MetiLu
|
Čav babnce in en pobč! Za mano je že zelo aktivno jutro. Sem oprala 3 stroje, eno žehto imam v sušilcu in se nikakor noče posušit Posesala stanovanje, zbrisala prah, lazanjice so pečene, še solatko operem do konca, vse skupaj spakiram in nesem mojmu na šiht. Pol grem pa še mami pomagat piškote pečt... Sej ne da me je začel križ bolet ko hudič Jest se res ne znam ustavit. Pol popoldan ko bo treba pa za diplomo kej narest bo pa spet prazna baterija Sem pa včeraj dobila ****is. Poslali so mi mikrovalovko s servisa, ker se je pokvarila - krožnik se ni več vrtel. In dobim nazaj "popravljeno", s tem, da se zdej krožnik vrti, greje in taja ne več!!!, ropota kot da jo bo razneslo, pa še obtolkli so mi jo, tako da ima z vrha dve udrtine jih kličem hudiče že cel dopoldan,pa se noben na servisu ne jav.... Cotkic še ne bom prala, potem januarja. Bom pa mojga nažulila, da postaviva posteljico. Pomojem bo vse bolj "realno" zgledalo, če jo bova postavila na svoje mesto in malo začela urejat. Včasih še kar nimam občutka, da bomo zdej pa kar trije mal sem smotana... Aja,pa še adventni venček moram it poiskat v klet, da jutri mizo pripravim Je pa včeraj moj srči dal glavo na moj trebušček in je ugotovil, da se sliši bitje srčka našga pamžka, pol mi je pa še bauhija namazu lušten večer, samo jotice pa ni blo, ker me je zmanjkalo Pridne bodite, se vam pridružim popoldan.