Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
. Sam je bolš tko, kot pa jaz potem 2. Mal me skrbi kako bo naslednji tede ko gre možek za 5 dni jadrat...že vidim, kako me bo mali vrtel okrog prsta. Se moram prav mal psihično pripravt, da mu ne bom popuščala.
. Ne verjamem pa da bi mi uspelo priti na Štajersko
. Čakajo me še dvoja predavanja in izpiti, pa še en dolg za prvi letnik moram poštimat (sem šla ravno rodit na dan izpita, pa še nisem uspela it delat tega izpita
) Saj če ne bi šla rodit pred izpitom, bi šla pa po njem, ker pisni del traja 4 ure (pa ne šolske)
.
. Dons smo jo kopali zvečer in kar lepo spi. Me je pa ful strah, da ni kaj narobe. Ko dojim in jo postvam, je K. non stop okol mene, pa nje, pa bi jo božal pa lupčka, pa mene lupčka on jo je dons dvakrat bucnil z glavo (pa to ni blo take panike), ampak potem ga je pa na pojstli še zaneslo narodno spet do njene glave pri meni v naročju. Jst sm ga sicer v tistem trenutku odrinla, sam ne vem, da ni kaj vseeno narobe.
, to bodo gledali!
.
+ Katarina + Dominik/ 31.5. (možno tudi še kak drug vikend)/ Štajerska, do LJ konca, težje Gorenjska