Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:56:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy pa ena dobra scespljova domača marmelada bi morala bit se zraven.. :) A jo bos uspust pri nasi mami vzel :))? povej ji.. da ji ne bo kaj cudno.. Je ze navajena vsega hudega...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:57:09
|
|
|
|
mami_miki
|
aja edino sliv pa ne maram...kako dobro marilično domačo imam rada, pa jagodno, višnjevo..no mogoče pa bi bila slivova tud dobra..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:57:19
|
|
|
|
Anonimen
|
no...kaj pa bi ti rekel Tjazy? nekaj, kar ji ne bi bilo prevec vsec..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:57:50
|
|
|
|
Anonimen
|
no mogoče pa bi bila slivova tud dobra.. Domaca je cist drugacna od tiste plastike iz trgovine :)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:58:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy no...kaj pa bi ti rekel Tjazy? nekaj, kar ji ne bi bilo prevec vsec.. No reci.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:58:50
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy no...kaj pa bi ti rekel Tjazy? nekaj, kar ji ne bi bilo prevec vsec.. a....tvoja taktitka je taka..moj ima tud tako-mi reče, da mi ni všeč, pol pa me premakne
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:59:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Je ze navajena vsega hudega... potem kar pozvonim in recem, da je teb zmanjkal marmelade.. in da ti jo bom odnesu? Ti pa je pol itak ne rabis.. a ne?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 22:59:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy no...kaj pa bi ti rekel Tjazy? nekaj, kar ji ne bi bilo prevec vsec.. a....tvoja taktitka je taka..moj ima tud tako-mi reče, da mi ni všeč, pol pa me premakne Je kar prijazen, da te vnaprej opozori :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 23:00:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Je ze navajena vsega hudega... potem kar pozvonim in recem, da je teb zmanjkal marmelade.. in da ti jo bom odnesu? Ti pa je pol itak ne rabis.. a ne? Za palacinke res ne....
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 23:00:53
|
|
|
|
mami_miki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy no...kaj pa bi ti rekel Tjazy? nekaj, kar ji ne bi bilo prevec vsec.. a....tvoja taktitka je taka..moj ima tud tako-mi reče, da mi ni všeč, pol pa me premakne Je kar prijazen, da te vnaprej opozori :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 23:01:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy no...kaj pa bi ti rekel Tjazy? nekaj, kar ji ne bi bilo prevec vsec.. No reci. pol bos pa ti men.. pa men ne bo vsec..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 23:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy no...kaj pa bi ti rekel Tjazy? nekaj, kar ji ne bi bilo prevec vsec.. No reci. pol bos pa ti men.. pa men ne bo vsec.. Kaj se zdaj izmikas... ? Reci.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 23:01:55
|
|
|
|
mami_miki
|
Tjazy...kaj daš, to dobiš!
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 23:02:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy pol bos pa ti men.. pa men ne bo vsec.. Jaz ti ITAK povem, kar mislim.....tudi ce ti ni vsec :).
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 23:04:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy pol bos pa ti men.. pa men ne bo vsec.. Jaz ti ITAK povem, kar mislim.....tudi ce ti ni vsec :). Bodi z njo.. kako bi to izpeljala pa ne vem cist.. To bos ze ti vedela..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 23:05:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Bodi z njo.. A samo to?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 23:05:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki Tjazy...kaj daš, to dobiš! sej zdej nic posebnega ne dajem.. :)
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 23:05:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Bodi z njo.. A samo to? to ni glih samo...
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 23:06:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Bodi z njo.. A samo to? to ni glih samo... In kaj se?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 23:06:44
|
|
|
|
mami_miki
|
no..saj sem ji jaz podobno rekla....to naj bi bil cilj-da je z njo
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 23:08:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Bodi z njo.. A samo to? to ni glih samo... In kaj se? nic vec... ampak to da si z njo... ni SAMO.. je veliko vec..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 23:08:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy nic vec... ampak to da si z njo... ni SAMO.. je veliko vec.. Kako to mislis, veliko vec...?
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 23:09:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki no..saj sem ji jaz podobno rekla....to naj bi bil cilj-da je z njo ampak ne samo v mislih.. ceprav.. najprej je misel.. potem pa materija temu sledi..
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 23:10:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy IZVIRNO SPOROČILO: mami_miki no..saj sem ji jaz podobno rekla....to naj bi bil cilj-da je z njo ampak ne samo v mislih.. Zakaj ne samo v mislih.... ? Ce je vse misel...? Samo vprasam.
|
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.2.2008 23:10:32
|
|
|
|
mami_miki
|
misel, beseda, dejanje= duša, duh, telo, oče, sin sv. duh...sveta trojica...
|
|
|
|
Ime za fantkaslovenkaKatero ime od naslednjih vam je najbolj všeč?Vid (
27%)

Oskar (
11%)

Rok (
29%)

Lovro (
20%)

Izak (
10%)

Izidor (
4%)
Število vseh glasov: 331Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!