Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
tukaj na forumu... No jaz si več ne upam upisovat na sezname, ker sem pol preveč razočarana ko pride tist naš hudič
... Sej razumeš... Zakaj se boš pa ti upisala šele februarja (a imaš kak postopek) oprosti ker sem zdaj jaz tako firbčna.... Ej kakorkoli bova pa midve veselo navijali za naše borke
sem šele zdaj videla tvoje sporočilo na "borkah", če ti je, pridi tja
za oz.
!
Ojla punce!
ostajam vaša najglasnejša navijačica..
za srečo..
.Tukaj sem že vpisana pod navijačice,sedaj pa bi šla še med borke.Pričakujem pa jo NE okrog 19.12.Če ni možno biti oboje hkrati,bi bila samo borka.
,tudi pri meni je bilo nekako tako,no jaz sem šla na odstranjevanje pregrade,in so mi rekli da če
,in je zaradi tega verjetno ni bilo,zato ti svetujem(pa vem da verjetno to poslušaš od vsakega) da se sprostiš-vem da je težko....čim manj misli na to,ker živčki včasih naredijo najhujše.....res pa upam da se ti pokaže
....bom držala pesti...pa še nekaj ,koliko časa pa si bla na klomifenu...samo 3 mesece?ker pri meni po 3 mesecih jemanja ni bilo nobenega učinka,tako da mislim da me čaka isto-špikanje
DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE:
Zveste navijačice: