2007 14:22:27
|
|
|
|
Njuškalo
|
Včeraj sem bila zadnja, torej Lepo....zdaj pa zginte
|
|
Odvajanje od plenickmaca83 RRKaj vam najbolj pride prav?kahlica (
61%)

nastavek za wc (
18%)

uporabljamo oboje (
15%)

od rojstva brez plenick (
5%)

drugo (
2%)
Število vseh glasov: 66Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!