|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.10.2007 18:11:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Male majčice in majčki 2006
20.10.2007 21:11:26   
mojsoncek
Cer! Pri nas pa pride z dezjem tudi ze kaksna snezinka in upam, da jutri zjutraj ne bo ze vse belo user posted image . Se dobro, da je sel danes mozek gume menjat.
Bomo morali zgleda hitro poiskat zimskega pajaca in pogledat, ce mu bo prav, ce ne pa v shopping (kar moram tako ali tako). Btw. tudi meni se zdi 100€ malo "tu mac" za en kombinezon.

Vidim, da ste ze dva dni vse pridne in na veliko opravljate vsa gospodinjska dela. No, jaz sem bila pa danes bolj lena in sem dala samo dve zehti prat in susit (pa se to sele pozno popoldne), pa kosilo sem skuhala. No ja, bom pa jutri bolj pridna...

barbs, upam da se bo Aleks dobro odrezal na Primorskem. Nasemu gre sicer kar dobro pri babicah (se nauci tudi kaksno novo besedo kot je npr. ČIPS user posted image ), apmak je bil do sedaj takole v varstvu max 3 dni.

lenika, eno user posted image za Matica, da se cimprej pozdravi.

aja da ne pozabim, lustne slikice (auroraa, Anze ima tudi enega velikega medveda, ki ga veselo "obdeluje")!

Bodite lepo

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Male majčice in majčki 2006
20.10.2007 21:17:50   
mojca75
Ja bogi Matic, no! Tele bolezni so grozne, in teli povampirjeni bacili,...

Jaz upam da bomo sedaj spet nekaj časa pridno obiskovali vrtec,...user posted image , upam user posted image

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Male majčice in majčki 2006
21.10.2007 10:47:39   
puncica
Dobro jutro punce
Uh sej ni več dobro jutro user posted image user posted image , ma sem tak navajena na tale jutranji dobro jutro da pol kr naprej gonim. No pri nas pajaca verjtno ne bomo kupovalk, moram še mal pogledat kaj imam od tavečje in kaj mu bo prav. bundica od lani mu je pa še čist pravuser posted image , tako da tud to nebomo kupoval novo, brez veze, itak je vse tako drago. Žabice imam od tavčje, podložene hlače imamo, čevlje pa še moram počekirat kolk številka so tiste ko jih je imela tavečja. Za tavečjo pa je mami našla ene v lidlu al hoferju al tam nekje za 9 evrov in so ful dobri, nič čip roba, so pa fajn za sneg, ker so višji.

A ja še to, za pajac dat 100 evrov mi je odločno preveč in takega sigurno ne bi kupila. Sej jih bodo na konc povsod imel pa verjetno ne za tako ceno. Kdaj jih bodo dobil pa ne vem.

Uživajte kljub mrazu...


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Male majčice in majčki 2006
21.10.2007 10:59:41   
lenika
Bom še jaz dodala nekaj slikic.

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Male majčice in majčki 2006
21.10.2007 11:54:34   
Barbs
Jutrouser posted image ,

a sem res spala skoraj do zdaj?user posted image

Mhja, bo že držalo - sicer pa olajševalna okoliščina - ob sedmih sem že Bibo in še preostala dva cuca peljala zluftat, pa jim dala za jest, potem sem pa poklicala mamo.

