Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:12:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malenaa ker me noben ne vidi aja . ceprav a ni bla Esmeralda tista, ki ni videla ? no, daj povej kaj :). kaj si danes uspicila?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:13:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sm že nazaj - čez cesto sm letela po mlek uauuuu, ti pa v dobri dolini stanujes :).
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:13:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Evo mič dons je loh tretič, še namest mene, k js ga ne smem, k sicer nav mlek več tok kvalitetn pa bo fovšarija A ni po pivu mleko se bolj obilno (da ne recem kvalitetno )? Aja, tut možn, sam č bo preveč pa tut nav dobr. Ce ga ne pijes, bos ze po enem kozarcu aaaaaaaaaaaadiiiiiiiiiiijoooooooooooo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:14:30
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sm že nazaj - čez cesto sm letela po mlek uauuuu, ti pa v dobri dolini stanujes :). ja čez cesto mam vse kar ti srce poželi
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:16:11
|
|
|
|
Sandra*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sm že nazaj - čez cesto sm letela po mlek uauuuu, ti pa v dobri dolini stanujes :). ja čez cesto mam vse kar ti srce poželi Seveda beraška dolina. sam roko stegne pa je...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:17:42
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: tanchi sm že nazaj - čez cesto sm letela po mlek uauuuu, ti pa v dobri dolini stanujes :). ja čez cesto mam vse kar ti srce poželi Seveda beraška dolina. sam roko stegne pa je... a si že kdaj tle mem prišla??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:18:15
|
|
|
|
Šarki
|
se mi je zdel tistle dnar nekam znan
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:19:46
|
|
|
|
Šarki
|
dejte no, ne se preveč zdravo prehranjevat - na konc boste itak umrle
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:20:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi dejte no, ne se preveč zdravo prehranjevat - na konc boste itak umrle to itak . samo vmes je pa fajn zivet pa migat...no vsaj malo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:20:53
|
|
|
|
Šarki
|
sm mela enga psa, full ubogljiv, čist, prijazen,.. pa glih sm ga navadla da mu še za jest ni blo treba dat - pa mi je crknu
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:21:18
|
|
|
|
Sandra*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi se mi je zdel tistle dnar nekam znan pa sm se razkrinkala
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:23:50
|
|
|
|
Šarki
|
oooo sandra a ti maš tiste ta fletne medvedke unle bel, z roza hlačkam je tko kjut mljask mljask veš koooooook mam jest tebe raaaaadaaaaa
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:25:45
|
|
|
|
malenaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II aja . ceprav a ni bla Esmeralda tista, ki ni videla ? no, daj povej kaj :). kaj si danes uspicila? Draga MIč, vse pa tudi ni za javnost drugače pa nič extra, dolgi dan kot ponedeljek vsaki eno stranko sem skoraj v pm poslala, ampak smo se se pravi cas nekam ugriznili
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:26:00
|
|
|
|
Sandra*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi oooo sandra a ti maš tiste ta fletne medvedke unle bel, z roza hlačkam je tko kjut mljask mljask veš koooooook mam jest tebe raaaaadaaaaa ne bi rekla, k se že tok cajta menva za sprehod
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:28:44
|
|
|
|
Šarki
|
jutri
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:29:46
|
|
|
|
Šarki
|
dons sm misnla da mi bo modrostnega vn ruvala, pa me je zdej šele na slikanje poslala
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:30:04
|
|
|
|
Sandra*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi jutri kaj pa če bo dež?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:30:57
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* IZVIRNO SPOROČILO: tanchi jutri kaj pa če bo dež? sej mamo dežnik zate pa ne vem
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:33:15
|
|
|
|
Sandra*
|
Mi ga nimamo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:34:49
|
|
|
|
Šarki
|
a mam jest tko hud računalnik a VE TKO POČAS TIPKATE
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:35:31
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* Mi ga nimamo. sej poj nas boste pa lahko gledal
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:38:11
|
|
|
|
Sandra*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* Mi ga nimamo. sej poj nas boste pa lahko gledal jeeeeeeeeeeeeeee še nismo gledal, to bo pa zanimiv
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:40:24
|
|
|
|
alička
|
Helu! Jaz sem pa že vse speglala . Zdej pa lahko mal čvekam!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:42:00
|
|
|
|
Sandra*
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Helu! Jaz sem pa že vse speglala . Zdej pa lahko mal čvekam! ne ne ne, lahko prideš še k men speglat
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 21.7.2008 20:43:02
|
|
|
|
alička
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* ne ne ne, lahko prideš še k men speglat Ne, ne ja blo za ta teden dost!
|
|
|
Ime za fantkamisarNajbolj všečno ime za fantka?Nejc (
38%)

Karim (
3%)

Žiga (
23%)

Ean (
5%)

Vsa (
1%)

Nobeno (
30%)
Število vseh glasov: 652Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!