Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Doma imam sicer odlično slivovo marmelado, ki pa je tekoča kot sam hu*** . Bledo se spominjam, da obstaja nek recept, da se marmelada speče na pecivu oz. biskvitu (ali pa je to samo na jabolčni piti).. Ali katera pozna še kakšen tak recept? Če ne drugače bom pa marmelado porabila za "namakanje" biskvita....
30 dag moke LINŠKA PITA 18 dag margarine 18 dag sladkorja v prahu 1 vanilij limonina lupina 10 dag mletih orehov cimet ščep soli 2 žlici kisle smetane 1 jajce marmelada po želji 1/2 pecilnega praška
Moko s pecilnim presej v skledo, dodaj margarino in napravi kašico.Dodaj še druge sestavine, ter urno zamesi. Testo naj na hladnem počiva pol ure, potem ga daj na polovico in ga pol enakomerno z rokami razgrni po tortnem modelu premera 26 cm.Nabodi ga z vilicami in dobro namaži z marmelado.Iz preostalega testa napravi svaljke in jih polagaj po marmeladi v obliki mreže.Premaži z beljakom in peci 45 minut pri 190 stopinjah.Ko dobi lepo barvo, temperaturo malo znižaj.Ohlajeno posujemo s sladkorjm v prahu.
a to je potem neka večja imitacija linških piškotov
aja sem pozabila, jaz sem te krepčilne rezina naredila tudi v obliki muffinov. če pa delaš v obliki biskvita, pa pečeno premaži še z stopljeno čokolado