|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
22.10.2007 18:15:31   
filipinka
Zanimivo, zanimivo...tudi pri nas je bilo! Ciciji so bili zakon do letošnjega poletja, se pravi skoraj do njegovih treh let. Tudi je bilo tako, da smo pri 18-mesecih sprobavali vse mogoče metode odvajanja in nikakor ni šlo. Nato smo se nehali obremenjevat in smo se kar dojili-beri cartali. Bilo je podnevi, zjutraj, še najbolj pa ponoči. Naš navihanček, je mislil, da ko se ponoči obrne, da se mora tudi zbuditi in se obvezno priklopiti. Tako, da do letošnjega julija nismo prespali nobene noči. Kot sem že napisala mi je pa 28. julija prekipelo! Bili smo na morju in ker sem bila non-stop v kopalkah je kar visel na cicijih. Že zjutraj tistega dne sem povedala našemu junaku, da se mi zdi, da je danes tisti dan, ko se mi bodo ciciji pa res do konca pokvariliuser posted image ! Nisem še sicer vedela katero metodo bom izbrala, ampak bila sem trdno odločena, da cicija več ne dobi. No, in ko je popoldan spet silil, ker je bil zaspan, sem ravno stala pri kuhinjskem pultu, hitro segla po soli in si namazala bradavice. Seveda sem mu preden se je priklopil povedala, da so se ciciji do pokvarili.Probal je...user posted image  in glej tudi sam je ugotovil, da so pokvarjeni...tako je zadnjič poskušal cicati. Vedno nato, ko si je zaželel, sem rekla saj veš, da so pokvarjeni. Dve noči je sicer malo jokal, a sem vztrajala in zdaj ve, da ko je fantek zares velik, da se takrat mamici ciciji pokvarijo. To se je zgodilo vsem mamicam njegovih prijateljev.user posted image

Tudi jaz sem mislila, da se bomo dojili, še v prvem razredu. Še vedno ne morem verjeti, da smo se odstavili tako mirno in brez stresa. Sicer pa se je že večkrat izkazalo, da je moj triletni sin, izredno prilagodljiv "človek".user posted image

Veliko volje, pa bo!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
22.10.2007 20:32:56   
Anonimen
Moja znanka se je mučila precej podobno, pa si je dala gor tabasco parkrat zapored in je bil pol mir...

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
23.10.2007 23:27:10   
HuAnita
user posted image user posted image user posted image
Veš kaj? Se gremo neko ljubečo vzgojo, pa take, pa mi že knedl tako skače po glavi, kaj šele Capinka,,, Ampak ga enostavno nimam srca odstavit, vedno, ko si prisežem, zboliuser posted image user posted image user posted image  Pa mi bi bilo hudo, če bi ga še s tem matrala.
Te štekam, svetovat pa ne znam. Morda ga res pusti, nja se zjoka, ali pa kak mentol na joške, kakšno aromo višje ipd., pa mu bo morda odvratno.
Je pa res iznajdljiv. Zdaj, ko sem brala to zgodbno, bom skušala čimprje skenslati vse skupaj, pa naj živioj čajne vrečke- ali njihove vrviceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
23.10.2007 23:32:42   
Splet.Ka
Jaz sem od HuAnite dvojčica al dvojnica al kakouser posted image .

Pri nas tudi mala zboli, če samo pomislim na odstavljanje. Zadnji mesec smo bili 3x v bolnici. Celo en dan sva doma, pa ima že spet vročino in drisko. Mislimuser posted image user posted image .

Kadar je pa bolna (stara je toliko, kot HuAnitin knedl), pa deluje samo joška...celo zmišljuje se, katera....

_____________________________

Cvetim...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
23.10.2007 23:38:30   
kofetek2010
Pri tavelikem so šle moje zize, ko je bil star 16,5 m, v Avstrijo. Res, da je bil še tolk majhen, da se lahko komot majčko gor potegnila in mu ful na hitro pokazala hrbet.
Ampak fant je bil vseeno pameten in je pač hotel, da gremo nove v Avstrijo kupit. Finta pa taka, a ne? user posted image  

Sem pa morala ful pazit, da me slučajno ni zasačil pri slačenju/oblačenju. Po par mesecih, ko je videl, da ima mami spet zize pa so bile na srečo prazne (sem jemala tbl Bromergon).

