|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: neprijetni dogodek med seksom
10.10.2007 12:26:12   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnyca

hahahahaha....jojjjjj, sej sploh ne vem a nej se smejem al joka....prov tko kot ste napisale WTF...


se podpišem... user posted image user posted image user posted image pa kaj ne morta otroške postlice potem kam premaknit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: neprijetni dogodek med seksom
10.10.2007 12:28:12   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

IZVIRNO SPOROČILO: karin24


Jst še mačke vn zaprem takratuser posted image




ta je pa dobra..user posted image user posted image user posted image user posted image . sem se takoj na mojga spomnila, ko sva živela v Ljubljani kot študenta in sva imela hrčka pa ga je v času sexa nesu v kopalnico....user posted image user posted image user posted image user posted image




user posted image user posted image user posted image user posted image  No, potem bova midva morala zlato ribico nosit iz dnevne. user posted image  


Obsojala ne bom nikogar. In kot je že tjaži napisal: plodnega konca te debate ne bo.

Lahko pa napišem samo svoje gledanje na opisan dogodek. Jaz v sobi, kjer je otrok, pa najsi je star 1 m ali 1,5 leti, ne bi mogla seksat. Ker se tudi jaz ne bi mogla sprostiti, tako kot mož od anonimne. In midva mava svojo spalnico čisto zase, mali ma svojo sobo, pa kljub temu ne seksava v spalnici. Ker nisva poročena. user posted image user posted image  Ne, hec. Ne seksava zaradi tega, ker je postelja za PM in škripa, tak da se bi valda še v spodnji štuk slišalo. user posted image user posted image  Boga moja starša. user posted image user posted image  In tak nama preostane dnevna in kavč. Ampak jaz mam na srečo obloženo rit, tak da me nič ne tišči. user posted image user posted image  Aja, zdaj morava samo še zlato ribico odnesti iz sobe. user posted image user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: neprijetni dogodek med seksom
10.10.2007 12:34:19   
slovenka
no, zlate ribice res ne, samo jaz se tudi ne bi seksala, če bi mi mačka ležala na postli in bi jo občasno z nogo malo ruknila... a a. user posted image sicer še nimam dojenčka, samo sem prepričana, da če bi me gledal čez ograjo, da mi ne bi šlo naprej... Je pa ta debata res bolj za hec, ker ni zdaj, da bo otrok imel kake trajne posledice zaradi tega, kaj češ, se zgodi, samo redno pa jaz ne bi imela naštimano, da zraven otroka.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: neprijetni dogodek med seksom
10.10.2007 12:57:44   
Anonimen
Midva tudi seksava pred spečim otrokom, sicer je še majhen in ne zna prižgati lučke, ampak če bi slišala, da se začne premetavati ali buditi, bi takoj nehala - no to se nama je kdaj zgodilo pri prvem. Se mi zdi malo bedno zarad mojih potreb pustiti otroka v postelji jokati. Če bi hotela imeti mir, bi šla kam drugam.

Glede zavedanja, da starši seksajo, pa tole: jaz bom mojim otrokom raje za začetek pokazala v knjigi - danes se dobi kar nekaj knjig, ki na otroški način pokažejo kaj mamica in očka počneta, ker se imata rada. Naj naju vidita, da se poljubljava in imava rada... midva obožujeva, ko me mojuser posted image  napiči od zadaj in me nabija in kljub temu, da zraven ne kričiva, nebi rada, da je to otrokov prvi stik s spolnostjo.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: neprijetni dogodek med seksom
10.10.2007 13:32:03   
Stefka
Joj ste me nekatere nasmejale user posted image user posted image user posted image !

Da se razumemo, ne verjamem, da je kateri od nas (ali kateremu) vseeno ali ga otrok gleda med sexom ali ne, kaj šele, da bi namenoma sexal pred otrokom (se opravičujem za črkovanje). Ampak tole je pa res zabavno.

Razumem anonimno, da je sita kavča user posted image , tudi jaz se naveličam vedno istega. Sta pač imela nesrečo, da se je mali zbudil (bi znalo bit, da je še napol spal) in sploh ne bi reagiral, če bi ga pustila na miru in bi sam zaspal nazaj. Je.... ga, se zgodi.

