Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...

...sem se spet čispreveč najedla
...sam zdaj do srede moram izkoristit, pol bom nekaj dni na čokolešniku
- me čaka odstranitev spodnjih modrostnikov, upam, da so vsaj toliko uvidevni in izpulijo enega, čez kak mesec pa šele drugega
.....pa ne, da se ga bojim...ampak se mi ne da
....
...tko da verjemi - zdaj je nujno, da gresta ven, ker občasno me en že boli
Moj se sicer skos krivi, kako bo to drag dopust (in res bo, poleg najema 720 evrov še 300 evrov bencina, 200 evrov trajekt na korziko, cestnine, kamp za noč cca 25 evrov.. raje sploh ne grem računat). Ampak sva se zmenila, da si letos nobenih daril ne kupujeva, pa bova tko malo notri prinesla
, ki ga načrtujemo konec aprila, tako da, bo avtodom definitivno še malo počakal
zdaj v posteljo zjagala, pa že slišim, da se pregovarjajo, da se bodo še malo igrali
sva zdajle iz kina...jutri imam v Ljubljani en sestanek, pa me bo moj lubi peljal, bova šla še mal za sobice pogledat...in sva dala že danes petardita v varstvo k babici, ker bo jutri itak vse na knap....no...in sva si privoščila, ko sva bila ravno že sama...
...omenjenih stvari NE počne, edino kdaj, ko se preoblači pozabi cunje nazaj v omaro ZMETAT
...sam res upam, da me že danes popoldne ne preseneti s čim