Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 9:48:51
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Pri nas lije kot iz škafa
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 9:55:39
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja sam veš kolk bo to hitr mimo.... (sej vem,da paničarim) vsaj s fotografom sem v novemrbu že zmenjena.... evo jaz pa še tolo poslušam za boljše spanje: http://www.youtube.com/watch?v=cvnOSDstWkQ Zdaj vem, zakaj sem imela čudne sanje...se mi je sanjalo, da sem se vrgla z ene stavbe....mi je čisto jasno.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 9:56:22
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 punce dejte mi povedat, ak si spremenim Nick al ne????? Ja, seveda si ga spremeni...predlagam: Zalibugin.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 9:56:52
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Njuška hruška, dobro jutro. kam si pa včeraj zvečer ušla? a te je dimmu uspaval?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 9:57:28
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
romana, v kaj bi pa ti spremenila nick?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 9:57:54
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Njuška hruška, dobro jutro. kam si pa včeraj zvečer ušla? a te je dimmu uspaval? Mah dedc je domov prišel, pa sem šla pol dol z računalnika..pa še ušes me je bolel, sem šla kar spat rajš
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 9:58:32
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
tebe ma pa dec res na trdo
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 9:58:34
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris romana, v kaj bi pa ti spremenila nick? ne vemmmmmmmm.......pomagajte miii...... Njuška prosim kak pameten nasvet...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:00:07
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris tebe ma pa dec res na trdo Ah, drugač ga prebutam, pa je..samo včeraj sem bila na bolniški, pa se nisem dajala z njim...no pa tud res , da ga cel dan ni bilo, pa sem si mislila, naj ma otrok veselje, pa gre na računalnik
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:00:59
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Njuška prosim kak pameten nasvet... Zalepugin, Brunhilda, Karakonđula, Oštrokonđa- moj najljubši.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:02:05
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Kaj pa vem, Njuška, dobri predlogi sicer, ampak jaz sem mnenja, da je Romana eno tko nežno bitjece? al se motim?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:04:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdrav L_P in NJuškalo!! kako je danes z ušesom,še boli? Romana ne spreminjat nika,te prosim!!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:05:21
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Neva 6
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:05:47
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Kaj pa vem, Njuška, dobri predlogi sicer, ampak jaz sem mnenja, da je Romana eno tko nežno bitjece? al se motim? Ma ja...skoz bi se nekaj objemala pa jokcala .Sej mogoče bi ji zato pasal kakšen bolj močan nick...da se učvrsti
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:06:25
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Kaj pa vem, Njuška, dobri predlogi sicer, ampak jaz sem mnenja, da je Romana eno tko nežno bitjece? al se motim? Ma ja...skoz bi se nekaj objemala pa jokcala .Sej mogoče bi ji zato pasal kakšen bolj močan nick...da se učvrsti Kaj pa če bi bila Jerica? A ni to tako lepo ime?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:07:00
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Pozdrav L_P in NJuškalo!! kako je danes z ušesom,še boli? Romana ne spreminjat nika,te prosim!! Ja, še kar me boli, ampak manj.In ziher je bil res kriv vodovodar, ker sem ful alergična na zvok od bor mašine Je zdajle fotr nekaj vrtal, me je kar glava začela bolet..groza...čist možno, da je vodovodar kriv. Če ti en vrta 4 ure na polno...to se mora nekje poznat pol
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:08:06
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Kaj pa vem, Njuška, dobri predlogi sicer, ampak jaz sem mnenja, da je Romana eno tko nežno bitjece? al se motim? Ma ja...skoz bi se nekaj objemala pa jokcala .Sej mogoče bi ji zato pasal kakšen bolj močan nick...da se učvrsti Kaj pa če bi bila Jerica? A ni to tako lepo ime? Ja, to bi bila lahk no...sam moji predlogi so boljši. Se bom še kakšnega spomnila....hm...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:08:08
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
A uhec si si stisnila not?
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:12:27
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris A uhec si si stisnila not? Če ga pa nimam Sem trpela, me je to ojačalo..sej veš, kar ne ubija , krepi Saj zdaj me še boli, samo proti včeraj nič..včeraj nisem mogla niti govort, ker me je takoj začel bolet...pač čakala sem , da mine...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:13:20
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
ti si itak amazonka
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:16:05
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris ti si itak amazonka Ja, to je seveda res...ne bom zanikala Kam pa je zginla Jokica Jerca? No , sej prav, če vsi zginejo s te teme..to pa res
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:16:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris ti si itak amazonka N mazohist,vsaj kakšno tableto bi vzela.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:17:33
|
|
|
|
Anonimen
|
juškalo kupi natresk,saj ga imaš lahko tudi v teglecu na okenski polici.vedno pri roki za pevo pomoč.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:19:04
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: london_paris ti si itak amazonka N mazohist,vsaj kakšno tableto bi vzela. Pa kva pol če sem mazohist...sej Amazonke moramo biti Sploh je pa edina stvar proti bolečinam , ki jo imam doma, otroški sirup Calpol , ta pa ne bi nič pomagal.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.10.2007 10:19:22
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 juškalo kupi natresk,saj ga imaš lahko tudi v teglecu na okenski polici.vedno pri roki za pevo pomoč. Oh jaz pa rože...pri meni so bolj boge
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?