Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj grem lahko na kolo? 1.10.2007 10:45:25
|
|
|
|
Jančika_
|
Kaj pa vem, jaz bi vseeno raje počakala do prvega pregleda in da ti ginekolog da zeleno luč. K zdravniku pa lahko greš tudi s taksijem, da boš hitreje nazaj .
|
|
|
|
|
RE: Kdaj grem lahko na kolo? 1.10.2007 11:01:37
|
|
|
|
monga
|
Ja saj do sedaj sem šla že dvakrat z taksijem,pa mi je tak "glupo",ker mi res ni fajn,ko moram lubiko doma pustit,čeprav ima zlatega atija,a očetovski dopust mu je potekel,tak da,... Morda bo res bolje še počakat. lp
|
|
|
|
|
RE: Kdaj grem lahko na kolo? 10.10.2007 22:16:54
|
|
|
|
frufru
|
Pravijo da prvih 6 tednov ni priporočljivo športanje. Glede na to, da sediš na kosteh, ki so bile razškatlane , bi jaz raje počakala na zeleno luč od G, tako kot ti je svetovala že Jančika
|
|
|
|
|
RE: Kdaj grem lahko na kolo? 10.10.2007 22:53:27
|
|
|
|
Sisy
|
kaj pa aerobika po 2 mesecih od poroda? Men so rekl da prvih nekaj mesecev raje ne (kao nekaj zarad mleka...)?
|
|
|
RE: Kdaj grem lahko na kolo? 11.10.2007 20:32:38
|
|
|
|
mami_miki
|
jaz sem tud po pregledu začela športat...
|
|
|
|
|
RE: Kdaj grem lahko na kolo? 13.10.2007 11:57:36
|
|
|
|
urskas
|
jest bi počakala na pregled...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj potrebujete za nego dojenčka?Vsaka mamica prisega na določene kose oblačil, kozmetike in drugih pripomočkov, ki jih potrebuje za svojega dojenčka. Vs...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Seks.
пеперутка16
Po seksu z možem, vi?