Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zaradi podalšanja porodniške-vrtec izsilj... 7.10.2007 9:34:22
|
|
|
|
Vesna
|
pri nas v ng je tudi ena na podaljšanem porodniškeme in je ta malo v vvrtcu na uvajanju,ker gre delat januarja.tako da to se da.tajataja te pa razumem,in jaz bi tudi raje bila z otroci kot da so v vrtcu,sploh če maš možnost vsaj še kak mesec,če je doma 5 otrok imajo družbo že doma. srečno
|
|
|
RE: Zaradi podalšanja porodniške-vrtec izsilj... 8.10.2007 8:55:45
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Kaj pa možnost dela za 4 ure od marca do septembra? Za 4 ure tudi ni tako težko dobiti dobrega privat varstva. Kje se dobi takšna služba? Jaz zamenjam.
|
|
|
|
|
RE: Zaradi podalšanja porodniške-vrtec izsilj... 8.10.2007 9:32:00
|
|
|
|
katjandraž
|
Mogoče bi bilo treba v kakšen pravilnik od vrtca pogledat ali kaj podobnega. Se spomnim, da je bivša soseda (sicer pred 3 leti) ravno tako dobila podaljšano porodniško za svoja dvojčka in je pač dala otroka 3 mesece kasneje v vrtec. Kako je to uredila, nimam pojma, vendar je meni logično, da jo čakajo, saj ni njena "krivda", da je dobila podaljšano.
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
KAKOVOST VRTCEVcarmencitaKAKO STE ZADOVOLJNE S KAKOVOSTJO VRTCEV?Zelo zadovoljna (
31%)

Še kar zadovoljna (
37%)

Nezadovoljna (
7%)

Zelo nezadovoljna (
4%)

Ne vem (
20%)
Število vseh glasov: 307Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!