|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slaba izkušnja s Postojno
14.12.2004 22:15:21   
Erika 1
Ja se strinjam s tabo Selena. Mali bogovi v belem, dokler jih častimo in trpimo.

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Slaba izkušnja s Postojno
15.12.2004 14:23:20   
Erika 1
Ma ti si pa flegma. Veš kaj, vsak mesec se od vseh plač, tudi moje, daje ogromno denarja ravno za te stvari. Poleg tega naj bi bila bolnica bolnikom oz. otročkom prijazna, ne pa kamp.

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Slaba izkušnja s Postojno
15.12.2004 14:30:45   
Anonimen
Sama sem rodila v Ljubljani in sva z našo :duda: potem bili na C oddelku, kjer moram reči, da so bile vse sestre zelo prijazne, no recimo ena je bila bolj tko, ampak tudi s takimi se da opraviti...Ker je imela :duda: zelo močan sesalni refleks so mi prinesli tako dudo kot flasko z malcek sladkane fiziološke vodice....tko, da jaz tudi drugič kar lepo v Ljubljano...

(odgovor članu Erika 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   Slaba izkušnja s Postojno
17.12.2004 12:52:27   
Maxica
Jaz sem rodila v Postojni, pa moram reči, da sem imela same pozitivne izkušnje. Imela sem super krasno babico Natašo, rodila sem z EA in imela super anestezistko. Porod je bil super. V porodnišnici sem bila šest dni, saj je imel Max zlatenico in je bil pod lučko en dan. Takrat so bile sploh krasne vse sestre, tudi razložile so mi vse, kako in zakaj. O viziti nimam pripomb, vedno so nas pregledali in nam kaj svetovali itd. Res da čakaš na pediatrinjo malo več časa, a se nam je dovolj posvetila, da smo izvedeli vse, kar nas je zanimalo. V sobi sva bili dve in na WC sem lahko šla, kadar mi je srce poželelo oz.mehur velel;). Tudi s tuši ni bilo panike.
Ne vem, mogoče sem imela srečo. Gotovo pa bom v Postojno še šla rodit, v upanju, da bo se bo čim več stvari poklapalo tako kot prvič in mi bo vse ostalo v lepem spominu, tako kot sedaj.
Je pa res-sto ljudi, sto čudi...

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Slaba izkušnja s Postojno
17.12.2004 13:35:45   
Erika 1
Kot da bi marsovščino poslušala. Sicer pa jupi zate.

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Slaba izkušnja s Postojno
30.12.2004 20:39:38   
Pilar
Lep pozdrav vsem, ki berete tele vrstice.... sama sem 14 dni nazaj postala mamica malemu Juretu in rodila sem v Postojni, ker sem pač blizu PO doma.
Ne bom vsega opisovala kar se je dogajalo tam, lahko povem le to, da iz te porodnišnice delajo cel halo. V bistvu so sestre tam največja katastrofa, saj delajo svoje delo, ko pa jih prosiš za dodatno pomoč ( glede dojenja, ...) je pa že preveč. Pri meni mali ni hotel jesti, ker je bil ful zaspan od te zlatence,pa sem jih klicala za pomoč in kaj je blo....čez pol ure je prišla sestra in rekla, da imajo delavce in moram razumet, da ne bom mislila, da ni hotla pridet???????
In kaj če bi se meni otrok, recimo, dušil?
No veliko bi lahko še napisala, slabega in dobrega, vem le to, da bom šla še v postojno, ampak takrat bom bol vedela, kaj je na stvari in ne bom več tako uvidevna kot sem bila sedaj( prvič mamica, polna strahu), ampak jim bom povedala svoje.

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Slaba izkušnja s Postojno
30.12.2004 23:17:50   
KIRA
mater te sestre. pa za to delo so plačane!! kaj pa si mislijo. človek bi jim kaj zabrusil, ko je tam, ampak ima sam s sabo toliko dela, da se mu trgat s sestrami sploh ne da.