Lenika, mojsonček - že poročam : Aleks je zdaj prvič "od doma" - sicer je mama velikokrat pri nas, tako, da jo je relativno navajen, vseeno pa je naštwlan samo "mami mami" ...Ko smo ga pustili tam in sem se začela oblačit je takoj pogruntal, da nekaj ni vredu. Se je začel kisat in stegovat rokce proti meni. Srce se mi je trgalo. Mož me je grdo pogledal, mu dal lubčka in rekel : dragi sine, z mamico greva zdaj, ti boš pri noni, spančkal boš tudi tukaj, potem te bova pa prišla iskat. Aleks ga je samo gledal in nehal piskat. Nato ga jen ona nesla do vrat, dal je papa in potem sem še videla, kako ga je "zamotila" s tem, da je lahko neumorno pritiskal zvonec na vratih.user posted image user posted image  Jaz sem se kisala skoraj do Trebnjega, potem me je moj imel dost in me je povabil na pivo. Nato se nisem kisala do Novega mesta, nato je zvonil moj mobitel, ker me je mama pozabila nekaj vprašat - zadaj sem slišala ALeksa, kako čeblja in meče kocke, pa sem se spet kisala do Metlike.user posted image
Potem sen isem kisala do doma; šla sem pod tuš, nisem bila lačna, ne žejna, zato sem šla kar spat z Aleksovo plišasto "abo" . Moj mož je rekel da sem odpelana. No, potem sem lepo spala, zjutraj, petnajst čez sedem sem pa poklicala mamo. Aleks je meda spal v kosu od pol devetih do pol enih, nato me je klical ( mami sem zabičala, da mi mora VSE po pravici povedati, nič se zmišljevat in me tolažit) , natp mu je mama razložila, da sem z atijem šla, da pa pridem nazaj, spet je zaspal...itd. Zgodba se je menda do šestih zjutraj ponovila še kakih petkratuser posted image  potem se je pa vsedel na posteljo in rekel " nana, apa , apa " (nona, vstat, vstat) takoj nato pa "ajc ajc" (jajce, jajce) ...Spekla mu je umešan jajček, zmazal ga je ko velik , zraven sredico od kruha, pa lonček mleka, (normalno, če pa ni joška...user posted image  ) Nato je rignil, se pokakal.... in v "budnem" stanju ni spraševal zame ali kako drugače bil v depri zato, ker me ni... lepo se igra s kockami, pospravlja predale v kuhinji, riše...

Jaz sem se malo potolažila, vendar vem, da me bo proti večeru spet grabilo. Zdaj ko to pišem, sem še v kopalnem plašču in se čudim, kaj neki me škropi po nogah - mlek mi pušča? pa desna joška me malo boli...mater ja, nisem vedela, da imam še toliko mleka, da se mi ne bo zdaj kaj stenstalo...grem pod tuš in si bom čisto malo stisnila - al kaj naj?user posted image user posted image

V glavnem - bajta je obupno prazna in komaj čakam, da greva ven, na volitve, potem pa v Črnomelj na kosilo v eno fajn gostilno. Da se bom malo s hrano tolažila.user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Male majčice in majčki 2006
21.10.2007 16:46:47   
nina64
auroraa, mojca, lenika - zelo lepe slikice

zimska kolekcija - imamo že bundico in goretexe, za pajacka pa bomo še malo počakali, da vidimo kaj bo z snegom. 100 evrov niti slučajno ne dam, pa mi ni škoda dat denarja za oblečt ampak to pa je vseeno preveč. Hlače in ostale stvari pa sem kar sproti ko sem kje kaj poceni videla nabavla.

Barbs - Dobra si , da si ga kar za par dni odpeljala v varstvo, pa še joške mu nisi hotela dat zraven user posted image . Zdaj ko sem brala tvoje poročilo prvega dne sem dobila kar solzne oči in si kar predstavljam kako ti je pri srcu, verjetno bi najrajši kar vsedla v avto in se odpeljala po njega. Se vidi da so moški pri takih stvareh bolj močni. Skratka poskušaj čim bolj uživat in si v prvi vrsti spočit, pa na možeka ne pozabi, tud njemu se malo posveti user posted image .

Bolančki pozdravite se .

Še nekaj, naš tamali pa gre jutri prvič v varstvo, bom še jaz malo z njim, potem pa bo počasi šlo zares. Upam, da ne bo preveč hudo glede na to, da še ni bil nikjer sam, otroke ima zelo rad in kar kaže na vrtec ko greva mimo.   

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Male majčice in majčki 2006
21.10.2007 16:51:23   
maya2
user posted image user posted image user posted image pri nas je bil pa ponoči spet halo, nismo nič spali, sploh user posted image , jaz nisem mogla več, ker sem sama tudi nekaj zbolela in me vse boli... nikakor je nisva mogla prepričat da bi spala, ima zabit nosek, pa očitno še tiste trojke ven grejo (že vidim bele pikice). Zdaj je pač orto sitna, hoče skoz met dudo in kužijauser posted image , jaz in M pa sva ko dva duhova....ven ne moremo ker piha in dežuje, tako da se prekladamo tle po stanovanju.

lepo nedeljo kar jo je še ostalo, upam da bomo lepše spali danes, čeprav dvomim glede na to, da ima čist nosek zabituser posted image user posted image



(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Male majčice in majčki 2006
21.10.2007 19:28:36   
nina64
maya - saj vem, da si že vse puskusila ampak čim več ji spiraj nosek z fiziološko, zvečer pa ji daj kapljice Operil za otroke, če imaš možnost, pri nas pomaga in pa vzglavje ji fajn dvigni. Mirno nočko vam želim.

