MARTINŠČICA
|
Hojla, pupe! Kot je možno razbrati, danes predvsem pospravljate. Jaz sem pa danes spet aktivno preživela dan. Lepo sva pospravljala rastline po vrtu, delala potaknjence balkonskih rožic, grabila listje ... Zdaj sem pa prijetno utrujena prišla pred PC. Za kosilo sem skuhala zelenjavno juhico iz ostankov zelenjave in sadja iz katerega sem zjutraj naredila sok (korenjček, jabolko, ingver, por, zelena, drobnjak), zraven pa lignje na žaru in pečen krompir, pa radič s zelišči, jogurtom, limoninim sokom in kapucinkami. (Zdaj namreč vsak drugi dan jeva lignje, ker je ena na RR napisala, da so zelo dobri za začetek nosečnosti, aja, pa še grozdje.) Moj dragi pa sedaj peče ajdove palačinke in jih bova popapcala z jabolki. Kostanj, drugače me trebuh včasih nič ne boli, včasih me pa kar zvija in vstajam ko ena stara mama. Prsi me bolijo le, če jih primem bolj "v globino", sicer pa ne več kar tako iz ljubega miru, kot so me okrog ET-ja. _rebeca_, ti pa si hitra, jaz sem morala vedno na UZ vsaj 3x. Sayuri, kako sta(e) šla(i) potem v LJ? Predstava ok? Filip užival? Blanč, želim ti trdno voljo pri svoji novi odločitvi za zdravo življenje.