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Slaba izkušnja s Postojno
31.12.2004 8:02:49   
janja
Jaz sem rodila v LJ porodnišnici in imam zelo pozitivno izkušnjo. Tudi mene so strašili, kakšen bav bav je, ampak na koncu (vsaj v mojem primeru) se je izkazalo, da to ne velja za celotno osebje. Imela sem težek porod (otroku so celo nategnili živec na rami, ko so ga vlekli ven), ampak če sedaj pogledam nazaj, niti ni bilo tako hudo. Masko sem dobila takoj, ker sem imela zelo močne svoje popadke, tudi pomirjevala. Naj pa povem, da ko sem prišla v porodnišnico sem bila praktično še zaprta. Otrokov utrip so merili kar s sondo na glavi. Da o nežnosti babice in zdravnika niti ne govorim (pregledov skoraj nisem čutila). Sem se pa med porodom raztrgala in bila še prerezana, tako da je bilo šivanje moja najhujša preizkušnja.
V sobi smo bile 3 mamice in smo si zelo medsebojno pomagale. Tudi sestre na oddelku so bile presenetljivo zelo prijazne (lahko si jih poklical kadarkoli, pa je vedno takoj ena prišla). Prvi dan se nismo dojili, ker je mali občasno bruhal (popil malo porodne vode). Za tolažbo smo lahko uporabljale dudice. Ko je prišel naval mleka, pa nismo mogli dojiti - sestra me je poslala izčrpat mleko in smo lepo papali po flaški. Tudi moja soseda je svojemu požeruhcu dajala dodatek po flaški.
Pediatrinja je opravila dnevni pregled novorojenčkov, zdravnica pa nas (naj povem, da je bila naša zdravnica mlada raziskovalka in se je zelo zanimala za nas). Dnevi v porodnišnici so kar hitro minili. No, mi smo imeli potem še posvete s fizioterapevtko (zelo prijazna in potrpežljiva)zaradi rokice, ampak hvala bogu se je vse srečno končalo.
To je moja, precej pozitivna izkušnja. Drugič sploh ne bom razmišljala kam, ampak naravnost v LJ porodnišnico. Res ne vem kaj toliko rinete v PO, mene niti ne mika(pa brez zamere, to je moje mnenje).

čau, Janja

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Slaba izkušnja s Postojno
9.2.2005 19:46:25   
leah
Darča,ne vem ne vem,sem tudi sama pozitiven in nasmejan človek in sem bila do vsega osebja zelo prijazna(tako kot do vsakega človeka),pa nisem čutila te topline,ki jo ti opisuješ.Kaj pa vem,mogoče zato,ker si nisem omislila nadstandardne sobe:)-Bom poizkusila naslednjič pa vam poročam;)

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Slaba izkušnja s Postojno
10.2.2005 14:50:31   
bonika
Jaz mislim,da lahko v vsaki porodnišnici najdeš dobre in slabe strani in verjetno je veliko odvisno tudi od pacientke in ne samo od osebja.Pa verjetno ima tudi kakšna sestra kdaj slab dan,tako kot vsak od nas,saj so ravno tako ljudje.Jaz sem bila enkrat v Kranju in enkrat v Postojni.V KR je bilo drugače pri porodu vse OK,super babice.Samo takrat je bilo vse še zelo staroversko-to pa ni blo za nikamor;umivale so nas sestre v posteljah-NITI STUŠIRAT SE NISI MOGEL,ko so ti prinesli otroka podojit,si ga imel pri sebi na postelji in ko je zaspal si moral pazit da ga ne pomečkaš,če zaspiš zraven.(9 let nazaj) Zdaj je menda prenovljeno,ampak meni se je takrat zdelo še kar bedno,zato sem šla drugič v Postojno,kjer so bili zelo prijazni,so pa bile tudi malenkosti ki so me motile.Z dojenjem nisem nikoli imela težav,so pa kolegici,v sobi,sestre zelo pomagale,če si kaj rabil si samo pozvonil,no tudi tega v KR ni bilo-pozvonil si lahko le v skrajno nujnem primeru.Pa tudi odvisno je od gužve,če je ni,majo sestre več časa da se vsaki posvetijo,pa tudi rečt moraš,če rabiš pomoč,če si pa tiho in če je gužva,pa verjetno ne bodo vohali katera kaj rabi.Ko sem bila jaz v PO,so sestre ves čas hodile spraševat če katera rabi pomoč,mleko ali kaj drugega in to se mi je zdelo zelo lepo.
PO je res postala zelo popularna in s tem bolj polna,čemur pa sledi,da je tudi osebje bolj obremenjeno in verjetno ne vedno enako prijazno.Tudi če si vajen dela petek in svetek-nedelje in prazniki,ponoči-in tudi če rad opravljaš svoj poklic,je včasih težko,ko bi rad bil z družino,pa moraš biti v službi.
Sestram in ostalemu sebju v PO,hvala,super ste!:bravo:

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Slaba izkušnja s Postojno
10.2.2005 22:08:41   
lin
Kritike o Postojnski porodnišnici sem že slišala.Pravijo da na začetku je blo vse lepo in prav zdaj pa ko se veliko žensk odloča za porod v njej si samo še številka kot drugje!