Razumem tudi, da ni nehala sredi ali tik pred orgazmom... samo se mi zdi neskončno zanimivo in smešno na kaj so se nekatere obesile... res si grozen starš, če ti kdaj pride z otrokom v isti sobi, ja. Po mojem bo posledice nosil do konca življenja user posted image . Sploh ker je star šele leto in pol user posted image .

Da lahko še malo spljuvate mene... ena najina dogodivščina... ja, grozna starša sva. Po dveh tednih, ko smo bile same doma, ker je bil moj dragi na šolanju v Nemčiji, smo šle za njim z letalom. V hotelu smo spali skupaj v eni sobi (ki je imela zraven še wc in mini res mini kopalnico), ta mali sta bili stari 11 mesecev in 3,5 let.

Glede na to, da se 14 dni nisva videla, sva seveda hotla sexat (me zanima kam bi naju nekatere na tem forumu poslale - mogoče bi morala pa do doma počakat). Ko sta ta mali dve spali, sva v temi začela seksat in sicer tako, da je bil on na robu postelje, obrnjen proti meni, jaz pa stran od njega. Sredi seksa odskoči, jaz se obrnem in ta starejša stoji 20 cm od naju, da jo lulat. Je bilo kot v kakšni grozljivki, s tem da je do tega trenutka sploh nisva slišala, da je vstala. Oba sva mislila, da naju bo kap. In ja, sva jo lepo dala naprej spat, midva sva se pa še 20 minut hihitala. Zjutraj se ni spomnila nič, ker je bilo vse to v spanju.

Me pa zdej res skrbi, da bo kaj narobe z njo, ker sva tako nagravžna, da seksava v isti sobi z otroki, bogve kakšne posledice bo nosila. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: neprijetni dogodek med seksom
10.10.2007 13:44:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

IZVIRNO SPOROČILO: karin24


Jst še mačke vn zaprem takrat




ta je pa dobra.. . sem se takoj na mojga spomnila, ko sva živela v Ljubljani kot študenta in sva imela hrčka pa ga je v času sexa nesu v kopalnico....




No, potem bova midva morala zlato ribico nosit iz dnevne.


Zlate ribice me pa ne motjouser posted image

Mačke dam pa ven zato, ker k sva še pri njemu doma živela enkrat nisva opazla da je pes v sobi in je mojga po nogi polizal. Sm mislna da ga je kap k je tko zarjuuser posted image
Tko da....mački pred vrati poslušajouser posted image

(odgovor članu Stefka)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: neprijetni dogodek med seksom
10.10.2007 13:47:24   
tanikaa
No, saj sem pomislila tudi na to, da bi ji za tisti čas samo zavezala oči ali pa prekrila akvarij s cunjo. Ampak če ti praviš, da one lahko gledajo, pol pa naj bo.

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: neprijetni dogodek med seksom
10.10.2007 13:50:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

No, saj sem pomislila tudi na to, da bi ji za tisti čas samo zavezala oči ali pa prekrila akvarij s cunjo. Ampak če ti praviš, da one lahko gledajo, pol pa naj bo.


user posted image

Žaluzije napelji okol in okol pa sam spustiš dol in problem rešenuser posted image

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: neprijetni dogodek med seksom
13.10.2007 23:02:16   
rogljicek
Ste pa ostre!!! Res, da bi pri Američanih to veljalo že za sej veste kaj, ampak saj ni tako hudo. Če ne bi bla glasna, se otroku niti sanjalo ne bi kaj počneta oziroma se mu pri teh letih itak ni sanjalo. Dekleta kaj pa tisti, ki živijo v garsonjeri, al to pomeni, da morajo po prvem otroku nehat sexat? Al pa se prestavit v kopalnico?

