MARTINŠČICA
|
Hojla, bejbe! I'm back. Sej ne morem brez vas. Sem se par dni nazaj zavestno odločila, da se malo oddaljim od RR-a, ker sem bila res cele dneve gor in sem že postala prava odvisnica. No, toliko o trdnih sklepih . Lepo, da me pogrešate. Pija76, še tukaj hvala za Utrogestan. Zdaj sem lahko pomirjena. Sayuri, testa ne bom delala, saj bosta do ponedeljka, ko imam Skrvni test, lepo pri meni ostala in potem 8 mesecev naprej tudi. Sem napihnjena kot balon, tako da so mi vse hlače preozke - noro, se sploh ne upam nobenemu pokazat. Hodim, vstajam, se obračam kot ena stara mama. Trebuh me kar vkup vleče. Res je čudn vse skupi. Ko sem poklicala v LJ, je sestra rekla, da je to vse normalno in da naj počakam do testa. Sestrice KOSTANJ, cukica, reni70, žal mi je, da ni uspelo . Nekaj je bilo govora o dolgih in kratkih postopkih. Mislim, da je dolgi zato, da počasi spremljajo, dozirajo in sproti spreminjajo terapijo, ker nekatere preveč dobro odreagirajo na zdravila in imajo potem v kratkih postopkih delne punkcije s 40 folikli in več ... Jaz sem imela kratkega in sem jih privalila 19. Tudi nobenih posebnih nevšečnosti nisem imela z injekcijami, stranskimi učinki ... Hvala bogu. Upam, da bo še vse ostalo tako super. No, toliko zaenkrat. Lep dan! Martinščica