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Slaba izkušnja s Postojno
11.2.2005 19:20:36   
Gina
Jaz pa mislim, da so v primerjavi z Ljubljansko še vedno neprimerljivi.:bravo: Je pa res, da če bi rodila samo v Po. se mi najbrž ne bi zdelo tako nekaj posebnega, kot se mi je po vseh grozljivostih, ki so se mi dogajale v Lj. Tam ni bilo človeško, kar so počeli in jih je lahko pošteno sram. Zato sem lahko samo zelo srečna, da v Postojni ni bilo tako in še bolj, da ne grem nikoli več v nobeno porodnišnico sploh (razen na obisk).

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Slaba izkušnja s Postojno
11.2.2005 21:00:53   
anajmad
Joj gina si že kr mal ......,ko tako kritiziraš LJ porodnišnico.Res je,da si mogoče imela ti slabe izkušnje z njo,ni pa treba vse v en koš metat.Tudi jst sem imela slabo izkušnjo z Izolsko porodnišnico,pa kaj......Za nekatere je v redu,za nekatere je slabo.Ti pa non stop pljuvaš po LJ porodnišnici,da si že kr mal izpeta.Pa oprosti,nisem te mislila ne žalit,ne prizadeti,ampak:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:
en lp:morje:D.

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Slaba izkušnja s Postojno
11.2.2005 22:18:32   
Gina
Saj nisem jezna, Damjana, sploh ne, ampak tako kot grem jaz tebi na živce s to našo slavno ljubljansko porodnišnico, grejo meni tiste, ki tako šimfajo postojnsko. Ker lahko verjamem, da na toliko oddelkih, kot jih ima lj. por. srečaš ok ljudi in tudi čudne ljudi - logično. Kako pa na tako majhni por., kot je postojnska lahko zgrešiš kakšnega tečnega, mi pa ni jasno. Evo, zdaj pa obljubim, da bom nadalje tiho. Lep pozdravček na primorsko

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Slaba izkušnja s Postojno
11.2.2005 22:49:51   
NinKa
Jaz sem imela v Postojni ok izkusnje. Tja sem hodila 10 dni na preglede in porod, potem pa se 4 dni nadstrandarda. Bilo je konec leta 2003.

Je pa res, da ko sva ponoci prisla z dragim tja, so ga na vsak nacin hoteli poslat domov. Pa se ni dal. Podvignil je glas in odlocno rekel, da bo ob meni in da pri tem nimajo kaj reci. Pa so ga pustili. Najprej sva bila do jutra spodaj v pritlicju. Pol sem prisla v porodno. Imela sem super babico Sonjo, katere res da nisem najbolj registrirala, ker je taaaakkko bolelo. Dr. Grmek je bil moj odresitelj, ko sem dobila EA sta bila z babico Sonjo cel cas ob meni. Na koncu ko je slo zares - slo je ful hitro - je blo vzdusje zlo sbodbujevalno. Bilo je fajn.

Nato sem malo "gnjavila" in moj dragi se je malo zavzel, da sem pol dobila nadstandardno sobo. Mogoce zato, ker sem iz MBja.? Kaj pa vem in mi je tut vseeno, dobila sem jo. Mir sem imela.Kopalnico in WC sem si delila z drugo nadstandardno sobo. Pa mi ni blo hudo, ker tiste iz druge sobe nikoli niti videla nisem. Cistilke so pa neusmiljeno pucale, po mojem obcutku vsake 2 ure.

Vizite, poglavje zase. Moja vizita, pa kaj pa naj bo vec kot da pogleda kako je s sivi in ko je imel obcutek da bogo zgledam so mi se kri vzeli, pa zelezove tablete dali. Zame je bla pomembna vizita od miskota. Zdravnica je bila korektna, zmerom je ful vse razlozila - odgovarjala na vprasanja - moja in od dragega (dragi je bil lahko pri meni od 8.30h do 20h). Drugace smo pa cel dan imeli mir. Bili smo zase in se cartali.