< Sporočilo je popravil rogljicek -- 13.10.2007 23:08:00 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: neprijetni dogodek med seksom
13.10.2007 23:12:55   
najina pikica*
p..... dobra sta da seksata v isti sobi k je tamali,pa čeprav spi!pa še da ti brez obremenitve pride,čeprav ti meter od tebe tamali toka in jamra k se prebuja....user posted image ...no ja sto ljudi sto čudi!jst nebi mogla!čeprav je najin sinek še majhen in vbistvu se mu niti ne sanja kaj to pomeni.
midva greva vedno v dnevno, al pa seksava ko tamalega ni,matr valda že najdeš cajt ko sta sama in se lahk tut po mehki pojstli valjaš!user posted image

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: neprijetni dogodek med seksom
13.10.2007 23:33:56   
piščanc
otroci nastanejo s seksomuser posted image in kaj potem, če je leto in pol star otroček videl atija na mamici, pokritega, z medlo lučko??

je pa čudno, da to pišeš na forumu? kaj pričakuješ zdaj pohvalo ali grajo



_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: neprijetni dogodek med seksom
14.10.2007 0:45:00   
artista7
Moje žvali so bile itak vedno vojerji, moja riba ostrižinja je vedno gledala - kaj naj jo ven nesem, če nimam kam?user posted image Pol se je moj hecal, da še moje igrače gledajo... Drgač pa, draga anonimna, jaz predlagam da ne seksata samo na ravnem, men je popestritev kopalnica in kaj podobnega, tudi pisalna miza je zakon! sicer te pa sploh ne obsojam - pa ženske - dajte no, saj je točno napisala, da je mali zajokal šele kasneje, pa še pokrita sta bila... So what? Čeprav ma recimo moj tud določene zadržke, kjer je nevarnost da vsak cajt kdo vidi, mene osebn pa prov mal briga - ma Al Bina kar prav- " Mah daj, če je sila, ni važno al si v dračju ali pa na lovski opazovalnici."

_____________________________

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: neprijetni dogodek med seksom
14.10.2007 4:23:13   
karmy
zarečenega kruha se največ poje...ne preveč čivkat, k se predstavljate nekatere kot ene svetnice, naslednji trenutek bo pa vaš otrok se tiho priklatil do vaše sobe in vas nemo opazovaluser posted image user posted image user posted image kaj boste pa pol naredile? v jok pa na drevo? a mislte da bo vsakič jokal k se bo zbudil... se je tudi zgodilo pri meni da je prišel do mene ne da bi ga slišala.splezal iz postelje in k men prišel...samo takrat nisem bila v nobeni aktivnostiuser posted image

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: neprijetni dogodek med seksom
14.10.2007 9:42:12   
amaya
Drugič napihni turbofleks, pa to delaj v dnevni na tleh...pa še mehko bo...čudni fetiši so to. Upam, da sta se z otrokom pomenila...

_____________________________

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: neprijetni dogodek med seksom
14.10.2007 14:36:17   
artista7
z leto in pol starim, ki pomoje niti ne ve zakaj se gre in bo 100% pozabil, se je treba pogovarjat kaj sta delala mama in ata? MA dej no... kr neki

_____________________________

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: neprijetni dogodek med seksom
15.10.2007 14:25:03   
jasno
Tole takole berem pa nimam kaj da nebi napisal da ne pozabiti pobiti vseh komarjev ker tudi oni vas gledajo....
Sedaj me bo pa še Jadranka napadla da pobijam živali...

Lepo in plodno jesen vsem skupaj.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: neprijetni dogodek med seksom
15.10.2007 15:06:11   
FLASK_A
Hm, razni komentarji...
Lahko bi samo tole dodala: Če tvojmu partnerju iz kakršnegakoli razloga nekje ni za sexat in se bo tam počutil nesproščeno- nevem, zakaj bi ga tja sililiuser posted image   Sex z nesproščenim partnerjem je pa res... jaki sex...

_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu jasno)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: neprijetni dogodek med seksom
19.10.2007 19:33:08   
Anonimen
No, ne vem kako se je stvari dogajala pri anonimni. Če je tako, kot pravite, da se je otrok orej zbudu kot ji je začelo prihajat, mi gre tudi meni na bruhanje.
Drugače pa sesksanje pred spečim otrokom v sobi, pa se mi ne zdi nič kaj takega - odvisno od otrokove starosi. Midva pač to počneva, ker druge možnost sploh nimava. Živiva pri mojih starših in imava na razpolago samo
najino spalnico, ker spi tudi najin 9mesečni otrok. Kaj naj greva v dnevno seksat ali v khinjo user posted image ? Kamor lahko vsak čas pridejo moji starši ali pa še slabše moj 13 letni brat, ki je za take stvari zelooooo........ Če pa greva skupaj v kopalnico, pa že cela familja ve kaj počneva. Tako pa sploh mi ne pašeuser posted image

Zdaj pa mislite si kar hočete

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: neprijetni dogodek med seksom
19.10.2007 20:16:08   
srki
Ampak, midva pa tudi kdaj pa kdaj seksava v spalnici, vendar imam en uč vedno na otroku. Pač, nisem tako sproščena. Če se otrok začne kaj premikat, pač nehava. Pa še pod kovtrom sva. najin seks pa se več ali manj odvija na kavču, pa tudi kje drugje, kjer je bolj trdo, pa me nič v rit ne žuli.

