pikica*
|
O, čvekice...pa ste s ele malo razčvekale . Pa kaj čem pametvat, ker tudi sama drugače nisem nič boljša. Preberem še, napisat se mi ap ne da kaj veliko. Rahelca, dobra si, da folgaš s tremi mulčki. Meni se včasih že ob dveh trga. Sploh takrat, ko smo cele dneve sami. Zoja ima trenutno fazo, ko je na vsako stvar odgovor NE. Če kaj ni po njeno sledi pa jok. V večini primerov nam rata vse skupaj nekako diplomatsko rešit, vsake toliko mi pa živec poči . Lovro je pa tudi začel kazat rožičke. No, saj smo sami krivi. Fantič je ratal malo razvajen. Ves čas je bil ena taka družinska mazica, zdaj je pa seveda to začel veselo izkoriščat, kar se kaže v vreščanju, kadar ne dobi tistega, kar si je zamislil. V bistvu je problem, da preveč stvari tazume . Danes zjutraj je mož samo omenil, da bo treba otrokom nos spucat in je mali že tekel po babyvac in ker ga ni dosegel, je sledilo vreščanje. Ja, pri nas smo glasni . Punce, ne vem, če kdaj pogledate novičke na prvi strani, ampak pri novičkah o prvomajskih praznikih je na sliki eno naše januarsko dete. Katera januarka je mamica pa bom lepo zamolčala . Bo že sama povedala, če bo želela .
|