Tamala pa se je, na moje veliko veselje, kar sama odstavila pri 8,5 m. user posted image

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
24.10.2007 15:29:01   
KAURA
Fenomenalno! user posted image

Čestitam, ker je končno ena povedala tudi o drugi plati zgodbe o dojenju.user posted image

Sama sem dojila dve leti. Verjemite mi, da sem se eno leto trudila, da bi ga odvadila od svojih parčkov, pa ni šlo. Namreč vse "dobromisleče" ženske  ( tašča,mami, prijateljice ) so po pol leta dojenja rekle, da je sedaj zadosti. Pa očitno ni bilo.

Niso mi všeč pripombe glede dolgega dojenja in tudi pohvale ne. Samo tista, ki doji tako dolgo, ve kakšne čustvene vojne so to, ko mu dopoveduješ, da to ne greveč. In potem so nekatere še tako duhovno napredne, da rečejo, da ko boš ti pripravljena, da bo otrok to začutil in se bosta nehala dojit. Solit naj se grejo!!!Nimamo vsi tako pošlihtanega življenja, da ko rečeš Ne, je ne.user posted image

Pravzaprav nimam nobenega nasveta zate. Se bosta že nehala dojit. Čez kakšno leto ali dve boš te zadeve pozabila. In lahko si boš rekla: svaka čast! Da pa kaj takega daš skoz, pa morš tud met živce, ane.


Ne bom rekla, da ti želim ( ker potem ostane zgolj pri "želim" ), ampak NAJ se nehata dojiti.

Pa uživajta drug v drugem!



(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
24.10.2007 19:10:34   
tini6
Res dobro napisana resnična zgodba!user posted image

(odgovor članu KAURA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
25.10.2007 9:33:36   
Anonimen
Ne vem ali je bil tvoj namen da padem dol iz stola od smeha, ker ti je to vsekakor dobro ratalo, pa čeprav razumem tvoj problem. Še sploh tik pred porodom, ko verjetno sploh ne bo dovolj časa preteklo da pozabi na dudo, pa če ti danes rata ga odstavit. Verjetno bo sestrica kar nekaj trpkih pogledov deležna.
Mogoče pa bo na dudo pozabil ko boš ti v porodnišnici in dude ne bo doma in se bo mogel sprijaznit da je ne more dobit. Mogoče pa bi vsaj takrat zapalila finta da je duda šla na dopust počivat, da se bo pripravila na Živouser posted image . V hladilniku pustiš v malih lončkih mleko in ati naj ga prepriča da si tam samo za njega pustila dudo. Ali pa kako prepričevanje da pa je sedaj že tako velik fant da bi dudo lahko prepustil sestrici, ki je še tako majhna in "ubog" da dobi samo dudo, on pa je že tak velik korenjak da lahko je še vso ostalo hrano. Mogoče pa mu malo ego narasteuser posted image .

Lahko pa si hih prevežeš okoli in okoli in jih ni več. So stran padleuser posted image . Pa seveda razno mazanje da bodo grenke, kisle ipd.


(odgovor članu tini6)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
28.10.2007 12:05:23   
Magi*
itak, da sem se skoraj polulala zraven user posted image  oprosti Raho, sam verjamem, da bi bilo pri nas tako, če ne bi bili pri 20. mesecih milom i silom tamale odstavli od mojih jošk.

tako kot so nekatere mamice napisale, sem tudi sama večkrat imela namen tamalo odstavit, pa je vedno tedaj zbolela. bollenga otroka se pa ne odstavlja.

saj nama je bilo fino, edino govorit je že znala in me je včasih spravila v rahlo zadrego, ko je rekla: "mami pejva domov na kavč, hočem joško". v javnosti se nisva dojili, razne, ko je bila še dojenček.

in tako smo nekega avgustovskega vročega večera bili v tujini v restavraciji in smo malo dlje čakali na postrežbo. tamali se je utrgalo in se je začela dreti: "mami, hočeeemmm joooškooo"... takrat sem pa uvidela, da bo treba naredit konec temu. in sploh ni bilo tako hudo. samo en teden smo rabili, da smo jo odvadili. mož jo je dajal spat, ponoči ko se je zbudila in se spomnila na joško, je šel mož k njej, jaz pa sem se skrila v dnevno sobo. in poslušala. saj je bilo hudo, ne rečem, da ne. je pa bil mož zelo vztrajen, toliko časa jo je bodril, prepričeval, jo crkljal, da je nazaj zaspala. in tako en teden, pa je bilo (skoraj) pozabljeno. če se je kak dan še spomnila, je takoj uletel mož in ponovil vajo. joške več ni bilo.

se pa še zdaj spomni kako fino je bilo iz joške pit, ko me vidi zgoraj brez. ampak zdaj že ve, da bo iz joške pil njen naslednik - mali bratec, ki pride decembra.

