Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 22:41:01
|
|
|
|
Ro-La
|
ni še datuma...enkrat novembra
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 22:43:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf... težka bo. razen če bo konec novembra. A boste solatke jedle? men se že 2 tedna lušta ene ful dobre grške solate.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 22:51:09
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Zdravo! Končno se vam lahko zasilo javim in vam povem, da mi računalnik ful nagaja. Otroci so mi neki ustvarjali po netu in mi pol ikon sploh ne odpre. Siol je fuč, monzila pa mi odpira pol ure eno stran. Že cel dan sem kot .
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 22:51:39
|
|
|
|
Njuškalo
|
Danes sem jaz zadnja tukaj...da ne bi slučajno katera kaj še pisala Sem tako zmenjena..
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 22:53:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Danes sem jaz zadnja tukaj...da ne bi slučajno katera kaj še pisala Sem tako zmenjena.. sanja svinja kukurus... svizec pa zavija čokolado....
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 23:10:30
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica sanja svinja kukurus... svizec pa zavija čokolado.... To je slovnično nepravilno.Napiše se kukurz , ne pa kukurus
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 23:16:35
|
|
|
|
Anonimen
|
A ti boš meni o slovnici? Moj kolega bi rekel... mi smo literati... zagovarjam svobodo izražanja. Zatorej... ne najedaj IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica sanja svinja kukurus... svizec pa zavija čokolado.... To je slovnično nepravilno.Napiše se kukurz , ne pa kukurus
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 23:20:17
|
|
|
|
Njuškalo
|
Najedam vsakemu , ki se oglaša na tej temi..zakva pa bi bila ti izjema? PHE...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 23:30:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Ker... poznam pomembne ljudi (ups bitja) v deveti galaksiji desetega okoržja našega planetarnega sistema in ker sem splohinohinahsimpatičnodeklekinikolinikogarnočeprizadetiinzatosamatrpiminsesmililmsamasebi ZATO!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 29.10.2007 23:52:57
|
|
|
|
Njuškalo
|
Ti se kar smili sama sebi..kao da me kaj gane..čist vsak večer se trudim biti zadnja, pa mi vedno ena teži... ZGINTEEEEEEEEEEEEEEE Evo, zdaj sem pa zadnja.Pika.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 0:11:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ti se kar smili sama sebi..kao da me kaj gane..čist vsak večer se trudim biti zadnja, pa mi vedno ena teži... ZGINTEEEEEEEEEEEEEEE Evo, zdaj sem pa zadnja.Pika.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 8:22:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro!Vam lepo nam deževno
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 8:24:59
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Nam megleno
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 8:27:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Recimo,kislo A veš,da za konec tedna nakaj strašijo,da bo snežilo,tam v notranjosti Slovenije.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 8:28:58
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Ma, pri nas na Kopah je itak pol metra snega
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 8:36:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Ma, pri nas na Kopah je itak pol metra snega Ja pol ga bo pa še več no,nema problema pri vas al sneži al ne. Jutri pa je noč čarovnicccccccccc buuu...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 9:38:23
|
|
|
|
purple
|
Jutro!
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 9:42:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Jutro! Tudi tebi.Zdej sem živčan ,kot pes:na eni temi so mi dekleta rekle,da je bila huda nesreča na naši obalni cesti,jaz pa radija ne poslušam,ga niti nimam,pa ne vem kje podatke dobit
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 9:43:33
|
|
|
|
Njuškalo
|
Neva, na internetu se vse dobi...samo ne vem točno kje bi iskala...pač kakšno stran z novicami.No, razen tega pa...ZGINTE
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 9:48:08
|
|
|
|
purple
|
Neva, ne pomisli na najhujš, lahko da ni nič hudga. Njuška, res me kompjutor zajebava, pa se ne dam.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 9:50:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuška živijo. Sem našla,na 24.com.Na žalost spet ena smrtna žrtev.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 9:53:38
|
|
|
|
purple
|
Joj, te nesreče . Vse preveč je smrtnih žrtev.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 9:58:37
|
|
|
|
Anonimen
|
A ima še kera danes en nervozen dan? Ne vem,no ali je vreme krivo,še mački so nekam živčni.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 10:26:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro babuške! Tud pr nas jevreme bol srednja žalost.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 30.10.2007 10:29:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla motovilčica. Tale dež me je pošteno zašil.Bi morala na grob staršev mal porihtata,populit plevel okoli,pa pobrisat ploščo.Pa ne bo nič,ker dežuje.Niti rož ne mislim,še dat in sveč,ker napovedujejo burjo in bi vse odneslo.Torej spet zadnji dan.
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?