Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 9:31:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajej, boga Neva... Sem pa vesela, da te danes spet berem. Sem bila na 5 dnevnem prisilnem odvajanju od interneta. Pred 5. dnevi pa si še kuhala mulo in se nisi oglašala.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 9:37:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla zvesta!1 Nisem kuhala mulo,le pavzo sem si vzela,da sem se ohladila,ker bi drugače zašla v skušnjavo in kaj prevč napisala inkaj bi imela od tega,če bi padla na isti nivo,kot umsko prizadeti osebki.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 9:42:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj vem.... Pa saj ni važno. Glavno da sma ti in jaz nazaj.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 9:51:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja,a ne,da furamo temo naprej Bolj švoh,pa vendar se premika
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 9:53:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, odkar so jo sme gor prestavli, je zanimanje zanjo padlo. Škoda.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 10:05:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Za malenksot ja,drugače smo pa vedno ene te iste tu gor,me ne moti prav nič. Je pa res,da počasi tema zamre,če se jo prestavi,ker se ostalim ne zdi umestno,kao se štulit v temo.Imam občutek,da nam jo dajo v zasebno lastnino
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 10:10:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikoli si ne bi msilila, da si bom kdaj solastnilila temo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 10:17:37
|
|
|
|
Anonimen
|
No sedaj vidiš,da je vse možno pa še dva zasebna moderatorja imamo.kaj bi še več zahtevali Ne razumem babnce,da se nočejo pidružit.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 10:29:52
|
|
|
|
purple
|
Jaz sem domaaaaaaaaaaaaaa! Ta teden hodim na terapije, uf kako paše.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 11:02:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Paše paše,menbi tudi,kakšna masaža pasala.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 11:24:06
|
|
|
|
purple
|
Ti verjamem. Jaz rabim energijo tu in doma tak da mi kar prav pride.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 11:27:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah,jaz sem tudi ena pametnjakovič.napotnico za valdoltro sem dala v roke sosedi,kitam dela,češ,da bom prej na vrsti,na pa že mesec dni čakam,pa še nič,ker je pozabila.Mene pa boli vsak dan.Matr sem jezna sama nase. Hočem protekcijo,sedaj pa plačujem mojo predznost
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 11:29:36
|
|
|
|
purple
|
Viš men so pa veze pomagale. Sem prišla v toplice, kjer je delal včasih moj možek, pa sem v 14 dneh na vrsti.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 11:37:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ja,so bili pač prazniki vmes,to je največ krivo.Upam,da v kartkem dobim datum.Pismo,komaj čakam,da dobim blokado,seveda,če mi jo bodo dali.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 11:42:58
|
|
|
|
purple
|
Blokada pomaga, sam samo za določen čas. Naj ti najdejo daljnoročno rešitev.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 11:47:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Za levo ramo sem pred štirimi leti,če se ne motim dobila blokado,pa je še vedno mir,upam,da bo,ker sedaj veliko levo uporabljam.Je pa res,da bi raje videla,da ornk in dosledno in dokončno poštimajo desno ramo,ker je to že nevzdržno,da imaš omejeneo gibanje in kontantne bolečine,ki že načenjajo živčke.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 11:50:59
|
|
|
|
purple
|
Te čist razumem. Meni je sedaj na udaru hrbtenica. So mipredpisali terapije, pa je blo prva dva dni za umret, zdaj pa je boljš. Držim pestke tudi zate.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 11:54:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Jih poznam precej,ki jamrajo zaradi rame,ko si pa pojamramo dodamo,da nas EMŠO daje Ja no,mojo sestrično je po pregledu v Valdoltri,kjer so ugotovili kalcinacije,pa ne tokšne,da bil potreben poseg,ko je šla z izvidi za upokojjitev no,na štiri urni delavnik,poslal k psihiatru. Hrbtenica je pa hudič,ker nosi vse telo pokonc,upam,da ti bo kmalu boljše.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 11:59:46
|
|
|
|
purple
|
Tudi sama verjamem da bo. Kaj češ emšo je hudiček.
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 12:07:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja hudič zmaguje,nič ne moreš proti njemu,tudi,če nočeš bit bolan,nočeš,da te kaj boli,še vedno ima prevlado tale EMŠO Ajojjjjjjjjjjjj....žarnica v lustru mi je ekploirala na zdej pa še to imam duhove v bajti,ki nagajajo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 16:13:06
|
|
|
|
Njuškalo
|
Neva, upam, da se čimprej pozdraviš! Kr neki...tele bolezni.Phe.. Jaz mam pa boljše doma zdaj..končno, danes sva imela s tamalim kontrolo, pa je rekel zdravnik, da je čisto zdrav, da gre komot v šolo.No, pa le ni trajal predogl.Tako, da me jutri čaka šiht..končno lahko spet težim folku
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 19:42:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Zima zima bela(kokr kje,ampak rima je) zdravje nam je vzela... bacile in viruse prinesla,spomlad jih bo pa odnesla..upam če ne pa poletje,ko bomo ugasnili gretje
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 20:55:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Tako, da me jutri čaka šiht..končno lahko spet težim folku Končno me boš spet lahko spregledala.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 20:56:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Zima zima bela(kokr kje,ampak rima je) zdravje nam je vzela... bacile in viruse prinesla,spomlad jih bo pa odnesla..upam če ne pa poletje,ko bomo ugasnili gretje Vsaj komarji in ostali mrčes naj pocrka, mi pa naj ostanemo zdravi.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 10.1.2008 20:59:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla Nataša,trenutno so bolj bacili aktualni na mrčes še nisem pomislila,sem pa se borila z letečimi mravljami prav pred dvemi dnevi.
|
|
|
Odvajanje od plenic.
пеперутка16
Se je vaš otrok najprej odvadil lulanja v plenico ali kakanja in ali obstaja poseben vrstni red, kdaj pride eno in kdaj drugo?