če se boste odločili, potem mora mož res 150% prevezti Črtoja in se moraš ti umakniti. Črto zaradi tega ne bo utrpel nobenih posledic. ti pa si boš oddahnila - no, vsaj do naslednje pošiljke.

jaz moram priznati, da sem se kak mesec po koncu dojenja počutila precej bolj spočito in fit. 

PS: pred tem sem poskusila vse znane metode, pa tudi ni palilo. tudi s česnom sem si bradavice namazala, pa se je mala malce namrdnila, potem pa kljub vsemu zagrabila user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
30.10.2007 1:04:51   
pikapolonici
Zelo prisrčno napisano. Prava komedija. Imam dve hčeri in obe sem dojila oz. Eno še, ker je še dojenček. Prvo sem dojila eno leto in brez težav odstranila, tako da sem vsakih nekaj dni en obrok manj dojila, po enem tednu pa čisto prekinila brez nepotrebnih ceremonij. Seveda se to pri enem letu da pri treh je pa to res težko. To bi morala narediti že zdavnaj, to dojenje pri treh letih ...ne bi uporabila izrazov, ker si že sama napisala, da ti je povsem jasno, da že vse skupaj meji na incest. Vsi pediatri so mnenja, da mleko po onem letu ni več kakovostno in ni  potrebe po dojenju (stiskata, objemata...se lahko tudi brez tega). 
A veš, da če v nosečnosti še vedno dojiš, da dobiva otroček, ki ga nosiš premalo kalcija, ker tega že porabiš z dojenjem?
Ne vem ali si v tem času že rodila, če si-čestitam in vsem skupaj obilo sreče in čim uživanja). Z zagotovostjo ti pa povem, da prihod novega člana v družini obrne vse na glavo, pa četudi je neizmerno lep, srčkan, priden... Za bratca/sestrico je to šok in razočaranje, ne glede nato, kako so nanj pripravljeni. Ob sočasnem dojenju novega člana pa bo po mojem to zanj veliko razočaranje...želim tebi in njemu, da ne, da zadevo čim lepše zaključita.
Pa lepo zvozite te prve trenutke, da bodo čim lepši!

< Sporočilo je popravil Mič RR -- 30.10.2007 1:15:41 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
30.10.2007 12:05:51   
Nenya

Pikapolonica, se podpišem pod tvoj post. Ko ma otrok vse zobe, mu res ni treba več dudlat.
Pokažite mi eno žival, ki bi se šla dojenje pol ko majo mladiči zobe!

Magi* jaz bi umrla od user posted image user posted image , pa nisem zadrta in sem dojila v javnosti in bom še (na pohodu na bližnji hrib, pa na Voglu na klopci, pa pri frančiškanski cerkvi na klopci, na Bledu zunaj itd.) Da mi tamala reče, greva domov, daj mi jošk, zizo ipd, nepredstavljivo. Če prej ne bi takrat naredila konec.

pa čist tko, iz firbca, a vaši partnerji niso meli nobenih ugovorov ker so morali vaš parček 3! leta deliti? A vam samim ni to nikoli dosadil?

Raho, lahko dobiš 500 načinov za odstavljanje, če se nobenega ne držiš do konca ti ne bo noben 'dober'. Po moje je ta 'odločitev mamice oz pošlihtat v glavi' pomeni ravno to - odločiš se da bo konec, no matter what.
Brez skrbi, sosedje, na žalost, še v resnih primerih redko kličejo CSD.
Moj nasvet, just say NO, 100x, 1000x, 10000000x, kolikorkrat bo potrebno, pa naj gre fant vsaj v svojo posteljo, če že ne sobo.
Zase vem, da si ne bi upala dojit tandemsko, sem imela s taprvo težave s težo in se tega zagotovo ne bi šla.


