Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 20:29:54
Anonimen
O hudo! Vem kako je, ko se ti srce kar malo ustavi, ko se tako ustrašiš za otročka. Upam, da ni kaj hujšega, se pa strinjam z ostalimi, mene je obakrat, ko je bruhnila kri, kar odneslo v dežurno. za Mašo.
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 22:07:12
Barči78
Ko sem bila z Nejo na Pediatrični, je bilo tam kar nekaj dojenčkov, ko so jih mamice dobile v takem stanju kot ti, pa verjemi mi, vse so prišibale h zdravniku, vsaj pokliči. Se tako dobro spomnim, je ena mamica razlagala, da nikoli ne gre v sobo, ko otrok spi, takrat pa je šla slučajno po eno knjigo in dobila tam svojo punčko čisto sivo - zeleno, takoj jo je obrnila na glavo in v paniki tolkla po hrbtu, da je mala normalno zadihala. Res je bil pri vseh teh dojenčkih kriv mlekec, ki se jim je vrnil v sapnik in povzročil dušenje, so jih pa spremljali celo noč, snemali valovanje možganov,.... POKLIČI!
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 5.10.2007 23:12:32
Marogica
Resnično- pojdi k zdravniku(če še nisi šla) in ne čakaj, da se to še kdaj ponovi...mogoče bo prepozno.... Tam bodo naredili kakšne preiskave in ugotovili, zakaj do tega prihaja. Boš vsaj pomirjena.
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 6.10.2007 8:33:34
Blejka26
in kako je sedaj pikica-ali je v redu ali si jo peljala k zdravniku?Jaz ne vem če bi tako doma čakala in gledala kaj se bo zgodilo jaz bi jo še isto minuto peljala k zdravniku.Zato pa plačujemo toliko zavarovanja..
RE: Skoraj se mi je ustavilo srce 6.10.2007 8:49:12
Anonimen
Opažam, da še vedno pišete naj gre k zdravniku in naj ne čaka. Pašteta ni nič čakala, so kar lepo takoj šli k zdravinku in so noč preživeli v bolnici. Več vam bo povedala sama
meni se je ta dva dneva srce raztrgalo , si pa sploh ne znam predstavljat kaj šele mamici
mašika in pašteta . ko bi le lahko bila ob vama ali vsaj blizu vaju