SAmo, da je pa ogabna, pa res ni treba rečt no. 

Nasmejala se pa še pri nobeni temi nisem tako, kot pri tejle, najprej komentar od nivess, pa tista lovska opazovalnica od al bine, naglas se res še nikoli nisem smejala, evo, fajn mi je, zares.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: neprijetni dogodek med seksom
19.10.2007 20:49:20   
Anonimen
men se se ni zgodilo ,pa mam pet otrok,sreca so vsak v svoji sobi                itak vedno vlecem na uho ce se ker slisi,usesa najbolj trpijouser posted image user posted image user posted image         ce pa bi bil otrok zraven,pa bi najbrz sam potih mjavkalauser posted image                       ce bi se zbudil pa bi mi glih prhajalo,kako se pa da to ustavt pritisnes klik?user posted image user posted image

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: neprijetni dogodek med seksom
19.10.2007 21:24:12   
Anonimen
Kva mate take probleme....hudirja.... v naravo pejte pa se boste lahko po mili volji nasexale in sproščeno vzdihovale, cvilile, mjavkale user posted image  In vam povem je prav fajn...sploh zjutraj ob kakih 9, ko je še prijetno hladno in ko dihaš se ti cel oblak naredi pred obrazom. Skale so pa glih taprave temperature, da ti vsak cajt naga rita na njih zmrzne. Smreke pa sploh uporabne za oporo...sam k je hudič k lahko kdo opazi nenavadno guncanje vršička smreke v enakomernem ritmu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sam klinc...nč se na druge ozirat..važn, da je vlažn..a ne user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: neprijetni dogodek med seksom
19.10.2007 23:07:35   
Čupka
Mislim, da je precej bolj ogabno pred otrokom kadit.
Precej bolj neprimerno pred otrokom se zmerjat.
Naravnost odurno pred otrokom žalit partnerja.

Ne vem no, meni se zdi pri tej zgodbi sporno edino to, da ženska ne razume moža, da mu pač ni do seksa če je otrok v istem prostoru.

Nisem vedela, da je orgazem tak tabu, da ste nekatere naravnost znorele, ker je tej mamici prišlo...verjetno vam ne pride, pa če bi seksale v zvočno izolirani sobi brez oken z 12 ključavnicami na vratih, v trdo trdi temi, pod 2 kovtri, oblečene,...

Čez pol leta bo ta otrok sam pridrsal v dnevno sobo....kaj naj potem reveža sploh ne seksata več?! Ali naj otroka zakleneta v sobo?! Bo to manj ogabno?!

Imava 3 otroke. Niso naju še zalotli. In ja, pride mi celo v eni mali počitniški prikolici, kjer nas je vseh 5 na kupu, pa še pes je zravn. Normalno da takrat ne skačem po možu kot na rodeu, in da me on ne poriva tako, da bi prikolica padla z nog...

Res sem grozna, ogabna mati....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: neprijetni dogodek med seksom
19.10.2007 23:09:52   
Anonimen
Matr Čupka si dobr napisala, da te morm kr tle kušnt user posted image user posted image user posted image ..tko se govori user posted image

(odgovor članu Čupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: neprijetni dogodek med seksom
19.10.2007 23:36:01   
Čupka
user posted image user posted image user posted image Thanks, Žaži...grem se zdej sramovat sama sebe....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: neprijetni dogodek med seksom
19.10.2007 23:42:47   
Anonimen
Madonca, zdej mam pa slabo vest, si mi dala mislt...bo treba jutr kr k maši, mam preveč grešnih noči za sabo user posted image  ....tkole se pa ja ne mormo obnašat user posted image

(odgovor članu Čupka)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?