mml
|
izabela super, da je Matevž boljše , pri nas je tudi Manca že skroaj zdrava, malo še pokašlja, ampak ponoči je že mir in tudi iz nosu ji skroaj ne teče več...upam, da tokrat ne bo spet v petek začela smrkati in kašljati... Jaz sem popravila članek, ki ga piševa skupaj z mlajšo kolegico...ja tako sem že stara, da pišejo mlajši koelgi, jaz pa zadeve popravljam , pa še eno rundo dišavnih piškotov sem spekla, da ne bom dala jani prazne škatle , sedja čakajo še florentinčki in mandeljeve čokoladice, po tem pa zaprem piškotarno za to leto Imamo pa suepr poštarja, zjturaj sem peljala Manco k varuški in pomaham našemu poštarju Andreju, ki se pelje na kolesu, ta pa začne kriliti in mahati, ker je imela zame priporočeno pošto s CSD, tako da sva kar v avtu poštimala zadeve ...tako da so prednosti življenja na "vasi" pegica a že pospravljaš pisarno in pisalno mizo, ker si jutri zadnji dan v službi ? NRMM očitno si v novem stanovanju in še vedno brez povezave z medmrežjem, upam, da se vse kmalu uredi, da slišimo kako in kaj HIMH saj za Silvestra bo vsaj bolj mirno na delovnem mestu, tako da upam, da ne bo preveč naprono in bo kaj časa za praznovanje Nič grem še malo prečekirat januarke 08, če niso že vse postale decembrke...vsem se nekam mudi, pa jamrajo 100/uro, kaj šele bo...