murkica
|
Vam bom pa jaz danes skuhala eno kavico za dobro jutro. Evo kavica in pa seveda za vse nosečke čajček . Upam, da ste vse imele lepe sanje in da ste zagledale , ker jaz potem sploh ne dvomim, da se to nebi uresničilo. Jaz sem to sanjala enkart v času O, zdej pa nič več in bomo videli kaj bo iz tega. Znaki: Sploh ne vem če jih je kaj dosti, tako za kot . No razen tega, da me špika v jajčnikih, kot me je prvikrat, ko sem zagledala in da sem blazno utrujena. Drugače pa nič. No saj je še nekaj dni do nepričakovane M, tako, da upam, da se bo kaj iz tega izcimilo. Maša, tudi meni se zdi, da je ta mesec moja O čisto poblaznela. Sicer je res, da si jaz to nič ne testiram z mikroskopom, ker ga nimam , pa niti si ne merim tem. ali pa uporabljam kakšne testerčke, ampak samo glede na opazovanje sluzi. Sem jo imela nekje skupaj 5 dni, v pravem času, ko sem jo tudi pričakovala, glede ne cikluse. No potem paje izginila za dva dni in se je znova pojavila za dva dni. Tako, da ne vem ali sem imela ta mesec 2 O ali pa je samo ta sluz drugače prisotna in me malo zafrkava. No smo pa pač dlje INTENZIVNO (da ne bo spet katera napisala, če tudi mi sexamo samo med O), pa da ne boste mislili, da se je kdo pritoževal .