Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. No meni morajo naprej prinesti prvo M( ki naj bi bila upam, da v novembru), da bodo potem lahko prinesli

DECEMBERSKE BORKE ZA DOJENČKE:
Zveste navijačice:
za mojega možička
.
po laparoskopiji pa res boli kot hudič.
enostavno drugače dojemajo neuspehe kot me. Mislim, da tudi oni trpijo, a o tem nočejo preveč razglabljati. Jaz sem se z mojim pred kakim letom tudi temeljito pogovorila o vsem tem in je potem malo bolj zastopil vse skupaj. Ko pa so se začeli vsi postopki (HSG, klomifen, laparo) in stranski učinki z bolečinami in psiho, pa je resnično postal bolj pozoren in razumevajoč za vse težave. Čeprap pa še vedno kdaj reče, da malo preveč kompliciram in dramatiziram. Pa je to kar res, ampak mi zna to povedati ob pravem trenutku (ima res dobro intuicijo, ali kaj) in mi ta prizemljitev pomaga.
me je pa doletelo točno to. Moram drugič bolj poslušat in ubogat.
.
, ne pričakujem je nekje 12. 12. recimo, ker je to taka lepa številka, upam da je res ne bo. Bomo pridni in bo Miklavž kaj prinesel, upam.