Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:29:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Pikc...no
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:33:17
|
|
|
|
Pikec
|
Ja kvaaaaaaaaaaa? Sem bla pa v šopingu dans. Sem kupla en joškovnik, pa kolesarski brezrokavnik, ter elektrifikacijo za bajk...pa tud zmontirala sem jo že... Jst že nisem za v islam...bi me linčali.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:34:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem kupla en joškovnik, A to te je zmatralo? Ali kdo zraven ?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:39:54
|
|
|
|
Pikec
|
Pa kupuj ti joškovnik z nesimetričnimi joški segajočimi tam nekje do petnajstega rebra s popolnoma neproporcionalno zameščenim hrbtom... Če bi mela pa s sabo joškonosca bi mi le ta verjetno bil primoran podpret premoženje med dramatičnim spustom iz tastarga joškovnika.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:40:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kupuj ti joškovnik z nesimetričnimi joški segajočimi tam nekje do petnajstega rebra s popolnoma neproporcionalno zameščenim hrbtom... Če bi mela pa s sabo joškonosca bi mi le ta verjetno bil primoran podpret premoženje med dramatičnim spustom iz tastarga joškovnika. Ce te je ze zmatral....te je pa tudi navdihnil
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:43:23
|
|
|
|
Pikec
|
dej nehi... jst komi čakam, da jutr mine in je sobota... zdej smo trije najboljšio par za ga it gonit v soboto...
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:44:24
|
|
|
|
Anonimen
|
da jutr mine in je sobota... Te popolnoma podpiram.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:48:13
|
|
|
|
Pikec
|
eh en let nazaj si ne bi mislila, da bom komi čakala vikende...pišuka sem bla deloholičar... evo vidim, da je ozdravljivo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:50:08
|
|
|
|
Anonimen
|
evo vidim, da je ozdravljivo. Definitivno.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:52:37
|
|
|
|
Pikec
|
Brez selitve v Dalmacijo
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:53:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Brez selitve v Dalmacijo Niti to ne bi bilo slabo....za intermezzo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 0:57:30
|
|
|
|
Pikec
|
ja sam h komu... prjatlca k se je dol poročila ma kronično gužvo...jst sem se pa pogorenjila
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 1:39:13
|
|
|
|
malecka
|
nič ne dogaja........... lahko noč
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 7:45:53
|
|
|
|
Šarki
|
gud mouning mi smo mel gons ponoč pestro sm sred noči drek zavohala, sm misnla da sanjam in sem naprej spala, pa se tamala pride k men stiskat, pa je skos bl smrdel, pa mi ni takoj vkloplo sm mogla poj v temi previjat, tamala je kr spala zraven pa na veliko sm poj spalnico luftala
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 8:12:17
|
|
|
|
alička
|
Morgen! Ja pesto si mela Tanchi, še dobro, da te ni aroma čist uspavala. Jaz si bom pa privoščila frej vikend. Mala je šla že danes k babici in dediju na mini počitnice. Danes zvečer greva malo na obisk k enim prijateljem, sobota in nedelja pa vse štiri od sebe . A ste mi kej fouš?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 8:13:39
|
|
|
|
alička
|
Aja zadnjič smo se pogovarjale nekje o klejdoskopu... v reviji Medvedek Pu (septemberski) je kot darilo zraven kalejdoskop, sicer je tak čist simpl, ampak za silo je. Pupi je všeč!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 9:00:48
|
|
|
|
zvesta
|
Helou... Mi smo se zjutraj zorganizirali in v hipu rezerirali vikendpaket v Čatežu. Tako da sedaj spakiramo in odpujsamo. In če bo sreča mila v nedeljo produžimo na morje in se vrnemo v torek. Lepo bodite!
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 9:44:37
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička A ste mi kej fouš? jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 22.8.2008 10:21:42 >
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 14:38:31
|
|
|
|
Rubin.
|
A ste mi kej fouš? Nisem . Če sem čist odkrita si sploh ne znam predstavljat, da bi bila 3 dni brez male miss, verjetno bi umrla od dolgega časa. Mogoče pa ne, če bi vklopila domišlijo. Mi pa gremo še 2x spat, potem pa goooooooooooooooooo.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 14:56:09
|
|
|
|
Šarki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A ste mi kej fouš? Nisem . Če sem čist odkrita si sploh ne znam predstavljat, da bi bila 3 dni brez male miss, verjetno bi umrla od dolgega časa. Mogoče pa ne, če bi vklopila domišlijo. Mi pa gremo še 2x spat, potem pa goooooooooooooooooo. teb sm tud fouš
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 17:08:46
|
|
|
|
Rubin.
|
A si kateri izmed teh dveh podobna?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 17:11:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz si bom pa privoščila frej vikend Tudi jaz :), po dolgem casu in vsej logistiki.
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 17:40:00
|
|
|
|
Pikec
|
Jst pa razmišlam, da bi k maši šla... molit za lepo vreme za jutr...se mi ktera pridruži?
|
|
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 18:20:01
|
|
|
|
Šarki
|
sej tale je kr fest, če ne gledamo kaj predstavlja
|
|
RE: Koliko tem končate vi? 22.8.2008 19:01:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst pa razmišlam, da bi k maši šla... Dobro razmisljanje. Ker si spet brisala vse po vrsti . Vcasih res nimas nic obcutka.
|
|
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?