Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 20:39:13
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Kolk sm jst kjuti
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 20:39:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Hehe, tak se znebiš večinoma udeležencev te teme Misli si,vseeno ostajam na preži,da veš.kar pazi se me.Grem in se vedno znova vračam,ne boš se me rešila.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 20:41:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja joške maš res dobre...fejk al bio?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 20:43:22
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
A ne vidiš da so fake - umetna masa to. Sam ne okol govort
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 20:43:40
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 IZVIRNO SPOROČILO: london_paris Hehe, tak se znebiš večinoma udeležencev te teme Misli si,vseeno ostajam na preži,da veš.kar pazi se me.Grem in se vedno znova vračam,ne boš se me rešila. Ti si šele skeriii
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 20:44:41
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 21:20:38
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@ Neva, ostan, bova navijačici! A nisi nekaj obljubljala, da boš šla?Neva, ti pa tudi spat..upam, da si že šla
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 21:23:29
|
|
|
|
purple
|
Ja pol pa lahko noč drage gospodične in gospe.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 21:32:25
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Ja pol pa lahko noč drage gospodične in gospe. Lahko noč in končno zaključimo že to temo.Po naključju bom jaz zadnja, ampak se ne sekiram.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 21:49:39
|
|
|
|
purple
|
Saj ti verjamem.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 21:50:10
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 21:58:12
|
|
|
|
purple
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:03:47
|
|
|
|
Njuškalo
|
Dej Purple..pejd po vibrator.Sexala itak ne boš, to vem..ampak vseen se pejd malo sproščat, da se ne boš tukaj grebla za zadnje mesto
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:09:03
|
|
|
|
purple
|
Ja kak pa ti veš, da dans nebom seksala? A si vedeževalka? A slučajno veš, da sem že?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:17:01
|
|
|
|
solatja
|
v dobro mojega spanja lepo prosim gdč. l_p, da neha limat spuki slikce... že včeraj sem težko zaspala zaradi Janovidke, danes sem se uspešno odtrgala od filma Dar, ki tud mal psiho, ti me pa tu strašiš z vampirji sicer pa, preljuba Njuškalo (ki je zgleda s to temo našla smisel življenja ), obljubljam, da ne bom dolgo tu čvekala, da boš lahko zadnja (danes) (kar se mene tiče) Čer. babe!!
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:18:19
|
|
|
|
solatja
|
pa kaj če bi se res zmenile, da bi na tej temi v nedogled potekal čvek, da se ne bi vsaj 5x na dan odprla nova čvek tema. pikec, kaj pravi vaša Gnada?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:19:31
|
|
|
|
purple
|
To bi blo res super.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:19:55
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Ja kak pa ti veš, da dans nebom seksala? A si vedeževalka? A slučajno veš, da sem že? Kaj pa vem, kako vem..vem pač.Čutim na vodi
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:20:22
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja sicer pa, preljuba Njuškalo (ki je zgleda s to temo našla smisel življenja Vsaj nekdo me razume
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:20:31
|
|
|
|
solatja
|
vidiš, l_p, še purple se strinja z mano...
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:21:03
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: solatja pa kaj če bi se res zmenile, da bi na tej temi v nedogled potekal čvek, da se ne bi vsaj 5x na dan odprla nova čvek tema. Neeeeeeeeeee...potem jaz ne bom nikoli zadnja.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:21:31
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: purple Ja kak pa ti veš, da dans nebom seksala? A si vedeževalka? A slučajno veš, da sem že? Kaj pa vem, kako vem..vem pač.Čutim na vodi Nažalost slabo čutiš , moj hoče reprizo, me že masiraaaa.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:22:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: purple Ja kak pa ti veš, da dans nebom seksala? A si vedeževalka? A slučajno veš, da sem že? Nažalost slabo čutiš. Moj me že masira, hoče reprizo. Kaj pa vem, kako vem..vem pač.Čutim na vodi Uauuuu, tudi pa dogaja Jst pa spet sama doma
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:23:01
|
|
|
|
Anonimen
|
O Njuška hruška, a si me kej pogrešala?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 5.10.2007 22:25:01
|
|
|
|
purple
|
Joj Mič, mi je žal da ti lušte delam.
|
|
Katerega ginekologa priporocassomeonIma kdo kakšne izkušnje z naslednjimi ginekologi/injami?
BRUS NATAŠA
KOBAL BORUT
BARBIČ MATIJA
KOROŠEC SARA
KENDA ŠUSTER NATAŠA
LUČOVNIK MIHA
SKUK EVANatasa Brus (
0%)

Borut Kobal (
0%)

BARBIČ MATIJA (
0%)

KOROŠEC SARA (
0%)

KENDA ŠUSTER NATAŠA (
0%)

LUČOVNIK MIHA (
0%)
Število vseh glasov: 0Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!