Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 22:24:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Zato ker si odvisna od ugajanja.... IN kk se tega znebim? (v čimkrajšem možnem času prosim?)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 22:26:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Zato ker si odvisna od ugajanja.... IN kk se tega znebim? (v čimkrajšem možnem času prosim?) Moraš ratat samovšečen egosit...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 22:27:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Moraš ratat samovšečen egosit... kaj pa če to nočem ratat?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 22:39:39
|
|
|
|
Anonimen
|
si u riti
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 22:42:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR si u riti Ja hvala no ... za tolažbo. Ma pa če celo življenje trpim, ko res nočem rata samovšečen egoist.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 22:42:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Ma pa če celo življenje trpim, ko res nočem rata samovšečen egoist. Zakaj pa ne.... ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 22:43:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Zakaj pa ne.... ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 22:45:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Zakaj pa ne.... ? Ja kaj sem ti pa jaz hudega naredila?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 22:46:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsako dolgo potovanje se začne s prvim korakom. Samo enkrat moraš prvičt rečt ne... naslednjič bo mal laže
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 22:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ali pa s prvim ja...:)).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 22:47:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Vsako dolgo potovanje se začne s prvim korakom. Samo enkrat moraš prvičt rečt ne... naslednjič bo mal laže A veš kolk je to težko ko maš opravka s samovšečnim egoistom?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 22:50:24
|
|
|
|
Anonimen
|
V bistvu ja. Začneš z N.... neki časa molčiš in pol nadaljuješ z E. Pol pa nekaj časa moliš, da si slučajno ne bi premislila. Ko zmoliš dva ečenaša rečeš še enkrat jasno in glasno: NE! Pol zmoliš še dve zdravimariji in rečeš še enkrat: NE!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 22:53:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR V bistvu ja. Začneš z N.... neki časa molčiš in pol nadaljuješ z E. Pol pa nekaj časa moliš, da si slučajno ne bi premislila. Ko zmoliš dva ečenaša rečeš še enkrat jasno in glasno: NE! Pol zmoliš še dve zdravimariji in rečeš še enkrat: NE!!!!!! A to ti prakticiraš? Ej bom probala.....Upam, da si ne premislim v zadnji sekundi. Bom še kako zdravamarijo dodala, že vnaprej... preventivno
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 22:54:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR V bistvu ja. Začneš z N.... neki časa molčiš in pol nadaljuješ z E. Pol pa nekaj časa moliš, da si slučajno ne bi premislila. Ko zmoliš dva ečenaša rečeš še enkrat jasno in glasno: NE! Pol zmoliš še dve zdravimariji in rečeš še enkrat: NE!!!!!! A to ti prakticiraš? Ej bom probala.....Upam, da si ne premislim v zadnji sekundi. Bom še kako zdravamarijo dodala, že vnaprej... preventivno Dej raj eno desetko . Zihr je zihr
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 22:56:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Dej raj eno desetko . Zihr je zihr Em... ni slaba ideja... sam a veš ka se mi zna zgodit, da bom tolk vneto molila, da bom pozabla rečt NE Grem spat. Vidim že tri ekrane Nočko vsem.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:15:35
|
|
|
|
Anonimen
|
In zdaj je egositično odčofotala spat.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:21:13
|
|
|
|
Anonimen
|
To itak... jst pa natur čupo sušim, ker me je strah fena
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:22:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz. Ampak zaradi lenobe...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:24:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sem pa prej spod tuša stopila in čofnila v 3 cm vode....me je skor kap
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:25:46
|
|
|
|
Anonimen
|
A te je morje zalilo.... ? Meni je pa ena muha uletela v kopalnico, sem pozabila okno zapret. Čudno, da ne zmrzne
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:29:13
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A te je morje zalilo.... ? Meni je pa ena muha uletela v kopalnico, sem pozabila okno zapret. Čudno, da ne zmrzne kje si ti muho našla
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:30:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki kje si ti muho našla V kopalnici pod stropom. Grem pogledat, če se je že osvobodila.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:30:09
|
|
|
|
Anonimen
|
A te je morje zalilo.... ? Plima v centru evrope.... Ej da ti ne povem...da so me danes okrivil za podnebne spremembe na Gorenjskem
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:30:59
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR A te je morje zalilo.... ? Plima v centru evrope.... Ej da ti ne povem...da so me danes okrivil za podnebne spremembe na Gorenjskem ja itak! glej kaj počneš!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 7.1.2008 23:31:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Ej da ti ne povem...da so me danes okrivil za podnebne spremembe na Gorenjskem Kakšne plazove povzročaš ?
|
|
|
|
Dojenje.
пеперутка16
Kako dolgo menite, da naj bi bil otrok dojen?