Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za vse vas.

.
. Kako jo je moglo bolet!
! Ne vem kaj bom čez pol leta z avtosedežem. Enega Kinga bomo morali vrniti, še enega sedeža 9-18 se mi pa pri tej kilaži skoraj ne splača kupovat. ZA 15-36 se mi pa zdi "premajhen"
. Če ne drugega bo "ven uhajal". No mogoče pa ta čas še pride k pameti
.
Špela jih ima 11, pa kakšen dkg čez mogoče. Midva sva tud razmišljala, kaj narest okol avtosedeža, samo bova še enga 9-18 kupila. Za en cajt bo že. Kaj pa če bi ti kombiniranga 9-36 nabavla? Zarad 5-točkovnega zapenjanja.
.
.Največji hec pa je bil z darili.Tijana je namreč dobila 3 table piši-briši tako da smo se s taščo zmenili da ona zamenja od mojega brata pa naj bo pri babi in dedi da ne rabimo vlačit sem in tja.
povedal ) da jo je medicinski brat tri-x meril.Zdelo se mi je malo čudno ker od moje kolegice je 88cm visok pa smo glih zadnjič ugotavljali da je mojaa malo višja