Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, še dela na Ptuju? Bil je edini, ki mi je odkril tako pregrado, kot PCO. Ostali kao niso nič videli. Ampak, če so mi maja odstranili 1,5 cm veliko pregrado pol očitno je bila. Z dr. Lukmanom pa nimam ravno najboljših izkušenj. No saj razumem, da vsepovsod pride do težav pa da sigurno ni vedno tako, kot bi človek želel
.
zdaj je pa tako čudež, ki se verjetno ne bi zgodil, če ne bi toliko vstrjali, mislim dr. Lukman in mi2 z
. Res pa je tudi, da se o vsakem G sliši, kaj slabega.
. Če se ne motim se njegov priimek začne z J, konča pa na ič
Bi ga trebalo poslat na kak seminar o primernem vedenju - predvsem, kako se obnašati do žensk, ki se nam zgodi kaj tako hudega. Edino, kar je dobrega; mislim, da ni več predstojnik gin-por oddelka. Baje je celo odprl privat ordinacijo
,potem sem jo pa ucvrla vstran od nje!
. Je pa mu mož povedal, kaj mu gre (saj ga poznaš, veš, da ko se gre za take stvari, hitro pop
). V glavnem, ko sem potem prišla čez 2 dni nazaj na abrazijo in je imel na dan, ko so me odpustili vizito, je samo komentiral: "Ste splavila, kaj?" Sem se samo stran obrnila, ko da ga ni. Ampak še vedno, ko se spomnim nanj, mi gre na bruh...