Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. ponoči je blo pa za crknt! Ah.... 
... pa se takrat malo kregava. prepiri, se mi zdi, bodo tako ali tako del odraščanja. mu pa stalno razlagam zakaj in kako...
. Ah ja, bo ze...
...
. Je pa še kar ljubosumen na Nežo - vse igrače ji spuli iz rok, stiska jo za roko, zabrusi ji to je MOJA mami!,... po drugi strani pa pravi da je njegova ljubica (jaz sem "samo"prijateljica), zjutraj se je ful razveseli, pa tudi lovita se že kdaj po vseh štirih... ne vem več kaj naj naredim - govorimo mu da naj ji da za zamenjavo drugo igračo, da stiskanje boli, da Neža ga ima pa fuuul rada (kar je res, ker ga gleda kot boga in mu povsod sledi in bi se ful igrala z njim). Bo očitno treba spet vzet kako knjigo v roke da preberem kak nasvet in se tudi malo pomirim...tko da mojsoncek sem ti ful fouš, ko se imate tko fajn
, zdaj sem pa v službi. Sem bila včeraj v Lj na koncertu, pol smo šle pa še mal počvekat in je bila ura takoj pol enih, tko da sem prišla domov okrog pol dveh, pa še Tora sem mogla ven peljat...Mi je možek privoščil malo lepotilnega spanca in je zjutraj vse porihtal
. Pa Neža je bila tko ponosna nase in vesela, ker je sama stala in naredila že par korakov - ko ji pa zaploskaš pa kar sije od ponosa
. res ni prijetno - zdaj vsak Nežin poskus prijemanja mojih ustnic takoj preusmerim v ninico...
Tea