Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 20:19:44
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Njuška povej kdaj (in kam) ga vodiš na sprehod, da te pridem fotografirat pol bom pa članek o tebi (pa o zajcu seveda) napisala članek. Uuuu bom mastno zaslužila. Ti kar zasluž, če ti bo kdo to plačal Nisem ga še peljala...ga pa bova jutri s tamalim, malo pred blok za začetek.Da vidimo kaj bo zajec rekel.Danes ko sva mu v stanovanju sprobala povodec, je skakal kot , da bi ga elektrika tresla.
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 20:20:22
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR ne vem. A sva se? Prideš na mojo pico? je ekstremno dobra mljaska a pico ješ....jaz grem zdaj tamalega kopat,pa še kaku je
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 20:21:19
|
|
|
|
mami_miki
|
odkar sem na RR ne rabim partnerja
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 20:23:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Pikc ne mi zdej s pico....se vedno spomnim na najboljšo pico na svetu. Ki pa je žal v MB. In ne morem do nje A bo katera arašide?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 20:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Nup nč arašidov. Pica ala pikonja in kokakola. Ja ja vem ja.... ful zdravo živim. Sam mam izgovor.......sem sama
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 20:28:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Nup nč arašidov. Pica ala pikonja in kokakola. Ja ja vem ja.... ful zdravo živim. Sam mam izgovor.......sem sama a dobro a ti to nalaš delaš? jz bom umrla od luštov. No evo.. pojedla sem dve pesti arašidov pa mi je slabo....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 22:41:49
|
|
|
|
mami_miki
|
matovilicica... saj imaš ti picarijo ali sem zamešala?če ja...kje...saj..mene zanima, nebo reklama
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 22:45:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Čer :). Mam novo barvo las . ps ni zlata
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 22:47:16
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR Čer :). Mam novo barvo las . ps ni zlata a res? kakšno pa? a rdečo?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 22:59:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki a res? kakšno pa? a rdečo? Itak, benečansko. Zdaj sem redi za Benetke
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:06:15
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki a res? kakšno pa? a rdečo? Itak, benečansko. Zdaj sem redi za Benetke a greva skupaj? pa otroke nabaševa...pa akcija!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:09:29
|
|
|
|
mami_miki
|
Mič...kje se ti potikaš? dans nimaš rok namazanih?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:10:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne še... Danes sem pofarbana.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:10:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki a res? kakšno pa? a rdečo? Itak, benečansko. Zdaj sem redi za Benetke a greva skupaj? pa otroke nabaševa...pa akcija! Čimprej :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:11:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki matovilicica... saj imaš ti picarijo ali sem zamešala?če ja...kje...saj..mene zanima, nebo reklama Jz Picerijo? O... ko bi vsaj... Ne ne... to je pa Marogica. Jz sam na kofet tja uletim tk enkrat na leto
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:13:16
|
|
|
|
Anonimen
|
matovilcica, a ti gres tudi v Benetke?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:15:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR matovilcica, a ti gres tudi v Benetke? če mi daš 1000€ grem kam drugam... sam mal na toplejše vreme še počakam
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:16:04
|
|
|
|
Anonimen
|
A z Benetkami pa nisi zadovoljna ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:18:12
|
|
|
|
Anonimen
|
o babe jst se se pa prevetrila. Tko se lepo triglav vidi v mesečini....cela romantika. Pa brdo je res lepo osvetljeno
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:18:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A z Benetkami pa nisi zadovoljna ? ne... ker tam je preveč ljudi... pa sam sedela bi spet... Jaz bi pa rada hodila, hodila, hodial, hodila..... Pa sama bi rada bla, pa tam pa tega ne morem delat
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:21:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Tko se lepo triglav vidi v mesečini....cela romantika. Pa brdo je res lepo osvetljeno Pa kaj še ?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:22:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR A z Benetkami pa nisi zadovoljna ? ne... ker tam je preveč ljudi... pa sam sedela bi spet... Jaz bi pa rada hodila, hodila, hodial, hodila..... V Benetkah itak samo hodiš....in piješ grande kapučino. In pozimi je tam tako misteriozno, nobene gneče....razen za pusta.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:23:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj še ? Tam je bla pa tema
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec0 RR Pa kaj še ? Tam je bla pa tema Ha ha
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.1.2008 23:26:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Dejte mi svetovat. A je pametno se z morebitnimi bodočimi menit o bivših?
|
|
|
|
Dojenje.
пеперутка16
Kako dolgo menite, da naj bi bil otrok dojen?