Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, no danes naju je pa pustila spat. Zdaj pa uživa v živ-žavu. To je moja naljubša oddaja - takrat lahko v miru spijem
.
.
. Tudi moj ni nikol nič prebral o nosečnosti. Sem ga pa vsako jutro seznanjala v katerem tednu sem, koliko velika je pikica.... No zdaj me je spet začel spraševat
. Se pa očki bolj aktivirajo, ko začne dete skakat v trebuščku in seveda, ko pride na svet. 
. Edino prsi mam mal povečane in boleče, drugega pa še nič. Mal sem vas brala za nazaj: kako bova povedala staršem še ne veva točno, najprej bi rada počakala na prvi pregled pri G, da bomo prepričani da je vse v redu, nato bova pa povedala. Verjetno tako kot večina nas, ki smo julijke in imamo to srečo - ko se bomo za Božič obdarovali. Bova v darilo naštimala kaj zraven. Punce, me zanima a se tiste majčke z različnimi napisi dobijo samo v lj? ( v popku, al kako se imenuje trgovina
) Opazila sem tudi da ste govorile o slabostih, jaz jih zaenkrat še nimam, vsaj zjutraj ne, kar je full v redu, saj bi verjetno v službi kaj porajtali. Me pa včasih zvečer ko sem v postelji daje slabost.
, čist brez volje in komaj čakam, da se dan konča.
....
..sem mislila, da jo bom nekam "floknila".....bo jutri treba bolj zgodaj vstati...madona sem bila jezna
!In potem mi še reče, da bom čakala na izvide 3 dni, pa sem ji rekla, če je pri sebi-saj vem, da sem tečn...samo ne morem pomagati
...še zdaj ko se spomnim, mi zavre kri....