Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

.Kar se pa spanja tiče-zaspi ob 20.00 zbudi ob 21.00 pa do 1.00 ni konca,pol spet zaspi do 4.00 pa se spet zbudi pa zaspi ob 6.00,no vstanema pa ob 7.00

-Že cel teden je tako
 .Sem kot zombi
 .Jutri grema k P. da mu bo malo poslušala srček,ker mu grdo hrope v prsih.Jaz imam upanje da je že vse proti koncu.Hvala za lepe želje ,da bi Luka okreval. 
 -ja bi bilo super da si izberemo lokacijo,pol pa akcija
 .V zadnji fazi pa tudi v sg se lahko kdaj dobimo,sej ni tako daleč.Prvo pujkec,pa nky sprobajta kje je najboljš,pa še pridemo velenjčanke
  ampak na memi, če ga odložim je takoj jok, pa sem se odločla vas mal pozdravit 

naštimat, da bom spet doma 

-hvala) in predlagam dva sončna dneva:nedelja,ponedeljek za kakšno 
 . 

. 

tolk majic userje vsaki dan da moram skoz prati pol pa kak dan ne, pa imam hudiča v kopalnici 
 . 
 . 

. 
 . js sem opazila, da če dam v pleničke mehčalec in potem on na njih pritiska lička kadar  leži, se mu naredijo male rdeče pikice po ličkih