mojca75
|
No komaj čakam, da bo kaj za brat. Obljuba dela dolg. Vglavnem od začetka. Mojca in ati sta šla v petek k babici v ribnico, na počitnice. Začelo se je slabo, ker se je dedi (=tast) posekal z motorko v roko in je bila kar akcija da so ga spravili v ZD in pol z plavimi lučkami v LJ. Bil je operiran, in bo OK. Potem so se vseeno začele počitnice, naredili so bazen, in meli plažo. Mojči je uživala. Jaz sem v petek mal nabavljala, za mojo babi, pa za morje, pa za 10€ sem našla tolk šponske kopalke, k so mi k ulite. čist slučajno. V soboto sem šla pa v mesto, pogledat na Art market, kjer ima moja sestrica stojnico z nakitom ker izdeluje nakit. in je ful lušten tale art market, pa šla sem na eno kavo pa mal sem pohajala. pred tem sem pa naredila deratizacijo stanovanja - 1 del, pol po kosilu pa še 2 del. http://www.irenanose.com/ no to je njena čist začetna spletna stran, sam za občutek. V nedeljo sem šla z avtobusom v Ribnico. To je tud ena posebna izkušnja (nisem šla že hm...7-8 let) in sem najprej klicala v soboto zvečer kdaj gre avtobus, in so rekli 15 min čez vsako polno uro. No pa ni bilo tko, bila sem tam ob 9h, avtobus je šel pa 10.15. Tko da sem spet eno uro bluzila po nedeljsko prazni LJ. še dobro da sem imela nedelo s seboj, šla na eno kavo,... sedaj pa počasi izvajamo priprave za morje. Vglavnem tisti ki so mislili iti z nami so odpovedali. tko da sedaj gremo sami. Bodo pa v bližnjem kampu eni drugi kolegi, kar zna biti tudi OK. vglavnem dogaja, dogaja,... Danes sem kuhala za kosilo golaž in babi mi je dala kruhove cmoke, ki pa so se popolnoma razkuhali, še dobro da sem imela kus kus in da se skuha v 2 minutah. tko noč je bila tud pestra, je mela mojči neke čudne sanje in je na koncu pristala pri nama (kar se ni zgodilo že pol leta) in smo bl švoh spali.