Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Jeeeeee,ja,res ga imamo. Hecam se. No tavečjega sva dala spat gor pri 4 letih in 2 mesecih. Pa me je tudi bilo strah da bo dol čofnil,pa do danes še ni,star pa je 8 let. Otroci imajo večji občutek za varnost kot ga imamo mi,men se še danes zgodi,da iz postelje padem
...pri branju pravljice je treba vedno gor pa dol plezat, da lahko sedim ob njej na postelji, ni tistega, da samo sedeš zraven, pa pravljica, pokriješ in lupčeka pa greš iz sobe...sem mogla povedat, če kdo dvomi in ima dovolj prostora za "normalno" visoko posteljo...ta drugi bo imel ravno toliko visko, da bo spodaj kakšen predal ali polica, ravno toliko, da bom lahko rit samo gor naslonila, ko bomo brali pravljico
nardil višjo ograjico za zgornje ležišče, ta nizka pa bo ostala na spodnjem , ker se oba vrtita po postelji.
Jee! Mi smo v soboto sestavili pograd.In sta otroka ful navdušena.Ana spi zgoraj in kljub temu pride okrog dveh zjutraj k nama. David pa je ful pomemben sam sebi ,saj spi v veliki postelji .Pri njemu ni nobenih sprememb.Spi celo noč , tako kot je prej v kinderpetu. Tako , da pri nas se obnese ta nadstropna postelja.