(odgovor članu maya2)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Male majčice in majčki 2006
21.10.2007 21:39:10   
mojsoncek
barbs, tocno vem kako se pocutis... po eni strani sicer pase malo "miru", ampak po drugi strani je pa prevec miru. No, ampak jaz mislim, da jim ni nic hujsega. Tvoja mama je vedela v kaj se spusca (da skoraj cel teden ne bo spala) in ji ni tezko, Aleks se bo pa "navadil" celo noc. Btw. sem se ob tvojem postu spomnila, kako smo pred dobrim letom neprestano debatirale o tem, kako nam puscajo joske, sedaj pa skoraj ne vemo vec kako to zgleda (razen izjem user posted image ).

lenika - kako je srckan in velik tale vas Matic. Anze je pa zadnjic stal zraven ene 13 mesecnice in sta bila enako velika, s tem da je bilo nje se malo vec skupaj. Takole, ko ga lahko s kom primerjam sele vidim, da imamo res enega malega piscancka.

Se grem pocasi kar za spat narihtat, ker bomo jutri kakno minuto prej vstali (za vsak slucaj, ce se bo kaj snega nabralo).


_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.10.2007 7:06:38   
mojca75
Dobro jutro!

Jaz že v službi, mojadva še doma, počasi se bosta spravila v vrtec. ta teden začenjamo normaled "delavni ritem" - upam!!!!!!!



_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.10.2007 7:58:37   
mojsoncek
Dobro jutro! Brrrrrrr... danes je pa ze prav zimsko zunaj...

Kaj naj napisem... vikend je minil kot bi mignil, zacel se je nov delovni teden, zjutraj smo se komaj spravili iz postelje in posledicno prisli v LJ kar pozno. Ja, spet se mi tozi po tem, da bi delala doma in zato zganjam fousijo, ker si je Barbs to tako fajn zrihtala user posted image .

Drugace pa nic novega zato grem kar delat, da ne bom razmisljala o "neumnostih". En lep dan brez vetra in padavin vam zelim.

_____________________________

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.10.2007 8:30:10   
zungi
Ojla.

Uhh, tale mraz mi prav nič ne sede. Kako lažje prenašam vročino kot pa mraz user posted image .
Sm že čisto zmrznjena. Pa še nismo prišli s temperaturami pod ledišče.
A bi znala bit huda zima letos kaj pravte?
Gledam skozi okno in imam občutek, da mora fajn pihati.
Pa še tale tema zjutraj, včasih se mi zdi, kot da je ura 4 zjutraj in ne 7 user posted image .

Galči je kar uredu, malo je še vedno smrkav, ampak hodi v vrtec.
Sj bodo počasi minili tile prehladi in virozice a ne?!

Bližajo se prazniki, in seveda tudi moj RD. Ga gremo kar za noč čarovnic mal "zapit". Da nam pozabla kok sm mlada.
Se pa moram tudi na izpit pripraviti, ki se mi neusmiljeno bliža. Jap, dela dosti, sam nardit si ga je treba user posted image .

Nč, šibam.
Želim vam topel in prijeten dan user posted image


(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.10.2007 10:08:23   
žmož
Ola!
Ja res je kar mrzel tale dan. Barbs dosti si upaš, da pošlješ malega Aleksa na to našo primorsko burjouser posted image . Tolk piha, da kar res ni. Celo jutro sem pospravljala zunaj nered, ki ga je naredila ponoči. Zungi a ti pa  kar na veseljačenje mislišuser posted image ? Bravo tebe, pa najboljše, da ti že kar zdaj čestitam za RD, ker se zna zgodit, da bom do noči čarovnic že vse pozabila. Vse naj, naj.user posted image
Moji mulčki so v vrtcu, vikend je šel mimo z astronomsko hitrostjo, in jaz, namesto da bi veselo premlevala snov za študij, klepetam tule z vami. Mi je prav v kri prišlo, da zjutraj, takoj ko prižgem računalnik, najprej prečekiram kaj so majčice napisale. Če ne bi bilo tega našega klepeta, bi iblo dosti bolj dolgočasno.
Pa še slikce moram pohvalit, Marija ful si luštna, sploh pa, ker si se nasmehnila v objektiv-dosti bolj si mi všeč ko kažeš obrazuser posted image , Auroraa pri tebi pa iz ta prve slikce prav tolče ven tista ljubezen in vez med mamo in otrokom-zelo lepa slikca, Matica pa moram pohvalit, da je res že prav dečko. Ful se mi zdi velik, že prav odrasel mali mož.
Aja, pa še slikce od Mojce- a veš, da me spominja tvoja Mojči name, ko sem bila majhna-ravno tako sem imela svetle laske, le precej manj sem jih imela ob tej starosti, pa še ful slik imam, ko tako jem za mizo. Bravo Mojči.
Ni več časa za komentarje, pa drugič naprej. No, pa še napisat nisem utegnila nič kaj se dogaja pri nas. Pa jutri.
Pozdravček

