Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 18:57:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Če zaklenem za sabo bom sigurno zadnja , ali pač ne?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 18:58:36
|
|
|
|
tjaga
|
Pikec0, ti kar probaj zaklenit, samo ti povem, da so bejbe tle na RR z vsemi žavbami namazane. Aja, BTW a še ni konec?
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 19:04:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuuuuuuuškaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 19:07:00
|
|
|
|
srki
|
To mi je kristalno jasno, da če zakleneš, samo ZAKAJ oz. IZ KAKŠNEGA RAZLOGA bi zaklenila
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 19:07:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Že spet njuškalo plaši tle gor!!!! A lahko pojamram Potolažite me prosim
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 19:11:01
|
|
|
|
srki
|
Ja Neva, kaj pa je? A si od filma čisto prevzeta, ali spet ne vidiš POP TV-ja, ker je nehalo deževati?
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 19:11:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Že spet njuškalo plaši tle gor!!!! A lahko pojamram Potolažite me prosim Eh, kaj boš jamrala. Njuška ma kej za jamrat, ko je vsa togotna zdele.
< Sporočilo je popravil hothien -- 6.10.2007 19:12:47 >
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 19:11:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko pojamraš
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 19:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
neva ti kar reci srce... Sej veš da tle zmer pomaga(mo)
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 19:18:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninny Lahko pojamraš A samo tebi?Boš prenesla? Torej:Pred letom dni so se mi začele bolečine v rami.v valdoltri so mi rekli obrama ramenskega sklepa-gopodinjina rama (presneto pucanje)in so mi dali injekcijo v sklep-blokado.Zdržala je skoraj leto dni.Sedaj pa me je po malem že nekaj časa boli in bli,zadnje tri dni pa strašno,konstantno,tako,da mi je že kar slabo.Vsa domača opravila le z levo roko lahko delam,če sesno bom še skupaj padla.Torej morm spet k splošnemu(hudiča pa čakat vrsto)da dobim napotnico za Valdpltro(spet čakat na vrsto z bolečinami)Ko prideš do dohtarja spet čakat v čakalnici V glavnem čakat in čakat mene pa boli. Bojim se.da bom morala na artroskopijo,ker čutim,da je več narobe kot pred letom in pol,ker je rama tudi zatečena. Ekola,uffa sem se razpričala:Sej,veš,ti ni potrebno prav vse prebrat.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 19:19:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR neva ti kar reci srce... Sej veš da tle zmer pomaga(mo) O luba moja tudi ti si tu
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 19:21:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Opa pa vas je dosti ja dečve dobrvečer. Filma na popu nisem do konca gledala,se je prej zjasnilo Hijenca moja,ne ubadaj se z njuškalom,bo kmalu odnehala
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 19:21:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Zgleda da nas je res več, pa vse smo v ilegali
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 19:24:50
|
|
|
|
srki
|
Joj, uboga Neva. Kaj pa kakšen privat zdravnik? Samo kaj, to vem, da spet ni tako poceni. Da se vsaj čakanju izogneš.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 19:26:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Zgleda da bo treba čimprej k zdravniku, pa tud če bo treba čakat.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:14:49
|
|
|
|
Njuškalo
|
No, Neva...imaš alibi..tokrat ti izjemoma oprostim, da si na tej temi.Upam, da se ti bo zdravje uštimal.Ampak zdaj vseeno lahko odpeketaš.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:15:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Njuškalo ne boš ne,e ,ne boš bom dežurala.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:16:52
|
|
|
|
Njuškalo
|
Evo ti tvoje dežuranje... To si ti , ko dežuraš in nekdo, ki pride in te spravi v nezavest:
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:18:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Se ni za bat,nikogar ne bo,ti si pa daleč
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:20:27
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Se ni za bat,nikogar ne bo,ti si pa daleč Zdaj si pa to glih tako rekla, kot, da si hotela povedat, da jaz prdim.To seveda sploh ni res.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:20:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki Joj, uboga Neva. Kaj pa kakšen privat zdravnik? Samo kaj, to vem, da spet ni tako poceni. Da se vsaj čakanju izogneš. Ne,bom jaz kar v Valdoltro šla,ker so me že navajeni.
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:21:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Se ni za bat,nikogar ne bo,ti si pa daleč Zdaj si pa to glih tako rekla, kot, da si hotela povedat, da jaz prdim.To seveda sploh ni res. No,ne mi rečt,da edina ti ne,če že vsi.Prdec je pol zdravja,draga moja,pol zdravja,pa brez heca,res je
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:26:28
|
|
|
|
Njuškalo
|
Zadnja sem.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:27:16
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Romana26 je moja najboljš prijateljica, ki jo imam najraje.... lepo, da priznaš čustva, ki jih gojiš do mene.....luvja tuu
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 6.10.2007 20:29:15
|
|
|
|
Njuškalo
|
Če komu ni jasno..jaz tukaj folk odganjam, ne privabljam....
|
|
Kateri radio poslušate?Val 202 (
11%)

Radio 1 (
21%)

Radio City (
17%)

Capris (
3%)

Radio Hit (
14%)

Drugo (
34%)
Število vseh glasov: 10298Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!