Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.8.2008 21:37:32
|
|
|
|
Pikec
|
Dans se pa nisem gonila...sem čakala nevihte. Pa jih ni blo. Pa je šu še en dan v maloro. Sem pa šla en krog okol Brda. Bom morala it večkrat. Ful folka poznanga srečaš. Pa sam let pa pol sem tle doma ... Ni mi spasa... A tvoj je kej brcu dans?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.8.2008 21:40:12
|
|
|
|
alička
|
Ne, ne moj nč ne brca (ena druga je to pravila), pri men je samo fotr zagrizen biciklist pri svojih 68 letih, še kr na Rašico gon, pa na Vršič. Jaz bi crknila. Dnes je pa kle gor mal zatišja, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.8.2008 21:48:16
|
|
|
|
Pikec
|
vidim upam da ponoč ne bo nevihte
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.8.2008 21:52:02
|
|
|
|
alička
|
Sem šla zdele gledat na balkon, pa se kr neki zvezd vidi (KR), tko da upam, da ne bo hudga. Nč grem mal na kavč daljinca sprehodit.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.8.2008 21:54:39
|
|
|
|
Pikec
|
pr nas pa smrdi.. fuuuuuuj
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 4.8.2008 23:12:04
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR pr nas pa smrdi.. fuuuuuuj a je s5 nekaj gnilega v dolini predoški
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 8:37:37
|
|
|
|
Šarki
|
mirmanđes
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 8:42:36
|
|
|
|
Pikec
|
A se vam je kdaj zgodilo, da je ratu modrc premajhen? Bom jst mojo Kunigundo pa Jožefo dans kje zgubila...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 8:44:50
|
|
|
|
alička
|
Ja, men je ratal moderc premajhen, ko sem se začela v nosečnosti redit . Ti si pa kukr vem shujšala, mogoče so ti jih pa ponoč vesoljčki povečal
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 8:47:52
|
|
|
|
Pikec
|
Ti si pa kukr vem shujšala, mogoče so ti jih pa ponoč vesoljčki povečal Škoda kr raje kaj ne vzamejo...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 9:00:38
|
|
|
|
Šarki
|
a si noseča??
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 9:06:48
|
|
|
|
Pikec
|
a si noseča?? Na način ki je pri meni možen ni moderno že ene 2008 let . (pa še dans se govori o tem) Sicer pa perjadi ne maram.
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 5.8.2008 9:07:06 >
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 9:12:13
|
|
|
|
Šarki
|
Sicer pa perjadi ne maram. [/quote mam dolgo lajtngo dej mi pomagej
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 9:34:33
|
|
|
|
Pikec
|
Golobčki pa tko... sv. duh pa tko... A je lajtunga kej krajš?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 9:37:03
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR Golobčki pa tko... sv. duh pa tko... A je lajtunga kej krajš? ja, zdej k si dol stopla je ok
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 9:45:52
|
|
|
|
Šarki
|
mi2 sva bla kr brez svetga duha
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 19:25:58
|
|
|
|
Šarki
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 20:04:02
|
|
|
|
Rubin.
|
Kaj Tanči slabo slišiš? Še rabiš?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 20:12:01
|
|
|
|
Šarki
|
ne, t ok mi je dolgcajt da nism vedla ker rudnik naj začnem kopat sam un bl spredej bi bl nagravžno zgledal
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 20:30:15
|
|
|
|
Pikec
|
ohhhhhhhhhh dans sem pa zabušavala.Kaj pa ve?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 20:40:01
|
|
|
|
Šarki
|
ah pikec, jest sm pa komej čakala da prideš da kej poveš
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 20:41:44
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikec RR ohhhhhhhhhh dans sem pa zabušavala.Kaj pa ve? jaz sem pa danes garala kot norc... najprej v službi pol pa še doma... zdaj bom pa počasi kar dol padla...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 20:44:08
|
|
|
|
Pikec
|
in kaj naj povem, da je lajf jako zakompliciran... zdej bi morala pa službo pisat pa se mi ne daaaaaaaaaaaa sem pa lihkar z bajka. sam da mi ni blo treba pisat sem šla. Jutr bo lepš vreme. Ej a ktera ve kje bi se dobil link od razlege sanj?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 20:45:59
|
|
|
|
Šarki
|
sej so bli že tle na forumu eni linki enkrat
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 5.8.2008 20:47:08
|
|
|
|
Pikec
|
ja sam tle kej najt ... mišen imposibl brez breda pita.
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?