Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 22:39:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Pivo pijem, po dolgem casu... , to je novo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 22:40:51
|
|
|
|
SOULatka
|
o a res? hm...jaz pa vina ne več, odkar sem tako bruhala da ni omembe vredno, piva tud ne več, wiski se mi je prejšnji teden zameril
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 22:42:27
|
|
|
|
SOULatka
|
a me šišaš? gledam neke masaže... si boljš..še boljš?
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 22:43:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka wiski se mi je prejšnji teden zameril Kje si pa pretiravala... ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 22:43:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka a me šišaš? gledam neke masaže... V cem??
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 22:44:54
|
|
|
|
SOULatka
|
v pisanju joj Mič...sva imela varstvo pa fraj sva bila...pa sva že ob 8 začela in do dveh...spila sem 10 wiski col....fuj...bruhala, slabo, pekel želodec cel teden, dans sem koooooooooončno ok...jutri pa ima znanec 30 let, pa ni šans! ne grem...moj naj gre saj je taksi možen
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 22:46:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka ...sva imela varstvo pa fraj sva bila...pa sva že ob 8 začela in do dveh...spila sem 10 wiski col....fuj...bruhala, slabo, pekel želodec cel teden, O, kul, si tkole privoscita :). Samo deset je pa res veliko...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 22:47:29
|
|
|
|
SOULatka
|
mi imamo težavo, da bi ga vsak teden lahko žurali, ker je skoz nekaj... samo zdaj spet delam duhovne vaje in to, pa ne gre skupaj žuranje pa to... še vedno ne kadim!
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 22:49:11
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka ...sva imela varstvo pa fraj sva bila...pa sva že ob 8 začela in do dveh...spila sem 10 wiski col....fuj...bruhala, slabo, pekel želodec cel teden, O, kul, si tkole privoscita :). Samo deset je pa res veliko... ja..za mojih bogih mal pod 50 kg, drobnim bitjem če sem samo tankala, sploh ne vem kdaj sem toliko spila-kako sem sploh prenesla! glava pa normalna...mene nikoli na glavo ne vseka, misli so jasne! ker ne maram, da mi kaj zavest sprmeni...mal se mi je vrtelo ko sem legla, pa slaaaaaaaaaaaaabo....če pa je bila debatka, pa pijačka gor in dol...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 22:51:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka glava pa normalna...mene nikoli na glavo ne vseka, misli so jasne! Ha ha, po petem sigurno...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 22:52:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka še vedno ne kadim! Uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu a tudi po petem viskiju ne?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 22:53:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka samo zdaj spet delam duhovne vaje in to, pa ne gre skupaj žuranje pa to... A res? Kaj pa delas?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 22:54:11
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka glava pa normalna...mene nikoli na glavo ne vseka, misli so jasne! Ha ha, po petem sigurno... ej...mene ne moreš nič nahecat! pa to ko govorijo, da se ne spomnijo eni pa to...jaz to nič ne verjamem, vse vem, do zadnje pike kaj sem se poovarjala... je pa res, da delam na sebi, različne vaje in to, pa se me ne prime ful...prej se me je po 1dl rdečega... brezveze vglavnem...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 22:55:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka pa se me ne prime ful...prej se me je po 1dl rdečega... A res? Kako je pa to mogoce?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 22:55:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka brezveze vglavnem... Kaj je brezveze.... ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 23:00:30
|
|
|
|
SOULatka
|
brezveze je pit preveč...vsaj jaz nimam nič od tega... res! te vaje so take, da je pozornost drugje...bom ti čez dest let povedala-kako je...če bom spila 20 ne...saj pravim, ko delaš te vaje-ne gre zraven alkohol in cigartei, nezdrava hrana... ali eno ali drugo....za kaj se odločiš-kaj je močneje pa pač prevlada...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 23:01:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka brezveze je pit preveč...vsaj jaz nimam nič od tega...... Aha...to...pa si vseeno privoscis do konca...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 23:01:36
|
|
|
|
Anonimen
|
res! te vaje so take, da je pozornost drugje...bom ti čez dest let povedala-kako je...če bom spila 20 Pa kaj si ti nor...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 23:02:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka ali eno ali drugo....za kaj se odločiš-kaj je močneje pa pač prevlada... Samo skusnjva je pa skusnjava, a ne... ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 23:02:09
|
|
|
|
SOULatka
|
najhuje je drugi dan, ko sem aaaaaaaaaadijo, pa še s tamalim se morem igrat, ko bi jaz spala...pa slabo mi je bilo jooooooooooooooj... nisem že doooooooooooooooooolgo toliko spila...pa dooooooooooooooooooooooooooolg ne bom..upam, da nikdar več... pridem še nazaj...verjetno... zaenkrat pa flyfly...
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 23:03:44
|
|
|
|
SOULatka
|
ja...skušnjava! tu pa moreš vedet, da se lahko vedno odločiš...izbereš... vedno se vprašaj: KAJ BI NAREDILA LJUBEZEN...V VSAKEM PRIMERU!!!!
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 23:03:54
|
|
|
|
Anonimen
|
flaj flaj pa prid nazaj
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 23:04:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka vedno se vprašaj: KAJ BI NAREDILA LJUBEZEN...V VSAKEM PRIMERU!!!! Spila deset viskijev...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 23:04:40
|
|
|
|
SOULatka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II flaj flaj pa prid nazaj pesnica!
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.4.2008 23:05:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: SOULatka IZVIRNO SPOROČILO: Mič II flaj flaj pa prid nazaj pesnica! Ena korist od piva mora bit...
|
|
|
življenjeSianaKje se bolje počutite?V hiši (
79%)

V stanovanju (
17%)

drugje (
3%)
Število vseh glasov: 58Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!