Velik sreče

_____________________________

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu pikapolonici)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
30.10.2007 15:57:40   
Pikca
A veš, da če v nosečnosti še vedno dojiš, da dobiva otroček, ki ga nosiš premalo kalcija, ker tega že porabiš z dojenjem?
tole pa ne bo držalo, ne jo strašit, no. sicer tudi jaz svetujem čimprejšnje odstaljanje, bo potem lažje.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
30.10.2007 19:29:30   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: Nenya


Pikapolonica, se podpišem pod tvoj post. Ko ma otrok vse zobe, mu res ni treba več dudlat.
Pokažite mi eno žival, ki bi se šla dojenje pol ko majo mladiči zobe!




Večina sesalcev doji dokler jim ne začnejo izpadat mlečni zobje. Eni odstavijo malenkost prej (psi recimo), drugi kasneje (opice). Mislim, da sem nekje brala, da bi če bi opičja leta pretvorili v človeška, ljudje dojili do cca 4-5 let.


_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
30.10.2007 19:33:45   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonici

Zelo prisrčno napisano. Prava komedija. Imam dve hčeri in obe sem dojila oz. Eno še, ker je še dojenček. Prvo sem dojila eno leto in brez težav odstranila, tako da sem vsakih nekaj dni en obrok manj dojila, po enem tednu pa čisto prekinila brez nepotrebnih ceremonij. Seveda se to pri enem letu da pri treh je pa to res težko. To bi morala narediti že zdavnaj, to dojenje pri treh letih ...ne bi uporabila izrazov, ker si že sama napisala, da ti je povsem jasno, da že vse skupaj meji na incest. Vsi pediatri so mnenja, da mleko po onem letu ni več kakovostno in ni  potrebe po dojenju (stiskata, objemata...se lahko tudi brez tega). 


Ne klati neumnosti prosim. UNICEF in Svetovna zdravstvena organizacija PRIPOROČATA VSAJ 2 leti dojenja!

Incest? Daj si malo pošlihtaj svoje pogled na moralo. Po tvojih trditvah je potemtakem cca 2/3 otrok na tej zemlji žrtev incesta? Lepo te prosim..

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu pikapolonici)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
30.10.2007 23:14:33   
pikapolonici
Incest? Daj si malo pošlihtaj svoje pogled na moralo. Po tvojih trditvah je potemtakem cca 2/3 otrok na tej zemlji žrtev incesta? Lepo te prosim..


Ej men dol visi tvoja morala. Imamo pač povsem različna mneja in meje dopustnega. Meni se zdi dojenje pri 3. letih neokusno, ne glede na to kaj pravi SVETOVNA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA... in kakšni so argumenti? Boljše zdravje otroka, večja povezanost...?No, no...
Triletnik bi moral misliti na kaj drugega kot  na mamine prsi! ne vem no...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
1.11.2007 9:26:17   
Raho
Hvala vsem za spodbudne besede. Ja, počasi napredujemo - smo pri 1-2 krat na dan. Zelo malo, toliko, da se pocrkljamo. Všeč mi je, da so se oglasile tudi mamice, ki so v enakem zosu kot jaz oz. ki so potrebovale kup jeklenih živcev, da so odstavile svoje malčke.

Verjemite mi, da je odstavljenje mvelik psihični stres tako za malčka kot za mamico.

< Sporočilo je popravil Raho -- 1.11.2007 9:28:17 >

(odgovor članu pikapolonici)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
1.11.2007 10:19:08   
Naja30
Čisto se strinjam s Seven, čeprav meni ko sem zanosila res ni pasalo več dojiti. Včeraj je bil primer, ko sem jo po parih dneh spet pocartala (zobki ji rastejo in rabi mal joške user posted image ) popoldan in mi je postalo slabo. Tako da sem zelo vesela, da nama je uspelo brez večjih težav se odvadit. Zdaj sva na 1x v 24-ih urah, to je zgodaj zjutraj.
Raho, držim pesti, da vama rata. Počasi, pa bo.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
26.11.2007 8:07:07   
anju
nič ne bom komentirala, firbčna sem. mogoče sem prepozna in si že rodila?...
skratka eno fizično vprašanje: kako to, trebuh v visoki nosečnosti in triletni otrok, kako ti ju uspe zložit skupaj, da se ta večji doji?

