Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ja zdaj razsaja driska, ki je bolj vodeno blato. in ni hvala bogu tista klasika.Žal mora ostati doma.Ko ima vsaj 24ur normalno blato gre lahko v vrtec.Prej je kužna in prenaša svoje male viruske med otroke in vzgojiteljice z rokicami, slino , kakšnim kihecom.Pa bo bolje, kmalu.Lp
Driska je driska, in otrok z drisko nima kaj delati v vrtcu!!!
Če doma 2x driska, je to DRISKA, in takšna driska je v vrtcu in zaradi enega primerka driske ali pa driskice pri otroku, nastane cela epidemija driske v skupinci, oddelku in v celem vrtcu. To je pa celo SRANJE.
Če otroka bruha al ma pa drisko, to ni za v vrtec. Pediater pa napiše bolniško!
Oprosti, pri driski je treba biti posebej pozoren, saj otrok hitro dehidrira...jaz otroka ne bi dala prej v vrtec, predno ne bi bi mel normalnega blata!
Zakaj ti pa pediater ne bi dal bolniške, če ima otrok drisko???
In zaradi takih mamic potem zboli cela skupina.Ker pa to res ni nič malo driske.Halooo?
In btw za drisko dobiš bolniško, sigurno.
to pa tudi ni tako Naša dva imata takoj bolj mehko blato. Ko sem enkrat prišla k zdravnici ker bi naj mala imela v vrtecu drisko, doma pa sploh ni kakala popoldan se mi je smejala. Driska je tekoče blato in ne takoj zmehčano, ki je lahko samo zaradi malo preveč mleka,... Ne dajo ti bolniške če je stanje tako
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?