Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
No, pa bom vsaj jaz natrosila malo novičk, ko sem še doma
No, saj bo tudi meni kmalu odklenkalo
. Naj bo tale prehod čim manj boleč.
. Pa smo hoteli še malo na dvodnevni izlet jo mahnit, k oddaljenim sorodnikom, pa ne bo nič iz tega. Potem pa še tale dež zunaj...
No, mojči ima težave samo z eno punčko, pa ne vem zakaj, res je taka bolj živa, ampak vseeno, nič ji ne bo vzela "zares".
.
. Upam, da bo vsaj priblizno solidno vreme, ker ce bomo vsi notri, ne vem kam se bomo dali
. Torej se tudi ja priporocam, ce ima katera veze pri vremenu.
. Naš je bolj pri tazadnjih, tako da še čakamo, je pa že dobil rolerje v naprej. Saj, če bi vedeli, da bo takole vreme, mu jih še ne bi dali, tako jih je pa dobil, ker jih imata že oba, bratranec in sestrična, pa da se lahko še on zraven uči. Je take sorte, da mu taka zunanja motivacija precej pomaga, sam se kar stežka spravi k učenju novih stvari.
. Grem pa spet kampirat (Straško vabi), pa potem mogoče za kak podaljšan vikend še kam skočimo... pa vi? kam greste?
.
,