Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Mislim katastrofa, teženje in teženje non stop, ni miru 5 minut. v smislu pa zakaj je to treba, pa koliko dni bo tam, pa do kolkih bo tam, pa zakaj mora bit tam če še jaz ne delam, pa če mislim zdaj to diplomo napisat...pa nonstop kreg in kreg in kreg...jaz sem na momente že na koncu z živci, najraje bi vzela bejzbolsko palico in se tak dolgo tolkla po glavi da bi končno vkup padla.

Da bi zrastel v pravega fantka korenjaka, da bi bil zdrav in vesel, mamici in očku pa da bi kmalu uspelo narediti družbo. Vse najboljše in lepo praznovanje.
. no sej, je bilo za pricakovat kaj takega, samo sem vseeno jezna.
, ker vprašanje, kako in kaj bo zvečer..... jutri pečem torto. Najverjetneje dve, ali pa eno torto in eno pecivo...Neža bo ostala doma, ker je moja pomočnica št.1
.
Zdajle gremo v Hofer, potem se lotim likanja in vmes bomo nestrpno pričakovali, kdaj pride domov ati in možek. Ga že zelo pogrešamo. So pa v obeh kategorijah, katerih so tekmovali, absolutni zmagovalci.
!