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
26.11.2007 15:14:56   
Pikca
fizično vprašanje: kako to, trebuh v visoki nosečnosti in triletni otrok, kako ti ju uspe zložit skupaj, da se ta večji doji?
glede tega pa res ni problema, otroci so iznajdljiviuser posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
26.11.2007 20:54:08   
Seven*
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonici

Incest? Daj si malo pošlihtaj svoje pogled na moralo. Po tvojih trditvah je potemtakem cca 2/3 otrok na tej zemlji žrtev incesta? Lepo te prosim..


Ej men dol visi tvoja morala. Imamo pač povsem različna mneja in meje dopustnega. Meni se zdi dojenje pri 3. letih neokusno, ne glede na to kaj pravi SVETOVNA ZDRAVSTVENA ORGANIZACIJA... in kakšni so argumenti? Boljše zdravje otroka, večja povezanost...?No, no...
Triletnik bi moral misliti na kaj drugega kot  na mamine prsi! ne vem no...


Aha, zdaj vem zakaj cele dneve o joških razmišljam. Si mi osvetlila um. Zato, ker me je mama dojila do skoraj treh let.

No moja Ema se zdaj doji 28 mesecev, pa zaenkrat nič ne kaže da bo nehala. Zaenkrat nama še obema odgovarja.

_____________________________

Gospa sem.

(odgovor članu pikapolonici)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
25.9.2008 15:34:44   
staši
Oprosti ampak jaz sem se resnično nasmejala ob tvoji izpovedi!Jaz nisem popolna mama in včasih hudo udarim in zarjovim da če bi živeli v bloku nas iselijo(hvala bogu imamo svojo hišo na samem)!Ko sem jaz dojila ni bilo problema z odstavljanjem (sem pač imela srečo)ampak ko bi pa mulc začel moje joške izkoriščat takrat pa bi bilo dovolj -konc in pika ,kaka metoda bi že vžgal pa naj ne vem par noči se dere pa ga bo minilo.Ne boj se ne bo imel nobenih travm.SREČNO IZ VSEGA SRCA.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
25.9.2008 23:39:36   
tonja
Tudi jaz sem se ob tej resnični izpovedi nasmejala - vem pa, da tebi ni smešna.

Tudi sama dojim in bi rada nehala dojiti pred zanositvijo.

Dojim ga samo ponoči ker se zbuja n-krat. Dojenje čez dan sva z lahko ukinila (ok - morda je bilo malo težav pri uspavanju), kako pa naj ga ukinim poniči pa nimam pojma, saj se velikokrat zbudi pa nima ne dude ne flaše tako da ne vem kako naj ga zamotim drugače kot z joškom.

Hočem pa samo to povedat, da kot opažam, je res najlaže odvaditi od dojenja mlajšega otroka, kot pa starejšega, tako da se bom verjetno kmalu podala v akcijo "končajmo dojenje".

Zanima pa me še to:
ali se spanje ponoči kaj izbojlša, ko se otroci ne dojijo več????

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
26.9.2008 7:09:26   
Ronči
Naša se je sama odstavila. Takoj prvi dan prvega menzusa se več ni hotela dojit, samo obrnila se je stran.
Nikoli ni pogrešala dojenja, niti pokazala na kakršen koli način, da jo še vedno zanima.
Dojila sem jo polnih 10 mesecev.

Vedno sem se bala tega odstavljanja, saj nisem za dojenje po enem letu. In se je super izteklo!!!!!


(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
26.9.2008 18:20:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tonja


Zanima pa me še to:
ali se spanje ponoči kaj izbojlša, ko se otroci ne dojijo več????


Pri nas NE!!!! user posted image

(odgovor članu tonja)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Izpoved hard core dojilje part II. - Odst...
26.9.2008 18:24:33   
tanci29
nisem vsega prebrala ker je preveč...

moj se je dojil dvakrat na dan ko sem spet zanosila...čez približno dva pa pu meseca se je sam odstavil in ni več hotel zizat....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...




katero adaptirano mleko uporabljate
momacus

Prosim,da mi na ZS napišete razlog, zaradi katerega uporabljate izbrano mleko. Hvala,momacus,

APTAMIL (47%)

NOVALAC (21%)

HIPP (9%)

HUMANA (3%)

HOLLE (0%)

drugo (20%)


Število vseh glasov: 319

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!