|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kakšen predlog prosim!!
21.10.2007 22:48:29   
nina64
CIPRESA - poslala sem ti sporočilo na zs.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kakšen predlog prosim!!
25.10.2007 17:27:14   
Lusa
Hudo mi je ,ko prebiram ,kako spet mora trpet en otrok.Še bolj hudo mi pa je ,da ne premoremo niti enga srčnega kirurga ,ki bi operiral fantka.Mislim ,da razlog ni v tem ,da tu ne bi znali izvesti operacije oz.da je napaka prevelika ,ampak pomanjkanje kadra-Žal smo izgubili enga najboljšega srčnega kirurga ,ker ga žal niso znali dovolj cenit.

Pa še nekaj-naša Ajša se je rodila brez prekatov ,potrebni bi bili vsaj dve operaciji in ne bi potrebovali operacije v LOndonu ,ker smo še takrat imeli kirurga Sojaka z zlatim srcem ,ki je bil odličen zdravnik -žal kot veste je seveda pred operacjo ajša postala user posted image .Katerega zdravnika  pa imamo sedaj v kliničnemuser posted image ?Bomo morali vse naše srčke pošiljati v LOndonuser posted image ?Se država sploh zaveda ,kaj doživljamo me mamice ob tako hudo bolnih otrocih?Da bi radi vsako minuto bili z njimi ,jih kot starš odpeljali v operacijsko in se poslovili ,mogoče zadnjič jih videli?Vse skupaj je zelo user posted image user posted image user posted image .

Cipresa-upam ,da uredite tako ,da bo vse vredu in vem ,kako močno si oba starša želita bit ob njeni deklici.Žal pa ti ne morem z ničem pomagat ,edino s tem ,če bi se ji kaj zakompliciralo(bog ne daj) in bi ji z veseljem podarila Ajšino kisikovo bombico ,če bi jo kak čas potrebovala.Lepo od tebe ,da jima tako zelo pomagaš ,nečaku pa le razložite o čem se gre ,vedi ,da je že dovolj star in ne mu prikrivat ničesar.Mi naši luši tud nismo.

(odgovor članu nina64)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kakšen predlog prosim!!
25.10.2007 18:26:39   
klaja
Cipresa predlagam ti, da si še kaj prebereš ali povprašaš na srčkovi strani:

http://regi.si/srce/




(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kakšen predlog prosim!!
29.10.2007 15:33:41   
emaa
Cipresa, ker je punčka otrok s posebnimi potrebami, mora njaprej na CSD oddat vlogo za dodatek za nego z izvidi specilaistov. Dodatek se prejema od meseca vložitve, če je odobreno, traja pa kar kake dva meseca. POzna se ji potem pri dohodnini (posebna olajšava) in za odločba je šele podlaga, da lahko ostane doma in prejema nadomestilo za izgubljeni dohodek, če je zadeva tako resna. V kolikor se Davidovo stanje ne bi izboljšalo, bi moral eden od naju ostati z njim doma, saj v vrtec ne bi smel, niti ne mogel, saj je delo s katetrom zahtevno (venski kateter je tudi nam vstavil dr. Sojak, zelo v redu človek). Zaenkrat mi tega ne bo treba koristit in upam, da se stanje ne psolabša, da bi bilo to spet potrebno. Drugače pa le razmislite o  tem, da se zbere pomoč, saj je London izredno drag. 

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...
Ko uspavanje traja tudi več kot eno uro
Kaj storiti, ko otrok zvečer, pa tudi čez dan, nikakor ne more zaspati in porabite tudi več kot uro, da otrok vendarle z...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?