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.10.2007 10:29:13   
Barbs
Ojla,

včeraj sem bila res tako zelo egoistična in vase zaverovana in polna samopomilovanja, da sem pozabila povedat, kako lepe otročke imate; sploh jih pa ne smem pogledat, ker potem takoj drvim gledat Aleksove fotke in mi je kar hudo...user posted image
Sicer pa, danes zjutraj kličem mamo, je rekla, da se je prebudil "samo" ob pol dveh in ob štirih, potem pa je spal do sedmih - morda bo pa celo res začel spatiuser posted image user posted image  Sicer je vprašal po meni (valda "cuza muza") ampak je potem, ko mu je razložila, da me ni (da pa pridem nazaj  - tako, kot sem ji zabičalauser posted image ) lepo zaspal nazajuser posted image  Čez dan pa menda sploh ni problema, ker ima tooooliko dela, pa razne tete ga hodijo gledat in pit kavoin ga ščipat za licauser posted image , pa v trgovino gresta, pa...prej sem ga hotela na telefon in sem mu govorila "Aleks, lupček, ja kje pa si?" ... pa je mama rekla, da je slušalko odrinil stran in komentiral "bejš, bejš"user posted image  No, ja, še dobrouser posted image

Mojsonček : tudi naš je pravi piščanc , ko ga postavim npr. k sosedovemu, ki bo imel 13 mesecev - sicer se je malo potegnil, ima pa drobčkano glavco - odebelimo ga pa le s puloverjem,bundo in debelejšimi hlačamiuser posted image  No ja, ko gledam fotke od atija, je bil popolnoma enak.....tudi v lase, čeprav je zdaj daleč od tega, da bi imel dolge in skodraneuser posted image

Včeraj sva šla na koslilo, sem se fuuull najedla in sem prisegla, da ne bom do danes, ko bo samo zelenjava, jedla nič. Nakar sva se po poti domov ustavila pri kolegu, ki ima tudi gostilno, na kozarček vina in je njegova žena vztrajala, da morava probat, kakšno sladico so imeli na jedilniku včerajuser posted image user posted image  In sva jo, valda, a se češ zamerit?user posted image  Potem sva se komaj privlekla domov, jaz sem bila naslednje pol ure na školjki (se opravičujem) in sva padla na kavč in zaspala (toliko o romantiki, Ninauser posted image  ) , potem sva pa rekla - noooo, zdaj bova pa malo rezultate volitev sledila ( jaz bi jih sicer morala po službeni dolžnosti ampak - hvala bogu za internetuser posted image  ) pa pozvoni pri vratih - dva prijatelja, mož in žena, lepo oblečena in vsa naspidirana - gremo na pico!!!! Halo, pa ne morem, najdela sem se za ves teden... onadva pa v stilu : brez otrok sta, najini so že veliki, če ne bomo šli danes, spet ne bomo šli ...bla bla bla...... In nazadnje sva popustila in smo šli na picouser posted image user posted image user posted image  Potem sem se pregovarjala z damo, da bi vsaj midve naročili ENO in si jo malo delili, pa je rekla, da ne, da ona je ful lačna in bo CELO taveliko morsko. Moški so si itak neke kmečke in poljanske - skratka, s suhimi salamami, feferoni, špehomuser posted image ... jaz reva sem se pa odločila za eno zelenjavno tasrednjo - še tako so me vsi postran gledali kao da se afnam - ampak, res nisem mogla, bemtiš! Pojedla sem jo skoraj polovico, potem pa gotovo! Čez sem popila pol litra vode , nakar so mi pico zavili za domovuser posted image   No ja, še nakratko - vedela sem, da se ne bo dobro končalo - ful sem bila sitna, vse me je tiščalo, ko sva prišla domov, okrog polnoči sva šla spat, nato pa sem čez pol ure že objemala školjkouser posted image  

Danes imam pa vodni danuser posted image  Grem delat zdaj.

