Anonimen
|
Denar. Pri prejšnjih dveh vzela paket, pa mi kar nekaj stvari ni prišlo prav npr. plišasti komplet je prišel prav otroku poleti, tako da glej, kaj že imaš in kaj res potrebuješ. Sicer se mi pa zdi, da za ta denar tudi sama kar nekaj stvari nabavim, pa še uživam v trgovini v izbiranju barv, obliki. Pa kakšni bodiji, ki se dobijo izredno poceni npr; Sparky (Interšpar), H&M, Leclerc, Pikapolonica...sploh, če so pakirani po dva ali trije. Imam pa trip trap stol, ki je pa res krasen, saj raste z otrokom, sedaj ga imamo za dodaten sedež, ko pridejo obiski. Lupinica v paketu se mi pa ne zdi bogvekaj in voziček tudi ne. Se pa splača pogledati kakšno rabljeno ohranjeno otroško opremo (Bolha). Če je seveda oglas od blizu, da ne daš več za bencin, kot pa za stvar. Z nekaterimi se da pa celo zmeniti, da pripeljejo bližje. Kar se pa tiče komisijskih prodajaln se mi pa ni zdelo kaj preveč...Pa še cene imajo nabite. Nekatere lupinice so sedaj super stvar, ker se dajo lahko tudi na voziček (Tako smo mi nabavili). Drugače pa otrok tako hitro vse preraste, pa zapaca itd...Lp
|