MetiLu
|
Čer punce! Lara - dej mi par tistih brez rozin po DHL-u pošlji jest tvojga čist razumem! Jest sem sicer za lastne potrebe pred dvema mesecema kupila tisti termometer, ki meri v ušesu, pa se mi zdi da bo za malega čist ok. Dolenjka, nič nisem zapravila, razen časa Škorenjčke sem ene najdla v massu, samo so bli 135€, halooo, s popustom bi bili še zmeraj čez 100€, zato so pa kar tam ostali. Sem pa hitr skočila še v Mullerja pogledat modrčke, pa tud niso tko slabi, sploh so pa poceni, 8€, čist navadni bombažni, imajo pa šiv čez bradavico, ne vem koliko zna bit to moteče. V glavnem, nabiram kondicijo in šparam za najin šoping Aja, da te potolažim glede kil, moj obseg trebuha (pa ni majhen) tud slučajno še ni presegel obsega riti in bokov, tolk o manekenki Aja, ob 23.00 bom jaz pomojem že v deželi sanj Arianna, se mi zdi, da veš o kateri joti je govora Čer Mlavla, si pridna vidim, pošlji mi mal energije za faks!! Anandrej za srček, moj ga je tud zadnjič slišal čez trebušček. Vidiš, pa je le ena stvar, ki jo me med nosečnostjo ne bomo doživele, je le privilegij naših dragih. Razen mogoče kake gimnastičarke