< Sporočilo je popravil Barbs -- 22.10.2007 10:31:07 >


_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.10.2007 10:52:19   
zungi
Žmož - hvala za čestitke.
Barbs - če pa kaj človeku ne privoščim, je pa objemanje z WC školjko. Sploh če gre za kakšno manjšo zastrupitev in imaš občutek da boš čreva vn vrgu user posted image .
Želim ti hitro okrevanje user posted image .




(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.10.2007 13:35:59   
lenika
Hojla!

Jaz sem pa danes čisto nataknjena. Tole vreme mi gre na živce, potem mi pa še šef zjutraj omeni študijsko, ki je danes popoldne od 14.00 do 19.00. Mi je rekel, da mi je že v četrtek na mail poslal vabilo, a vabila nikjer. Tako, da sem šla sedaj domov samo pojest in šibam naprej.user posted image  Matic še spi, spodaj pri tašči, tako, da ga bom videla samo za lahko noč. Jutri imamo ob 17.00 pedagoško konferenco, tako,da bomo sigurno do poznega večera tam. Še dobro, da imamo drugi teden počitnice.

V soboto ga grem pa tudi jaz žurat, ker imamo 10. obletnico mature.

Glede velikosti Matica, je res velik, tudi proti sovrstnikom v skupini. Ima 87cm in 25 številko noge.user posted image  Le po kom je tako velik?user posted image  Jaz merim 160cm, mož pa 176cm. Drugače je pa Mojcxa tudi že prava dama, Zarja pa po moje po centimetrih ne zaostaja kaj dosti za Maticem.

Imejte se lepo, jaz pa šibam dalje.

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.10.2007 14:44:48   
mojca75
Ja Mojči je velika 84 (enkrat zmerjeno 83) in ima 10.300g in nogo 21! ni glih prav majhna, no!

matic je pa res korenjak! user posted image , tudi zarja user posted image

_____________________________

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   [Brisano sporočilo]
22.10.2007 14:55:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.10.2007 16:32:31   
Mari71
Bomo morali zgleda hitro poiskat zimskega pajaca in pogledat, ce mu bo prav, ce ne pa v shopping (kar moram tako ali tako). Btw. tudi meni se zdi 100€ malo "tu mac" za en kombinezon.


Punce - jaz sem dobila za tamalo v Hali A v BTCju (blagovna znamka Idexe) krasen kombinezon za 27 EURov. Za Gašperja pa lepo in udobno budno (cca. 30 EURov), ampak ne kombinezon. Se splača pogledat. To isto blagovno znamko imajo tudi v Nami. Se mi zdi kar kvalitetna zadeva, smo imeli par poletnih cot in se je dobro obneslo.

Krasne otročke imate, res - Moja, Matic, Zarja.luštni ste!

Pozdravček!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.10.2007 17:01:46   
tea
cofek- ČESTITKEuser posted image user posted image , pa pazi nase!!

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.10.2007 18:06:31   
MarijaPo
Ohoj Bejbe,

kako vam kaj gre?
Mi smo tudi zboleli, za vikend Eva, danes pa se Igor, ki je ostal doma in ni sel v sluzbo, kar je pri Igorju prava redkost (Igor gre v sluzbo, tudi ce padajo uspicene prekle).

Jaz pravkar spuscam kot temu recem: gasne otrove (torej prdce), ostali pa so nesrecni in govorijo: fuj Marija no.

:)

Uzivajte!

Marija

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.10.2007 19:04:06   
maya2
IZVIRNO SPOROČILO: MarijaPo


Jaz pravkar spuscam kot temu recem: gasne otrove (torej prdce), ostali pa so nesrecni in govorijo: fuj Marija no.




user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   [Brisano sporočilo]
22.10.2007 19:34:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maya2)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Male majčice in majčki 2006
22.10.2007 21:16:45   
Mari71
Skoraj pozabila - vidiš, ko pa vas berem bolj po diagonaliuser posted image : COFEK bravo, super, bravo...!!user posted image user posted image user posted image
Pa imamo spet 2 user posted image user posted image med mamicami majčicami. Pa dve neomamici, tudi OK, a ne?!
Katera bo naslednja? A imate kaj novic od Pande?

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?