|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:09:29
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Jaz še vedno vstrajam, pa naj reče kdo kaj hoče. ja sam to nam ni všeč.....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:09:31
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Jaz še vedno vstrajam, pa naj reče kdo kaj hoče. Purple..spat pejd..danes si ziher zgodaj vstala
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:10:39
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: neva6 ...tko, da draga povej če lahk kdaj prideš v Ljubljano in se lahk izljubiva in izgrliva.... Ja pa,da vaju pol naženejo iz Ljubljane,se samo iz kakšenga lokala Ah, ni panike..Romana itak samo sanja o tem..jaz sem ledena gora, to se vendar ve ja itak..kaj je pa nazadnje v Tivoliju blo?? kr spomni se kolk si jokala, ko sem mogla iti domov ... me kar nisi izpustila iz objema.... A take vroče sanje imaš ti o meni? Opa...samo žal nisem čisto nič na žensko stran nagnjena..če se nabildaš kot tisti v filmu 300, te bom mogoče za trenutek zamenjala za moškega.... (samo seveda itak ne bo nič kljub temu )
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:11:34
|
|
|
|
purple
|
Jaz sem pa v četrtek v Ljubljani.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:11:47
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Njuška maš pomoje srečo, da te tle gor trenutno edina poznam in vem, da si resnično čustven človek, ki me ima zelo rad!!!!
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:12:57
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Njuška maš pomoje srečo, da te tle gor trenutno edina poznam in vem, da si resnično čustven človek, ki me ima zelo rad!!!! Itak ,da te ne maram..lej, Purple se ti nekaj ponuja...zgrabi priliko
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:13:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Jaz sem pa v četrtek v Ljubljani. Bejžvaaaaaa,vroča tema!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:14:04
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Jaz sem pa v četrtek v Ljubljani. in kaj meni to pomaga, če sem sama dons!!! Njuška hruška sam ko bi se dobile bi res lahk too mojo sotaščo s sabo vzele...kaj praviš? .. če ne druzga bi ji tolk zagrozile, da tud RR- ja ne bi več hotla prižgat!!!
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:15:12
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Njuška maš pomoje srečo, da te tle gor trenutno edina poznam in vem, da si resnično čustven človek, ki me ima zelo rad!!!! Itak ,da te ne maram..lej, Purple se ti nekaj ponuja...zgrabi priliko ja pol mi boš pa spet na msn-ju jokcala, da kolk me imaš rada in koliko ti pomenim... vglavnem tolk boš spet vsa sladka, da bom mogla izulin vzet, da ne bom sladkorne dobila.... n
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:17:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Romana samo zate mora bit konec tedna zelo zelo mrzlo,da te malo ohladi,ker vidim,da boš sedaj sedaj čist prevrela,prekuhala
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:17:30
|
|
|
|
purple
|
Jaz sem v Ljubljani v družbi 35- 40 žensk. Tak da bojta se me.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:18:20
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Njuška hruška sam ko bi se dobile bi res lahk too mojo sotaščo s sabo vzele...kaj praviš? Ja, lahko ja...da ji osebno zagrozim, naj se spoka s te teme
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:18:48
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Neva sploh ne govor kolk mi je vroče .. bom mogla začet luftat, ker drugače bom res pregorela... sej grem cunje na stojalo obest..da se mal shladim....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:19:03
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 Njuška maš pomoje srečo, da te tle gor trenutno edina poznam in vem, da si resnično čustven človek, ki me ima zelo rad!!!! Itak ,da te ne maram..lej, Purple se ti nekaj ponuja...zgrabi priliko ja pol mi boš pa spet na msn-ju jokcala, da kolk me imaš rada in koliko ti pomenim... vglavnem tolk boš spet vsa sladka, da bom mogla izulin vzet, da ne bom sladkorne dobila.... n Ja, to je pa čisto v moji navadi...te bom za spremembo nežno brcnila, da boš letela samo po treh stopnicah in ne po vseh, kar jih je
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:20:06
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Jaz sem v Ljubljani v družbi 35- 40 žensk. Tak da bojta se me. nč čudnega, da je konc tedna tak poslabšanje napovedan.....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:22:36
|
|
|
|
purple
|
Saj bojo vmes tudi štirje moški.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:22:42
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Jaz sem v Ljubljani v družbi 35- 40 žensk. Tak da bojta se me. Pa ja ne greš na sestanek swingerk? Ker, če me boš slučajno tam videla..to je samo poslovno, da ne boš kaj upala
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:24:14
|
|
|
|
purple
|
Sem na službenem-strokovnem izletu.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:24:47
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Sem na službenem-strokovnem izletu. O fajn...torej te ne bo na tej temi Yesss
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:26:55
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: purple Sem na službenem-strokovnem izletu. ja sej pravijo po domače temu: sindikalni izlet" po katerem gremo vse čez 9 mesecev v porodniško....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:27:59
|
|
|
|
Anonimen
|
sej grem cunje na stojalo obest..da se mal shladim.... jaz sem se pa šla na teraso na sonce gret-kot kača
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:31:24
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 IZVIRNO SPOROČILO: purple Sem na službenem-strokovnem izletu. ja sej pravijo po domače temu: sindikalni izlet" po katerem gremo vse čez 9 mesecev v porodniško.... Ne, pri nas imamo strogo ločene sindikalne in strokovne izlete. Ta je strokovni, ker si gremo usput en dom pogledat.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:31:51
|
|
|
|
purple
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 sej grem cunje na stojalo obest..da se mal shladim.... jaz sem se pa šla na teraso na sonce gret-kot kača Jaz se šele pa grejem.
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:34:04
|
|
|
|
Bubamaraa
|
ja sej tist "usput en dom" je sam izgovor....
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 16.10.2007 12:35:53
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26 ja sej tist "usput en dom" je sam izgovor.... To bo uraden razlog, zakaj se je "strokovni" sestanek zavlekel, ko jo bo mož spraševal kje hodi
|
|
varnost igračsindarinKako poskrbite, da je otrokova igrača varna?nič, zaupam prodajalcu (
15%)

nič, zaupam proizvajalcu (
8%)

preberem deklaracijo (
48%)

vprašam prodajalca za več informacij (
15%)

pozanimam se pri prijateljih (
14%)
Število vseh glasov: 265Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!