Aja, edino kar bi jaz pokritizirala je bla HRANA. Blek blek blek. Pa se to, ko mi je posel paket vlozkov, mi niso niti enega mogli dat. Jaz sem imela seboj Always, ki pa mi niso v prih dnevih pasali. In nisem mogla verjet ko mi je sestra rekla, da mi ne more dat niti enega vlozka in da moram pocakat do jutra da mi jih prinese dragi. Ta se mi je zdela nedopustna, ampak ok.

Jaz vem, da ce se bom kdaj rodila, bom zihr v PO.

:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Slaba izkušnja s Postojno
11.2.2005 23:50:18   
Maxica
Jaz tudi res lahko pohvalim postojnsko porodnišnico. Tako osebje kot bivanje, tudi vizite so bile pri meni in pri sinu čisto v redu. Nimam pripomb. Tudi hrana je bila ok. Če česa nisem vedela ali znala, sem pozvonila, pa so sestre prišle brez težav. Moramo pa se zavedati, da to ni hotel in ko bom hotela "all inclusive", bom za to plačala in to gotovo ne bo v porodnišnici. Tam smo zato, ker smo rodile, oni so tam zato, da nam pomagajo roditi, potem pa prebroditi tiste prve dneve z našimi :duda:. Niso pa tam zato, da nas bodo "pedenali" od nog do glave. Zavedati se moramo, da so naša življenja in življenja naših otročičkov takrat v njihovih rokah. To je njihovo poglavitno poslanstvo, vsaj tako je moje mnenje.
Tudi jaz bom v Postojno (upam vsaj) še šla rodit.

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Slaba izkušnja s Postojno
13.2.2005 19:50:33   
žužu
zamina me, kako je z nadstandardno sobo v postojni? koliko je treba doplačati? ko bom šla rodit, nameravam itak v postojno in potem v nadstandardno sobo. ko sem drugič ležala v po, sem imela tako slabe izkušnje z ostalima dvema, ki sta ležali zraven mene, da si sedaj res želim mir.
hvala za odgovore

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Slaba izkušnja s Postojno
14.2.2005 10:20:44   
Tinna
Jaz pa lahko Postojno samo pohvalim. :bravo::bravo: Rodila sem 21.9.2004 s CR. V porodnišnici sem bila 8dni. Bila bi še dva dni več a je bila ravno takrat grozna gužva tako, da sem šla prej in pravzaprav mi je prav pasalo saj sva se jaz in moj fantek počutila v redu. Kar se tiče sob so vredu urejenje in tudi mi smo bile v treh v sobi in imele smo skupno stranišče in tuš. Ampak meni sploh ni bilo tako grozno no pa sej, če želiš svoje stranišče lahko pa doplačaš ne. Če je bil WC slučajno zaseden si šel pa v drugega. Dr. Mlakarjeva in dr. Merlo, ki sta mene operirala ne morem prehvaliti. Vsak dan sta me prišla pogledat in tudi pediatrinja je zelo zelo v redu saj se je mojemu :duda: vnel popek in so ga trikrat na dan gledali kako se celi. Pa to, da ti ponoči vzamejo otroka ob 10ih in pripeljejo ob 5ih je super zadeva. Od poroda si utrujen in fanj je, da se vsaj ponoči naspiš. Jaz sem bila tudi tri dni na intenzivni po CR in tam je pa sloh prijaznost in nega na višjem nivoju. Torej jaz lahko Postojno samo prehvalim in če bom še kdaj rodila bom definitivno šla v Postojno. :bravo::bravo::bravo: Je pa res, da ima vsaka svojo izkušnjo!

:sloncek::sloncek:

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Slaba izkušnja s Postojno
17.2.2005 13:15:54   
Luni
Še od mene 4x ja za Postojnsko bolnico in porodnišnico. 2x v bolnici, 2x v porodnišnici, super osebje, zdravniki. Upam , da moža prepričam še 1x :)-:)-:)-

:muca:

(odgovor članu Erika 1)
Neposredna povezava do sporočila: 44
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...
photo
Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?